Lysande Sekler Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt bekräftelse mejl på beställningen. Och jag kunde styra så paketet kom dit det blir bäst för mig att hämta det. Det gick fort att få min beställning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ni har bra bemötande och fina lampor då vi kontaktade er för ett problem med en brännare så löste ni det överförväntan. En ny brännare och ex antal olje flaskor nu funkar allt som det ska Jätte Tack.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tydlig information på hemsidan som underlättade att hitta rätt del till min fotogenlampa, omsorgsfullt förpackad vid leverans, följde också med information om hur eventuell retur/byte/ reklamation sku... Ver más

1. Tienda de iluminación
  2. también en la categoría
  3. Comercio
  4. Tienda de antigüedades

Escrito por la empresa

Din fotogenlampsspecialist på nätet: Fotogenlampor med alla reservdelar, glas, skärmar, vekar m.m. Äldre lampor och andra tidstypiska inredningsdetaljer.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

134 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

130 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Så hjälpsamma och serviceinriktade

Så hjälpsamma och serviceinriktade. Fick jättemycket hjälp och tips kring en fotogenlampa. De la ner hela sin skäl i att hitta reservdelar.
Rekommenderas starkt!

24 de junio de 2026

Respuesta de Lysande Sekler

Åh Susanne tack för dessa vackra ord och dina stjärnor! Vi blev så glada när vi läste detta! TACK! Ha en underbar dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyfsat snabb leverans och bra packad…

Hyfsat snabb leverans och bra packad kupa som passade perfekt.

22 de junio de 2026

Respuesta de Lysande Sekler

Ja 2 dagar från Skåne till Gästrikland är väl hyfsat ändå, jag håller med. Härligt att höra att kupan var välpackad och passade bra på din lampa! Det är en av våra vackraste kupor tycker jag. Den har så snygg krage. Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme samt gav oss fem stjärnor. Varmt välkommen åter som kund om du behöver något i framtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De som verkligen kan lampor

Mina första år levde jag i hus utan el och oljelamporna tändes varje natt. Jag en alldeles egen lampa vid sängen. Oljelampor betyder mycket för mig även idag. Jag blev glatt förvånad att hitta er på nätet, och fann att ni så bra sortiment och kunskaper. Jag fick precis vecken jag behövde och fick veta att att ni har sådant till alla möjliga lampor.

19 de junio de 2026

Respuesta de Lysande Sekler

Tack Jonathan för ditt omdöme och dina stjärnor. Oljelampor sprider ett alldeles eget magiskt sken och stämning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra beskrivning som gjorde att jag…

Bra beskrivning som gjorde att jag snabbt hittade rätt detalj och kunde beställa. Snabb leverans

20 de junio de 2026

Respuesta de Lysande Sekler

Så trevligt att höra att det gick lätt och snabbt! TACK

Bra bemötande

Bra bemötande
Snabb hantering
Fina varor

Respuesta de Lysande Sekler

Tack så jättemycket för att du gav oss så fint betyg och skrev ett omdöme! Ha en fin söndag!

Bra vara

Bra vara, snabb handläggning, säkert emballage och paket till brevlåda / dörr. Dessutom bifogas lärorik info om fotogenlampor och de tillbehör som finns att tillgå.

Respuesta de Lysande Sekler

Jätteskönt att höra att du är så nöjd och tack för din tid att skriva ett omdöme om oss!

Perfekt service

Jag har en 20 ’’’ fotogenlampa som jag minns sedan jag var liten och som långt senare kom i min ägo.
Jag hade nu, i vuxen ålder, en del frågor om denna lampa. Kollade på nätet och hittade Lysande Sekler i Simrishamn. Jag har haft kontakt med dem per telefon, SMS och Mail. Jag fick mycket snabba och trevliga svar och svar som ingav stort förtroende. Jag kände absolut att det finns ett stort kunnande om fotogenlampor och att man gärna delar med sig av detta.
Jag rekommenderar med glädje Lysande Sekler till dig som har funderingar kring fotogenlampor eller reservdelar till dessa.

Respuesta de Lysande Sekler

Åh vilken fin liten berättelse du tagit dig tid att skriva här. Stort tack för dina rekommendationer och varma ord om oss. Vi är så glada att kunna hjälpa till med gamla fotogenlampor och det känns extra bra i hjärtat när det är en generationslampa som funnits med i livets olika skeenden. Tacksam för att vi fick hjälpa dig med din!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

På fem minuter löste Lysande Sekler…

På fem minuter löste Lysande Sekler problemet med min söndriga glaskupa och fem dagar senare hade jag ett nytt glas som passade perfekt.

26 de mayo de 2026

Respuesta de Lysande Sekler

Vad fint att höra! Tack för att du skrev om hur du upplevde oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gjorde en felbeställning som omedelbart…

Gjorde en felbeställning som omedelbart rättades till med fin hjälp från Lina Lundin på Lysande sekler.
Leverans skedde utomordentligt snabbt!

24 de mayo de 2026

Respuesta de Lysande Sekler

Ja men så bra! Felbeställningar är lätt hänt och ska lätt åtgärdas! Tack för dina stjärnor!

Bra kundkänsla

Bra kundkänsla, trevligt bemötande och god service

21 de mayo de 2026

Respuesta de Lysande Sekler

Vad glad jag blir att höra att du är nöjd Björn!

Snabb och varsam leverans

Snabb och varsam leverans. Toppen.

27 de abril de 2026

Respuesta de Lysande Sekler

Tack så mycket för att du skrivit ett omdöme om oss och lämnat stjärnor! Välkommen åter!

8 consejos para escribir buenas reseñas.