Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

jeg vant 27 tusen, og de nekter og utbetale meg de pengene og kom med unnskyldinger hele tiden og utsatte det. akkurat som om de vil at jeg skal fortsette og spille siden de NEKTET og betale ut pengen... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Denne siden er mest sannsynlig svindel Når du setter inn penger og spiller, tar det sekunder og uten noe, men uttak er umulig fordi de vil be deg om uendelige og umulige dokumenter slik at de har... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstremt høye gebyrer ved innskudd som de ikke sier noe om. Dårligere odds enn de fleste. Også en sindelside. Har opplevd ved flere anledninger at de bytter ting ved spillet etter du har levert de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei. Lilibet er faktisk ok bra bedre ENN mange andre konkurrenter, men en ting skal de ha for FØRSTE UTAKK gikk på 24T👍 men andre ganger kan de være litt vanskelige, som F.eks når du gjør innsku... Ver más

Información sobre la empresa

1. Casino o apuestas online

Escrito por la empresa

Lilibet is operated by Continental Solutions Ltd B.V. a company registered and established under the laws of Curacao, registered address Fransche Bloemweg 4, Curaçao. This Service operates under the License No. 8048/JAZ issued to Antillephone, Authorized and Regulated by the Government of Curacao.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Umulig og verifisere konto har holdt på…

Umulig og verifisere konto har holdt på i 3 dager men mangler en ting sier de men den har jeg levert 3 ganger allerede.Lett og sette inn men prøvde ett lite uttak for og sjekke men da begynte problemene så min anbefaling er hold dere langt vekke fra Lilibet.

14 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold deg unna denne siden !!!!!!

Denne siden er mest sannsynlig svindel
Når du setter inn penger og spiller, tar det sekunder og uten noe, men uttak er umulig fordi de vil be deg om uendelige og umulige dokumenter slik at de har unnskyldning for ikke å sende penger.

Den verste kundehjelpen de har er at hver gang de gir deg et svar i en annen form, ser det ut til at de ikke bryr seg om svaret, kun falsk kundeassistanse.

18 de agosto de 2024

Scam nettside? Bedøm dere selv

Hadde et veddemål der jeg satt 250kr på et spillerkort. Spilleren fikk kort men selskapet betalte ikke ut. Etter å snakke med det tok de «void» og begrunnet at spillernavnet var feil skrevet og derfor blir det «void». Det sykeste er at spillernavnet var ikke feil engang. De hadde bare skrevet hans ekte navn og ikke kallenavnet hans som han er mest kjent for🤣 tilslutt så fikk jeg jo veddemålet vunnet men hvorfor må jeg gjennom all den diskuteringen med treige svar, jeg har andre ting å gjøre. Og dette er ikke første gang de gjør noe sånn har skjedd med meg tidligere også. Tenk man ikke følger med på kamper og legger ikke merke til at man faktisk egt har vunnet og bare stoler på
selskapet?

Er dette en metode på å scamme?
Bedøm dere selv.

Jeg vet mennesker kan gjøre feil men selv etter å ha påpekt at noe er feil så gjøres det feil igjen. Og det gang på gang?

16 de mayo de 2024

Najgorsze kadyno

Najgorsze kasyno na jakim kiedy kolejek grałem nie polecam wypłaty opóźniają czat to już wogole nie pomocny nie polecam grać w tym kasynie

2 de abril de 2024

Kadyno

Jest to najgorsze kasyno na jakim grałam kręcą sciemniaja a czat to już wogole porażka odradzam tam grę

28 de marzo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Grinete folk

Ser folk skriver her at lilibet lurer de. Ja, bonus greiene er noe drit,men det står alltid maks gevinst. Var selv ute for å vinne 5000kr på cashback,men kunne bare ta ut 850kr 10x cashback. De er ikke de raskeste på uttak,men har du ro i ræven så har du det på konto innen 2-4 dager.

18 de marzo de 2024

SVINDEL SIDE

Ekstremt høye gebyrer ved innskudd som de ikke sier noe om.
Dårligere odds enn de fleste.
Også en sindelside. Har opplevd ved flere anledninger at de bytter ting ved spillet etter du har levert det. Har per dags dato en sak jeg har tatt til politiet angående svindel. De selv eier ikke selvinnsikt og nekter for dette selv om jeg har bevis! Ræva side ikke bruk den!

27 de enero de 2024

HOLD DEG UNNA!

Scam side, aldri tenk på å legge inn penger her! Jeg vant 15 tusen. Lilibet nektet å betale disse ut til meg. Til slutt sto jeg igjen med 2500. Da hadde de fjernet 12,5 tusen fra kontoen min. Anbefaler alle å styre unna!

19 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

RTP is trash,If you try to stop play…

RTP is trash,If you try to stop play they talk you out of it and bait you with bonuses tralala, on chasback is another story I even got a maxwin on a slot on cashback of 7000 euro but could only chashout 10× cashback. Every cashback bonus you play with the games RTP normaly. Another shady gambling site that will clean uour account. F... influencers and f... Facebook that allow this toxic advertisment. Ask your selv before gambling: how would you act when you get broke!

2 de diciembre de 2023

DO NOT GAMBLE HERE

Slow customer service - and when you ask for (lets say a self-exclusion) they basically drag the response time so that it´s a higher chance of you depositing more. They are not taking care of their gamblers best interests - STAY AWAY.

I tried to self-exclude and was told since i´m a VIP (lucky me) they couldn´t do anything in the live chat - and had to send it to their VIP team.. just for a self-exclusion... it basically took 1 whole day to get the exclusion through, when other casinos are quick (and often let you do it yourself in settings)
I´m probably up in money on this site - but i have had several issues with this site and i do not recommend it. I´ve closed my account after years there

6 de octubre de 2023

Stay away

Very high hidden fees on deposit. Deposits at times very slow to process, when asked to cancel such a deposit they simply said no. No button to self exclude, they require you to email them for self exclusion or limit setting. Aggressive marketing with text messages and calls.

2 de octubre de 2023

Many issues

Have been using the website for over a year. Have had issues with their campaigns several times. When it does not work they just twist their rules and make new ones that are not in the terms and agreement and deny you what you put in the cash for.

1 de agosto de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.