M3 Panel NO Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gir en 5'er pga fornøyd med både type spørsmål samt hyppigheten av tilsendte spørsmål. Et lite minus for min del er at i det siste har jeg mottatt undersøkelser som kun kan besvares på mobiltelefon. J... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Flere av undersøkelsene er oversatt med google og har dårlig språk og ledelse spørsmål med manglende svaralternativ. Om du leser fort, er kjapp i hodet og svarer for raskt får du beskjed om, etter at... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Undersøkelsene og spørsmålene er enkle og greie å svare på. Jeg lærer mer om hvordan spørsmålene påvirker miljøet og bærekraftig, egentlig er meget viktig å være oppmerksom på. Undersøkelsene er ikke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

M3 panel har et flott grensesnitt. De har undersøkelser som er relevante og intressante for de fleste. Valgene i forhold til svar alternativene er gode og ikke diffuse. Dette gjør det enkelt og forstå... Ver más

Información sobre la empresa

1. Investigador de mercado

Sobre M3 Panel NO

Escrito por la empresa

Motta opinionsundersøkelser, svar på dem ved å si din mening og samle poeng: bytt dem inn i gaver fra store merkevarer, donasjoner til foreninger, lotterier eller gavekort!

M3 Panel samarbeider med private selskaper, medier og offentlige myndigheter for å gjennomføre undersøkelser.

Registrering er gratis og det er ingen forpliktelse til å delta på: https://www.m3panel.no/no-nb-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

55 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God nettside og en del relevante…

God nettside og en del relevante undersøkelser. Litt små "premier" for deltakelse.

20 de marzo de 2024

Hej Fredrik,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores undersøgelser.
Vi forsøger at have et bredt udvalg af gaver i mange kategorier og har også gavekort til f.eks. Huuray og Gogift, så man derigennem har endnu flere muligheder.

/Elisabeth, M3Panel.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ustabil og svakt

Man blir så altfor ofte kastet ut i slutten av undersøkelser og går dermed glipp av poengene man har jobbet for. Og forklaringene til panelets support er at man ikke kvalifiserer seg til å delta videre. Kvalifiserer seg ikke etter å ha svart på 25-30 spørsmål?! Burde ikke man blir kastet ut etter bare 2-3 spørsmål?

17 de marzo de 2024

Hej Johan,

Tak for din feedback.

Det kan selvfølgelig ske, at man ikke passer ind i målgruppen for en undersøgelse. Denne frasortering skulle dog gerne ske tidligt i undersøgelsen, og da vi godt kan forstå, at dette kan være ærgerligt, har vi valgt at kompensere med 25 point som tak for ulejligheden.

Hvis du oplever at få denne markering meget sent i en undersøgelse, må du endelig skrive til os på support@m3panel.com med undersøgelsesnummeret.
Så kan vi få fulgt op på det og rette evt. fejl :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin variation af undersøgelser!

M3 er et helt udmærket sted at lave undersøgelser. Der er også god mulighed for at indløse gavekort forholdsvis ofte.
Grunden til at jeg giver 4 i stedet for 5 er, at de har sat "prisen" op på et 100 kr's gavekort til Gogift fra 1750 point til 1900 point.
Forstår hvorfor der kommer "prisøgninger", men så hellere, at man fik lidt færre point for undersøgelserne i stedet.
Men men... jeg fortsætter som altid med at lave alle dem som bliver sendt i min retning.

15 de marzo de 2024

Hej Peter,

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for, at du kan lide vores undersøgelser :)

Vi kan godt forstå, at det kan vække undren og ærgrelse, at pointene for gaver i panelshoppen er steget.

Stigning skyldes øgede omkostninger samt et ønske om at øge kvaliteten af vores gaver i panelshoppen. Derudover har et stort ønske fra vores panelister om flere, større gaver, ført til en beslutning om at justere vores sortiment.
Man vil derfor som panelist kunne opleve en justering af pointene generelt i shoppen, samt løbende nyere gaver i shoppen.

Vi har fuld forståelse for, at denne overgang kan kræve lidt tilvænning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

M3 har gode undersøkelser som gir poeng…

M3 har gode undersøkelser som gir poeng og en kan ta ut gaver fra poengshoppen. Har vært medlem i mange år og er fornøyd med variasjonen i undersøkelsene.

2 de marzo de 2024

Hej Heidi,

Tak for din meget fine anmeldelse.
Vi er glade for, at du vil dele dine holdninger igennem panelet.
Rigtig god dag og god fornøjelse med undersøgelserne :)

MEGET FORNØYD!

Meget interessante og spennende undersøkelser! Kunne tenke meg enda flere! 😊🌹

23 de febrero de 2024

Hej Kåre,

Tak for din meget fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores undersøgelser.

Det varierer hvor mange undersøgelser vi sender ud, og det kommer blandt andet an på målgrupper og hvor mange besvarelser, der ønskes.
Et god råd er at holde sine profilskemaer opdaterede, så vi kan sende målrettede undersøgelser til dig 😊

Enkelt å bruke

17 de febrero de 2024

Hej Qing,

Tak for din meget flotte anmeldelse.

God fornøjelse med dem. 😊

Innovativ og spennende temaer

Får mange undersøkelser med interessante temaer. De er nyttig og varierte.

9 de febrero de 2024

Hej Gode,

Tak for din meget pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du finder vores undersøgelser interessante.
God fornøjelse med dem. 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De fleste undersøkelser er interessante.

De fleste undersøkelser er interessante, men en del ganger kommer et opp "vi har allerede fått nok svar", det er når man har holdt på i noen minutter.
Ellers så liker jeg M3 veldig godt

7 de febrero de 2024

Hej Ole,

Tak for en flot anmeldelse.
Dejligt, at du er tilfreds med vores undersøgelser.

Desværre kan man ikke undgå en gang i mellem ikke at passe ind i den givne målgruppe til en undersøgelse. Det kan også være der allerede er kommet nok svar ind fra f.eks. ens specifikke aldersgruppe.
Da vi godt kan forstå, at dette kan være ærgerligt, har vi valgt at kompensere med 25 point som tak for ulejligheden.
Hvis du har spørgsmål til pointene ved en given undersøgelse, må du endelig skrive til os på support@m3panel.com

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent survey panel that i have ever…

Excellent survey panel that i have ever seen before and providing continuous survey opportunities to participate in and easy to use it and user friendly surveys

30 de diciembre de 2023

Hi Devipriya.

Hi there!

Thank you for your great review and words of praise!
We are glad to hear that you are like being part of the panel. :)
Have a great day.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg ble lovet å få noen premier for å…

Jeg ble lovet å få noen premier for å svarer på undersøkelser.. etter en stund bestilte jeg gaver for alle undersøkelser jeg hadde tatt.. men det kom ingen ting.. så jeg tok noen til og sendte inn igjen.. da fikk jeg det jeg bestilte sist.. men det første kom aldri.. så dette gidder ikke jeg bruke av min tid på mer.. bare tull.

24 de diciembre de 2023

Hej Roar,

Vi er kede af at høre, at der har været problemer med leveringen af dine gaver.
Hvis du kontakter os på support@m3panel.com kan vi undersøge sagen og gøre vores bedste for at hjælpe.

Fornøyd

Har hatt denne spørreundersøkelsen i mange år. Er så fornøyd med både undersøkelsene og panelshop ❤❤

9 de diciembre de 2023

Hej Monica,

Tak for en flot anmeldelse.
Dejligt, at du er tilfreds med vores panel og panelbutik :)

Vi er glade for, at du vil dele dine holdninger igennem panelet.
Rigtig god dag og god fornøjelse med undersøgelserne!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super og veldig lærerik samtidig dom du…

Super og veldig lærerik samtidig dom du tjener noen kroner det kommer godt med i disse tider

5 de diciembre de 2023

Hej Euel,

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at være i panelet
Vi værdsætter dine bidrag. 😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ikke helt fornøyd med MP3, forbedringspotensial..

Utrolig mange undersøkelser der man svarer på mange spørsmål, for så å få beskjed om at man ikke passer inn i undersøkelsen. Da har jeg brukt av min tid. Og ingen poeng i det hele tatt. I andre markedsundersøkelsesapper får man iallefall litt poeng selv om man da siles ut. Det er mange undersøkelser der man ikke aner hva man skal svare, men det mangler alternativ som "Vet ikke/ikke relevant". Nå sist da jeg skulle ta ut belønning, måtte jeg trykke meg igjennom en hel masse greier før jeg omsider fikk gavekortet.

1 de noviembre de 2023

Hej Elmajo,

Tak for din feedback.

Hvis du har spørgsmål til pointene for en undersøgelse, må du endelig skrive til os på support@m3panel.com
Så kan vi få fulgt op på det og rette evt. fejl :)

I forhold til vores panelshop, kan man med fordel bruge kategorierne i filteret til hurtigere at komme til den gave man ønsker.

Undersøkelsene er helt ok

Undersøkelsene er helt ok.
Premieringen er ikke ok….. alt jeg klikker på er utsolgt ….. når jeg så fant noe jeg ville bestille, så gikk det flere uker og til slutt kom det en Mail om at produktet var utsolgt.

25 de noviembre de 2023

Hej Siv,

Tak for din feedback.
Dejligt, at du kan lide vores undersøgelser.

Vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en ærgerlig oplevelse med at bruge vores panelshop.
Vi har haft stor efterspørgsel på det sidste, hvorfor vores system måske nogle gange ikke har været helt opdateret.
Det beklager vi selvfølgelig.

Vi arbejder på at få opdateret vores shop og lager.
Vi håber, du kan finde noget, som du finder interessant, og så vil vi gøre vores bedste for at få det sendt til dig.

/Elisabeth, M3Panel.

Kun en ting å trekke

Kun en ting å trekke; en del undersøkelser krever datamaskin, man kan altså ikke svare på nettbrett. Ofte man da ikke tar bryet med å slå på den stasjonære pc’en hjemme.
Ellers fine, varierende undersøkelser både i lengde og tema.
Helt ok premiering også😊

20 de noviembre de 2023

Jeg liker best korte…

Jeg liker best korte spørreundersøkelser. De som er lengre enn 5 - 8 minutter, hopper jeg over.
Har skjedd noen ganger at det ikke har vært mulig å fullføre undersøkelsen på grunn av at det på et visst punkt har manglet "Neste" å trykke på. Da kommer man ikke videre

21 de noviembre de 2023

Hej Oddvar,

Tak for din feedback.

Dejligt at du er tilfreds med vores undersøgelser :)
Vi forsøger at have i forskellige længder, så man kan tage en undersøgelse, som passer til én.

Hvis du oplever problemer med en undersøgelse, må du endelig sende os nummeret på den på support@m3panel.com.
Så kan vi se på det.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lengde på anmeldelsene, og varer i poengshopen

De korte anmeldesene,(opp til 12-15 min), er helt supre. Men de som blir lengre, blir ofte slitsomt, og man mister fokus. Hadde vært greit om de hadde blitt delt, og satt opp som del 1 og del 2.
Poengene er ok, men kanskje renske litt i shopen. Noen nye ting hadde gjort seg, og ta bort ting som ikke går. (De varene kan dere kjøre ut på salg, feks, for å bli kvitt dem).

1 de noviembre de 2023

Liker godt M3 Panelet

Liker godt M3 Panelet. Undersøkelsen er interessante og samfunnsaktuelle. Skulle gjerne ønske at belønningene for undersøkelsene var noe høyere, da det var ganske lang tid å bygge opp nok poeng til f.eks gavekort. I tillegg hadde det vært kjekt å bli ytterligere premiert for lojalitet og trofasthet.

8 de octubre de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.