Mina första år levde jag i hus utan el och oljelamporna tändes varje natt. Jag en alldeles egen lampa vid sängen. Oljelampor betyder mycket för mig även idag. Jag blev glatt förvånad att hitta er på n... Ver más
La empresa ha respondido
Trevligt bekräftelse mejl på beställningen. Och jag kunde styra så paketet kom dit det blir bäst för mig att hämta det. Det gick fort att få min beställning.
La empresa ha respondido
Ni har bra bemötande och fina lampor då vi kontaktade er för ett problem med en brännare så löste ni det överförväntan. En ny brännare och ex antal olje flaskor nu funkar allt som det ska Jätte Tack.... Ver más
La empresa ha respondido
Tydlig information på hemsidan som underlättade att hitta rätt del till min fotogenlampa, omsorgsfullt förpackad vid leverans, följde också med information om hur eventuell retur/byte/ reklamation sku... Ver más
La empresa ha respondido
Din fotogenlampsspecialist på nätet: Fotogenlampor med alla reservdelar, glas, skärmar, vekar m.m. Äldre lampor och andra tidstypiska inredningsdetaljer.
Simris Bygata 10, 27291, Simrishamn, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Snabb leverans och bra personlig service

Respuesta de Lysande Sekler
Lätt att hitta fina reservdelar på hemsidan. Snabb leverans

Respuesta de Lysande Sekler
Snabb leverans och otroligt nog gick inte brännarglaset sönder i transporten. Full poäng! Rekommenderas!

Respuesta de Lysande Sekler
Det jag beställde kom snabbt och det kom till brevlådan, vilket är väldigt bekvämt när man bor på landet.

Respuesta de Lysande Sekler
De är lätta att få kontakt med och de har det man behöver. Snabb leverans.

Respuesta de Lysande Sekler
Bra hjälp. Uppmärksammade att jag beställde fel och fick hjälp att hitta rätt. Har än inte fått varan, då det skulle ta 3 veckor.

Respuesta de Lysande Sekler
Gott bemötande stor kunskap om vad som frågorna gällde

Respuesta de Lysande Sekler
Bra service, snabba leveranser, trevliga att tala med, jättefina fotogenlampor

Respuesta de Lysande Sekler
Bra service och instruktioner om hur jag skulle renovera min oljelampa! Tack!