Consulta las opiniones de los clientes
Jeg handler hellere hos Lillelykke.dk frem for andre fysiske butikker. Udvalget er fantastisk, og siden er nem, overskuelig og ikke mindst lækker at se på. Servicen er i top - og ikke mindst p... Ver más
Jeg vandt en konkurrence på Facebook, hvorefter jeg fik direkte besked, og blev guidet igennem hvad jeg skulle gøre for at modtage min præmie. Efter noget tid undrede jeg mig over at jeg ikke havde mo... Ver más
La empresa ha respondido
Lillelykke er en af mine absolut favorit børne webshops! Altid lækre varer, god kundeservice og mega hurtig levering!😍🙌🏼 Kan kun komme med gode ting om deres lækre shop!! Gode mærker og der er alt... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Lillelykke.dk er en webshop for dig, som er i lykkelige omstændigheder, er velsignet med små børn i dit liv, eller blot finder glæde ved æstetiske produkter og god kvalitet.
Información de contacto
Greve Main 23, 2670, Greve, Dinamarca
- kundeservice@lillelykke.dk
- www.lillelykke.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God oplevelse
Købte en Affenzahn-rygsæk. God kvalitet og fin leverance. Meget tilfreds.

Dårlig service
Man skal selv ringe og rykke for svar, når man har sendt noget retur.
"Ny besked"
Hvis I tror, at jeg vil betale for at få noget skrammel tilbage, så tager I fejl. Jeg har betalt penge nok, for noget, som ikke kan bruges.
I øvrigt så var den første anmeldelse på grund af, at min veninde sendte varen retur, men vi hørte ikke noget, så jeg måtte ringe for at høre om I havde modtaget pakken. Det havde I, men havde ikke haft tid til at se på det (det ville I gøre hurtigst muligt), men vi hørte stadig ikke noget, så jeg måtte ringe igen, og vurderingen var som I har svaret her, og det er godtaget af os.
Men det ændre ikke på, at I er meget dårlige til at vende tilbage på henvendelser.

Respuesta de Lillelykke
Hurtig levering, kom dagen efter, og stort udvalg i det jeg søgte😊

Respuesta de Lillelykke
God service og hurtig levering og meget…
God service og hurtig levering og meget tilfredstillende produkt.

Respuesta de Lillelykke
Flotte varer og oprigtig god service
Jeg modtog en pakke med lidt forskelligt fint børnetøj. Alt gik glidende og da jeg havde et enkelt produkt jeg ikke var tilfreds med, fulgte lillelykke omhyggeligt op på det og tilbød returnering uden problemer :-) Jeg vil uden tøven handle her en anden gang.

Perfekt
Hurtig levering, uden noget som helst bøvl. Præcis som det skal være 🥳

Respuesta de Lillelykke
Jeg er tilfreds med både kvaliteten og leveringen
Fantastiske øreringe.
Super professionel service. Fantastiske øreringe som er helt unikke. Jeg er vild med dem.
Dårlig service- ikke modtaget vare!
Jeg bestilte en bluse d 9/8-19 men har ikke modtaget den endnu og de har endnu ikke svaret på de mail jeg har sendt og de svare heller ikke når man ringer til dem.. Så min erfaring er dårlig service!!
Elendig service
Elendig service. Min vare er stadig ikke sendt afsted efter 6 dage på trods af at pengene er trukket fra min konto. Varen står nu til at være udsolgt på siden og de svarer ikke både telefonisk (efter flere opkald) og henvendelse på Facebook og Instragram.
Hurtig levering.
Nu er 2 anden gang jeg har bestilt hos…
Nu er 2 anden gang jeg har bestilt hos lillelykke og er mega glad for deres service og hurtig levering.
Mange tak handlen
Lækre produkter og virkelig hurtig…
Lækre produkter og virkelig hurtig levering
Mine varmeste anbefalinger
Flot tøj til børn. Et stort udvalg. Gode priser. Hurtig levering. Og man får en god personlig betjening. Er ikke sidste gang jeg bestiller noget hos lillelykke. En god oplevelse. Vil klart anbefale det til min omgangskreds.
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. Hurtig levering. Kæmpe anbefaling fra mig :)
Kundeservice i topklasse!
Helt klart ikke sidste gang jeg har handlet her! Tøjet er super god kvalitet! Priserne er fantastiske! Kundeservicen er det bedste jeg har oplevet! Jeg bestilte en masse tøj, og havde pakken dagen efter.
Der var 2 stykker tøj som de desværre ikke kunne give mig alligevel, og der modtog jeg et opkald omkring det og i pakken var der vedlagt en hår elastik og en wheat shopping pose som undskyldning. Kan klart anbefale at shoppe herinde
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.