Love Your Postcode has simplified the way people sell, buy, rent & manage property, bringing happiness and peace of mind to everyday life. Our people are key to our success. We are not just passionate about training people on how to sell and let properties, we are passionate about people development, both personally and professionally. That's why the average tenure of senior managers at Love Your Postcode is over a decade each. For many of us, moving house can be a stressful process that requires the most trusting and open of relationships. Love Your Postcode business model is built upon our values of honesty and integrity and we work hard to ensure that everything is done with total transparency. As a rapidly expanding business we are committed to finding ways of reducing our environmental impact and carbon footprint. We endeavour to be considerate within our local communities, as well as looking at the bigger picture. As a local business, we have a responsibility to the communities in which we operate and one of the most enjoyable parts of our job is meeting our neighbours and getting involved with local events. Freephone 0800 862 0870 or email sales@loveyourpostcode.com or visit us at 86 Birmingham Street, Oldbury B69 4EB
86 Birmingham Street, B69 4EB, Oldbury, Reino Unido
- 0800 862 0870
- sales@loveyourpostcode.com
- www.loveyourpostcode.com
Suele responder en menos de 24 horas
Muchas gracias por contribuir en el…
Muchas gracias por contribuir en el desarrollo de habilidades deportivas a través de la donación a Fútbol Paz Chinchiná y por cumplir los sueños de niños y jóvenes que son el futuro de la sociedad. Muchas gracias

Excelente empresa
Excelente empresa, me encanta que apoyen y ayuden.

Son una gran empresa
Son una gran empresa, dispuesta a colaborar y al crecimiento de las personas.

Respuesta de Love Your Postcode ®
Excelente es una empresa q ayuda a…
Excelente es una empresa q ayuda a jóvenes necesitados a q sean mejores personas y en total apoyando el deporte mil gracias

Respuesta de Love Your Postcode ®
Excelente empresa y excelente servicio, muy recomendada!
Excelente servicio. Muy recomendada!!
excelente agencia, muy recomendados para cualquier tipo de ayuda. Profesionales y amigables.
profesional, cuidadoso, amistoso
*Love your Postcode me ayudó en la búsqueda de una vivienda que reuniera las condiciones que estaba buscando. Como prioridad: proximidad a mi puesto de trabajo y animales domésticos permitidos.
*Facilidades de pago, entre las cuales cabe destacar que, no tuve que abonar depósito.
*100% disponibilidad de los agentes.
*Reparación sin demora, de los daños materiales que la vivienda pudiera tener.
>Atención recibida con amabilidad, responsabilidad y simpatía.