Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har inte haft några problem med uttag. Allt har fungerat väldigt smidigt. Har inte haft någon kundkontakt eftersom det inte har behövts så det kan jag inte uttala mej om.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig och instabil app. Hur lätt som helst att sätta in pengar men extremt svårt att få ut dem. Fick kontot stängt. Helt utan förklaring efter många år som trogen kund. Förmodligen har jag vunnit... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har spelat här i mång år .., efter någon uppdatering går det knappt att logga in .., även svårt att registrera spelen .., hänger sig när ban bekräfta med BankID .., för tre veckor sedan när jag sku... Ver más

1. Apuestas deportivas online

Escrito por la empresa

Världens spelglädje och världens största jackpottar! Satsa på EuroMillions, PowerBall och MegaMillions m.fl. hos Lottoland och vinn i Sverige.

1,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

1,7

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Inget svar från kundservice

Inget svar från kundservice . Tog ut 6000 kr den 7de oktober . Går ej och få tag på dem. Är det någon som fått pengar utbetalt från dem? Och hur bar ni er åt? Har säkert mailat 30 mail. Samt att jag får fortfarande automatiska reklam utskick från dem ! Sjukt irriterad

7 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har kontaktad lottoland flera gånger…

Har kontaktad lottoland flera gånger för att verifiera mit konto. Loggade in med BankId. Inget svar från lottoland. Börjar undra om dom är seriösa. Har spelat i 10 år hos lottoland. Nu när jag skulle ta ut pengar, blev mit konto spärrat. Mejlade, mejlade och inget svar. Seriös??? Kundvänligt??. Döm själv

1 de septiembre de 2024

Lottland.se scam

Jag har försökt nå företaget i 1vecka för att få ut mina 1000kr

Inget svar på mail ingen svarar i telefonen
O mitt konto är plötsligt inte verifierat!!!

Går ej att ta ut pengar
Så akta er att sätta in pengar känns som Lettland håller på att casha in innan deras licens går ut!!!

2 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

över en månad har gått utan nå pengar på kontot

Idag skickade jag mitt 13 mail, har fått svar av dem i början sedan fick jag två Mail där dem skriver att mina två uttag ska komma på mitt konto inom vissa dagar, lala. Allt de man får i mail när dem godkänt uttaget, de sista om att det var påväg var över en månad sen nu och jag börja skriva för över en månad sedan, även om de inte är flera hundra tusen så är de endå ett uttag på 7000 kronor jag väntar på men som aldrig kommer? Får inga svar mer heller…

6 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen bonus som plåster på såret

Var i kontakt med lottoland kundservice Sverige att man inte kunde komma vidare efter loggat in sig med bankid, de meddelade mig att de ska fixa problemet och då lovade en representant, Sandra, att ge mig en bonus för strulet jag upplevt. De fixade till sidan men någon bonus fick jag inte av Sandra. Uselt!

Detta skrev hon:
"Hej,

Tack för att du kontaktar Lottoland!

Jag kan inte se några nya vinster på ditt spelarkonto, den senaste var den 20/06/2024.

Vi kommer dock att kreditera dig med en liten bonus på måndag som en ursäkt.

Om du har några andra frågor, tveka inte att höra av dig till oss via email eller livechatt.

Sandra "

21 de junio de 2024

Lottoland the ONLINE SCAMMERS

Lottoland the ONLINE SCAMMERS
Lottoland are a first class criminal organization which has multiple affiliates

I have posted below and will continue to do so on every country they are in.

THEY ARE AN ON OINE CRIMINAL
ORGANISATION WHICH DOES NOT PAY OUT - THEY TAKE YOUR MONEY AND DO NOT PAY OUT - THEY ARE SCAMMERS

DO NOT USE THIS PLATFORM OR ANY OR THERE AFFILIATES.

Not one post below about the company which records positive reviews are bonified - or true, they have been written by the criminal organization.

They have not replied to my request for withdrawal
They do not respond
They have been fined hundreds of thousands of pounds due to their failures - approx £760,000 by the UK gambling Commission.

Fraudulent opperation
Cyber Criminals
They even have a gaming license no
Which I’m having revoked

They DO NOT PAY OUT

They are the worst kind of criminals.

ALL OF THE INFORMATION THEY HAVE MANAGED TO RECORD ON THE INTERNET IS TOTALLY FAKE

DO NOT SHARE YOUR CARD DETAILS OR SEND THEM 1p

They are the worst scum of the earth and proffesional scammers

They owe me £7,000
You cannot contact them by phone
No live chat

This is all fake

DONT USE THESE SCUM BAGS
Date of experience: 03 July 2024

3 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Återigen en spellicens... för hur länge?

Nu har bolaget lyckats få tillbaka spellicensen från Spelinspektionen. Dock verkar det vara höjt i dunkel hur stabilt det är. När man söker på deras sajt kommer det inget slutdatum på licensen som för andra bolag. Antar att det beror på att de kan avsluta den om de anser att bolaget misskött sig.

27 de junio de 2024

Blivit så lurad!

Blivit så lurad! Trodde de var seriösa men de kontaktade mig vid vinst o begärde info från banken för att betala ut manuellt? Banken vägrade lämna ut och jag har försökt på alla sätt att få kontakt men de svarar inte alls. Akta er alla för detta bluff företag!
Diana

25 de mayo de 2024

Tyvärr luras dom

Tyvärr luras dom, vinster betalas inte ut. Det går inte att kontakta dom via telefon eller deras mail , existerar inte helt enkelt. Kontaktar man dom via kontakt rutan på deras sida så återkopplar dom aldrig. Inget seriöst alls. På bingo sidan är det ofta ett och samma namn som vinner förmodligen företagets eget.

11 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har spelat på euromiljons när…

Jag har spelat på euromiljons när Lottoland har dragit mina pengar så gick tillbacka till mina spel och det inte fanns att jag har köpt spel. Lottoland har dragit mina pengar, jag har kontaktat dom flera gånger per mail utan svar överhuvudtaget, undrar hur ska jag gå till vägen att åtminstonde få mina pengar tillbaka som dom har dragit.

6 de mayo de 2024

Ger inte ut pengarna

Ger inte ut pengarna. Säger att dom måste ha kontoutdrag med Swift och bic på kontoutdraget, vilket inte går med Swedbank. Sen tar dom jättelång tid på sig att svara

7 de mayo de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.