Fantastiskt system som fungera och lätt att koppla in. Kraftigt ljus även i 1 W lampor. Systemet går att bygga på med många fina produkter. Jag har ett stort system på ca 60 lampor (om inte mer, haha)... Ver más
La empresa ha respondido
Mycket nöjd med produkterna (ännu så länge). Känns rejäla och lätta att koppla in/ihop. Kan även tillägga att flera som sett vår numera upplysta baksida har blivit imponerade över den fina ljussättnin... Ver más
La empresa ha respondido
Såååå fint det har blivit! LightsOn har lyst upp hela vår trädgård. Markbelysning som lyser upp trädkronorna och ger trädgården djup och liv även när det är mörkt. Bra produkter och suverän vägled... Ver más
La empresa ha respondido
Jag har varit kund hos Lightson i över 10 år och själv installerat många sorters lampor, bl a Luna, Zenit Duo och Sirius, för växtbelysning, trädbelysning, fasadbelysning och spottar på altanen. Nu nä... Ver más
La empresa ha respondido
Belys din trädgård och utemiljö med ett 12-voltsystem som du lätt kan installera, hantera och bygga ut själv. Vi erbjuder ett heltäckande sortiment med markspottar, pollare och dekorativ belysning som du sätter samman i ett system. Följ oss gärna på Instagram för en massa inspiration.
Terminalgatan 3, 23539, Vellinge, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Jag beställde en högtalare och fick den redan dagen efter! Än så länge lever den upp till förväntningarna 👍

Respuesta de LightsOn
Otrolig snabb leverans! Tack Christian för utomordentlig assistans! Kan varmt rekommendera LightsOn!

Respuesta de LightsOn
Alltid snabba leveranser, bra produkter som tillåter utbyggnad av sitt befintliga system ( om man får nya idéer)

Respuesta de LightsOn
Snabb och smidig leverans, snabba svarstider vid frågor till kundtjänst.

Hej.
Nöjd med leveransen. Smidigt att beställa o snabb leverans.
Nyfiken prova produkterna👍🏻

Respuesta de LightsOn
Hade lite otur att ett fäste gick av,men de löstes minsann på ett enastående sätt, så proffsigt å vanligt bemött jag blev.. de va längesedan jag upplevde något liknade! Hatten av!