Jeg er fra København. Bestillingen tog desværre 10 dage før den kom - men kundeservice var on point og svarede med det samme - rigtig fin kommunikation. Stofferne er så smukke! Har bestilt beige og st... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har for kort tid siden modtaget min ordre på 12 pudebetræk. Kvaliteten er super og farverne flotte. Nøjagtig som jeg havde ønsket mig. Det er fantastisk, hvad smukke puder kan gøre ved et rum. D... Ver más
La empresa ha respondido
I purchased linen pillowcases to help my skin condition. Very happy with the quality product. The company has high standards and ethos. Nice personal touch when I recieved the product. No usual box... Ver más
Escrito por la empresa
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bestilte 2 hør skjortekjoler i sommer og en lang hørjakke nu og alle dele er af god kvalitet både hvad angår materiale og forarbejdning.
Lidt mærkelig levering, hvor jeg skulle ind og sige om jeg vil hente pakken igennem to låsesystemer, eller ville have pakken hjem. Jeg havde betalt i dyre domme, for at pakken skulles sendes hjem. Aldring har jeg givet så dyr en transport af en pakke
Det lækre hør tørklæde jeg bestilte var præcis som jeg havde forestillet mig,både hvad angår farve, størrelse og kvalitet. Der var Måske ikke ligefrem ‘dag til dag levering’- men det var ventetiden værd- og da jeg åbnede pakken var der en lille gave i form af et flot beige mundbind syet af overskudstof fra en dynebetræks fabrikation!! Tak for det LinenMe -Værdsætter denne bæredygtige og super søde gave👌🏼😇
Anbefaler på det varmeste LinenMe.
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fra en yderst tilfreds kunde.
Jeg synes ikke farven på tørklædet, kan kaldes mørkeblå, der snyder billedet . Jeg ville have bestilt et gråt, men udsolgt. Jeg fandt et størrelsen mindre i den blå. Stoffet er godt nok, vil dog anbefale at tage den store af størrelserne. Jeg savnede lidt hurtigere forsendelse, men det kom i postkassen, fint pakket.Kundeservice var fin, da jeg efterlyste pakken.

Respuesta de LinenMe
Godt kvalitet varer. Hør er på den groft side.
Jeg vil helt sikkert købe fra dem igen

Respuesta de LinenMe
Super hurtig ekspedition. Det var ikke til at fornemme kvaliteten på billederne, men den var helt i top.
Købte en supersmuk plaid og er så tilfreds! At den er produceret miljøvenligt i Europa et kæmpeplus i min bog! :-)
En drøm er gået i opfyldelse. Endelig noget tøj, som man lever i. Jeg har flere forskellige slags tøj fra LinenMe, og jeg elsker at ha det på.
Jeg er 160 lang, så de skjorter der er korte på modellen, bliver lidt lange til mig, hvilket er perfekt. Så derfor kommer min aller varmeste anbefaling her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de LinenMe
Fantastiske produkter og lækkert design, Har købt hos dem mange gange og vender altid tilbage for mere:-)

Respuesta de LinenMe
Very good quality fabric, I love all my LinenMe products and use them daily.
The delivery was quick, and I really appreciate the effort to be environmentally friendly in everything they do. Highly recommended!

Respuesta de LinenMe
Skønne produkter, og rimelig hurtig levering. Har bestilt flere gange, god kvalitet på produkterne
Hurtig levering og dejlig plaid.
Super god service.
Lang tid levering efter pakken var kommet til dk, men rigtig god service fra Linnen me.
Virkelig anbefalsværdig.
er virkelig glad for kjolen , lækker at have på, og huden kan ånde, handler bestemt hos jer igen... hilsen Kirsten Andersen....
Dejlige hørprodukter god kvalitet. God service. Man ville ønske at LineMe ville lave endnu flere forskellige tøjprodukter, samt hørskjorter til mænd.
Más información sobre otros tipos de reseñas.