Fantastiskt system som fungera och lätt att koppla in. Kraftigt ljus även i 1 W lampor. Systemet går att bygga på med många fina produkter. Jag har ett stort system på ca 60 lampor (om inte mer, haha)... Ver más
La empresa ha respondido
Såååå fint det har blivit! LightsOn har lyst upp hela vår trädgård. Markbelysning som lyser upp trädkronorna och ger trädgården djup och liv även när det är mörkt. Bra produkter och suverän vägled... Ver más
La empresa ha respondido
Jag har varit kund hos Lightson i över 10 år och själv installerat många sorters lampor, bl a Luna, Zenit Duo och Sirius, för växtbelysning, trädbelysning, fasadbelysning och spottar på altanen. Nu nä... Ver más
La empresa ha respondido
Belys din trädgård och utemiljö med ett 12-voltsystem som du lätt kan installera, hantera och bygga ut själv. Vi erbjuder ett heltäckande sortiment med markspottar, pollare och dekorativ belysning som du sätter samman i ett system. Följ oss gärna på Instagram för en massa inspiration.
Terminalgatan 3, 23539, Vellinge, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Framför allt riktigt bra kundservice, slår deras bra produkter och väldigt viktigt om något går fel. Känns trygga

Respuesta de LightsOn
Det behövdes lite för mycket "tjafs" för att få byta till den produkt jag förstod att jag ville ha först efter det att jag sett hur det jag först beställt tog sig ut. Annars var allt perfekt.

Respuesta de LightsOn
Bra produkter och bra service och bemötande.

Respuesta de LightsOn
Fick snabb hjälp med diverse sladdar för att koppla ihop nya och gamla enheter.

Respuesta de LightsOn
Snabb leverans efter order. Ett straw var sönder vid leverans och ersattes snabbt. Efter 5 månaders användning har nu ett straw lagt av och det stärker inte kvalitetsnivån på denna produkttyp.

Respuesta de LightsOn
Kanonbra produkter, lampor, kablar tillbehör, you name it:)
Snabb leverans, perfekt.

Respuesta de LightsOn
Mycket bra produkter och bra hjälp från säljare, jobbar till vardags som elektriker och är mycket nöjd med produkterna😃

Respuesta de LightsOn
Mycket nöjd med produkterna (ännu så länge). Känns rejäla och lätta att koppla in/ihop. Kan även tillägga att flera som sett vår numera upplysta baksida har blivit imponerade över den fina ljussättningen, för fint blev det, och undrat var vi har köpt spottar etc. ifrån.

Respuesta de LightsOn
Enkelt att beställa på hemsidan och snabb leverans.

Respuesta de LightsOn
Snabba leveranser och enkelt system (bara att plugga ihop). Tappat några led på ”twiggy” men kan nog vara en hund som tuggat lite o bidragit till detta.. allt annat har funkat utan problem.

Respuesta de LightsOn
Såååå fint det har blivit!
LightsOn har lyst upp hela vår trädgård.
Bra produkter och suverän vägledning i hur belysningen bäst installeras.

Respuesta de LightsOn
Were looking for a robust and visually attractive outdoor plug and play lightning system to make our deck and fence attractive when dark outside.
Having bad experience with another system which broke down on me 10+ times I did some research and came across that Lightson had good reviews. Wanting to see the products I happened to live close to their head office who invited me to visit their reseller showroom and myself and my family including young kids were serviced really well and got introduced to their product line in a very good way.
Ended up purchasing 6 Quadra lights and 2 Luna spotlights (in conjunction with transformer and light sensor) which have been working out really well for some months now and look amazing while also providing a very attractive light setting for and around our large deck.
Additional outdoor plug and play lights will be purchased from Lightson as we figure out the design of our garden and how we want to light it up.
I can strongly recommend, good quality and genuine service from the manufacturer.