Livingdesign Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

4 glazen besteld die na twee dagen geleverd waren maar eentje stuk door het transport. Na dit te hebben doorgegeven meteen bevestiging gekregen dat dit niet mag gebeuren en dat een nieuw glas reeds we... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede service; > dadelijke en vriendelijke feedback bij vraagstelling > wachten tot alle producten samen kunnen worden verstuurd Misschien klein minpuntje... de doos was nogal groot voor het... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

ik werd ingelicht dat mijn pakje later verzonden zou worden doordat 1 product niet meer beschikbaar was. Het moest besteld worden en van zodra mijn pakje compleet was en verzonden werd kreeg ik een me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hoewel bij mijn bestellingen (zakelijk account) af en toe iets misloopt, wordt het altijd snel en perfect opgelost. Een misser is menselijk, de oplossing bepaalt de ervaring en daar mogen we hier zeke... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. también en la categoría
  3. Diseñador de interiores
  4. Tienda de regalos
  5. Vivero

Escrito por la empresa

Livingdesign is dé webshop & conceptstore met mooie, trendy en betaalbare designmeubelen, verlichting & woonaccessoires. Merken zoals HAY - Muuto - String - Normann Copenhagen - SNURK - FermLiving - A House Doctor - Fest Amsterdam - Les Gambettes - Fatboy - ... Wij bieden deskundig advies, hebben veel voorraad en leveren snel!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen snelle feedback bij online bestellingen

Géén vlotte afhandeling voor online bestelling.

Bestelling geplaatst op 6/6 mits wat omruilingen, op vandaag nog steeds geen bestelling ontvangen: 20/06. Dit is niet meer anno 2022...

20 de junio de 2022

Beste Ellen

Bedankt voor jouw bericht en alvast onze excuses voor de vertraging in uw order.

De bestelling die u plaatste was bij het moment van bestellen niet op voorraad en had een levertermijn. U koos er dan voor om te wisselen van kleur, omdat deze wel voorradig was en ging dit komen afhalen in onze showroom.

Kort daarna moesten we het dan toch opsturen, kwam u dit niet ophalen. Uw pakket is daardoor op vrijdag 17/06 aangeboden aan Bpost, waardoor het pas na het weekend kon verwerkt worden bij hen.

Ik zie dat het pakket vandaag correct is afgeleverd. Helaas heeft het iets langer geduurd als normaal , maar ook anno 2022 kan zoiets gebeuren.

Wij proberen steeds de afhandeling zo spoedig en vlot mogelijk te regelen. Alvast veel genot van de mooie Dentelles die u bestelde.

Fijne woendagnamiddag!

Chère Bernadette

Nous venons de vérifier votre commande. Cela a été annulé car nous ne pouvons pas envoyer les chaises à l'étranger. Les colis sont trop volumineux pour être envoyés par la poste.

Votre commande a été annulée et intégralement remboursée. La transaction peut prendre un peu plus de temps que prévu car elle sera transférée sur un numéro de compte bancaire étranger.

Si vous n'avez rien reçu en début de semaine prochaine, merci de nous contacter via info@livingdesign.be afin que nous puissions vous aider correctement.

Passez une bonne journée!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Pakket in orde - lange levertijd

Pakket zoals verwacht. Levertijd uiteindelijk 6 werkdagen (zoals wordt gekaderd in reactie hieronder), jammer dat dit niet op voorhand (of na bestelling) werd gecommuniceerd.

16 de junio de 2022

Beste Tim

Als ik het goed heb spreken we over ORD24290 (correct me if i'm wrong) en zou volgens de tracking code vandaag bij jou afgeleverd zijn op het adres.

In ons openingsweekend hebben we heel wat order binnengekregen, waardoor we een kleine achterstand hadden. We zijn allemaal wat verwend door grote mega webshops die binnen de 24u kunnen leveren, maar helaas is dat voor een lokale speler geen evidentie om dit te evenaren.

We doen steeds ons best om alles zo spoedig mogelijk tot bij de klant te krijgen. Jouw bestelling, indien we hier over ORD24290 spreken werd op 09/06 besteld en vandaag 17/06 geleverd, 6 werkdagen later.

We hopen dat u alles nu correct heeft kunnen ontvangen en nogmaals bedankt voor jouw fijne bestelling.

Alvast een fijn weekend.

Groeten

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Heb mijn bestelling nog steeds niet…

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Wel bericht gehad dat stock op is momenteel!

15 de junio de 2022

Beste Johan

Bedankt voor uw reactie.

U heeft uw order inderdaad nog niet ontvangen omdat wij nog steeds geen reactie van u hebben mogen ontvangen op onze vragen omtrent uw bestelling.

We hebben u op 11/06 gemaild en een reminder gestuurd op 16/06 zonder enige feedback.

Zou u ons even kunnen contacteren via info@livingdesign.be of telefonisch op het nummer; 09 273 98 80 zodat wij u even kunnen bereiken.

Alvast bedankt en een fijn weekend.

Nog altijd niet geleverd

13 de junio de 2022

Beste Delphine

Bedankt voor jouw reactie.

Net zoals anderen heeft u iets langer als gewoonlijk moeten wachten op de levering van het order.

Ons openingsweekend zorgde voor een grote online drukte waardoor we wat achterstand hebben opgelopen in de verwerking van de vele bestellingen. Hiervoor onze excuses.

Helaas zijn we allemaal te hard verwend door de grote massawebshops die binnen de 24uur kunnen aanleveren. Voor een kleinere, lokale speler in België is dat helaas geen evidentie om zo'n service te evenaren.

Gemiddeld kunnen wij binnen de twee werkdagen aanleveren maar helaas is dit in het verlengde feestweekend niet gelukt. Nogmaals onze excuses.

Ik zie dat uw order op 16/06 correct werd afgeleverd op het adres en hopelijk is alles in orde.

Alvast een fijn weekend!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Op woensdag kreeg ik een bericht dat…

Op woensdag kreeg ik een bericht dat mijn pakket werd verzonden. Als ik nu, 5 dagen later kijk op de track and tracelink, is het pakket nog steeds niet verzonden. Ik krijg geen uitleg en ik weet niet wat er met mijn pakket aan de hand is.

13 de junio de 2022

Beste Eline

Ik zie dat uw order order correct is afgeleverd op 16/06. Normaal kunnen wij binnen de twee werkdagen leveren, maar door de drukte van onze opening was dit nu helaas niet het geval.

Hiervoor onze oprechte excuses. We doen steeds ons best alles zo spoedig mogelijk bij de klant te krijgen.

Alvast bedankt voor jouw feedback en nog een fijn en zonnig weekend!

Beloofde aflevering niet beschikbaar

Aflevering niet beschikbaar terwijl het een optie was gedurende de online booking. Nooit duidelijk geschreven dat aflevering niet mogelijk is op sales. Één uur moeten rijden om de booking te komen halen is niet aanvaardbaar.

12 de mayo de 2022

Beste Sarah

Bedankt voor jouw reactie.

U kocht een outdoor chair aan die afgeprijsd stond aan -40% omdat dit een ouder stockmodel was dat niet langer in onze collectie wordt opgenomen.

Op dergelijke grote sales items kunnen wij geen gratis levering voorzien, hiervoor onze excuses.

Mijn collega's hebben je hiervan op de hoogte gebracht en jouw bestelling onderling verder besproken. Dergelijke items kunnen verstuurd worden mits betaling van de verzendkosten of gratis afgehaald worden in onze showroom te Drongen.

Onze excuses alvast dat dit voor u niet meteen duidelijk was. We nemen deze feedback intern zeker mee.

Alvast nog een fijn weekend!

Bestelling voor verjaardag geplaatst

Bestelling voor verjaardag geplaatst, was blijven staan en niet meegegeven met koerier, daardoor nog steeds niet ontvangen na meer dan een week...

13 de abril de 2022

Dag Eddy

Het klopt inderdaad dat jouw order een vertraging opliep. Zoals we jou reeds communiceerden wordt ons magazijn momenteel verhuisd en vertrekken alle orders met een vertraging van 1 week. Hiervoor onze excuses.

Jouw order kon dus niet meegegeven worden omdat onze productie een week inactief was en momenteel terug opstart op de nieuwe locatie.

Je ontvangt je order in de loop van deze week.

Alvast bedankt en nog een fijne dag!

8 consejos para escribir buenas reseñas.