M3 Panel NO Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gir en 5'er pga fornøyd med både type spørsmål samt hyppigheten av tilsendte spørsmål. Et lite minus for min del er at i det siste har jeg mottatt undersøkelser som kun kan besvares på mobiltelefon. J... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Flere av undersøkelsene er oversatt med google og har dårlig språk og ledelse spørsmål med manglende svaralternativ. Om du leser fort, er kjapp i hodet og svarer for raskt får du beskjed om, etter at... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Undersøkelsene og spørsmålene er enkle og greie å svare på. Jeg lærer mer om hvordan spørsmålene påvirker miljøet og bærekraftig, egentlig er meget viktig å være oppmerksom på. Undersøkelsene er ikke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

M3 panel har et flott grensesnitt. De har undersøkelser som er relevante og intressante for de fleste. Valgene i forhold til svar alternativene er gode og ikke diffuse. Dette gjør det enkelt og forstå... Ver más

Información sobre la empresa

1. Investigador de mercado

Sobre M3 Panel NO

Escrito por la empresa

Motta opinionsundersøkelser, svar på dem ved å si din mening og samle poeng: bytt dem inn i gaver fra store merkevarer, donasjoner til foreninger, lotterier eller gavekort!

M3 Panel samarbeider med private selskaper, medier og offentlige myndigheter for å gjennomføre undersøkelser.

Registrering er gratis og det er ingen forpliktelse til å delta på: https://www.m3panel.no/no-nb-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

55 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ekstra inntekt.

For det er greit å ha litt jobb når jeg har tid og på den måten kan tjene litt poeng som jeg handler for, Lønnen er jo veldig lav men, håper snart at den settes opp, og at panelet følger med i tiden.

29 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supert og spennende undersøkelser.

13 de septiembre de 2023

Hej Solveig,

Tak for din meget flotte anmeldelse.

blir en 4 fra meg

blir en 4 fra meg, blir avvist litt for ofte, og meldingene noen ganger forvirrende

9 de septiembre de 2023

Hej Freddie,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at du vil dele dine holdninger igennem panelet.

Hvis du oplever problemer med nogle undersøgelser eller undrer dig over noget, må du endelig kontakte os på support@m3panel.com
Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe :)

Bra panel

Varierte undersøkelser og gode premier

4 de septiembre de 2023

Hej Ketil,

Tak for en flot anmeldelse.
Dejligt, at du er tilfreds med vores panel og panelbutik :)

God fornøjelse med undersøgelserne og rigtig god dag.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg får en del som bare hiver meg…

Jeg får en del som bare hiver meg ut...litt slitsomt å åpne for å bli kastet ut. Jeg syntes belønning er bra og det er enkelt å ordne med belønningene.

3 de septiembre de 2023

Hej Lisbeth,

Tak for din feedback.
Dejligt at du kan lide vores panelshop! :)

Det kan ske, at man bliver screenet ud af en undersøgelse, hvis man ikke passer ind i målgruppen. Her kompensere vi dog altid med 25 point, som tak for din tid.
Hvis du oplever problemer med en undersøgelse, må du endelig skrive til os på support@m3panel.com
Så undersøger vi sagen :)

Dette er en sterk 4'er

Dette er en sterk 4'er. Det som jeg kunne ønsket meg er at en kunne fått ut bonusen i PayPal.

2 de septiembre de 2023

Hej Endang,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores services.
Vi håber, du kan finde noget i vores panelbutik, som har interesse.

Rigtig god dag 😊

spørreundersøkelser

Mange ulike spørreundersøkelser ig mye fint å kjøpe- for poengene du tjener på å svare på undersøkelsene. Litt lang ventetid på premiene, ellers helt topp😊

9 de agosto de 2023

Hej Silja,

Tak for en flot anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med vores panel og panelbutik :)
Da der har været sommerferie, er der desværre lidt længere levering på gaverne fra vores shop - men vi arbejder på højtryk for at få sendt dem afsted!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkel og grei måte å bidra med…

Enkel og grei måte å bidra med undersøkelser på.

24 de agosto de 2023

Hej Siri,

Tak for din meget flotte anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I 9 av 10 undersøkelser treffer M3…

I 9 av 10 undersøkelser treffer M3 Panelet med både spørsmål og layout. Siden dette er annonymisert svarer jeg alltid, det som sett fra mitt synspunkt er riktig. M3 Panelet vil derfor bestandig fremlegge sine svar til oppdragsgiver med god samvittighet.

23 de agosto de 2023

Hej Jan Erik,

Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!
Vi er glade for at høre, at du har en god oplevelse med at være i panelet. :)

Fungerer stort sett utmerket

Fungerer stort sett utmerket, og det er lett å samle opp poeng til gavekort. Både nettside og app virker bra.
Min eneste kommentar er at iblant får jeg ikke delta i undersøkelser, uten at jeg vet helt hvorfor.

Men alt i alt så er jeg godt fornøyd med m3panel 😊.

15 de agosto de 2023

Hej Geir,

Tak for din fine anmeldelse.
Hvor er vi glade for, at du er tilfreds med vores services :)

Det kan selvfølgelig variere, hvor mange undersøgelser man får tilsendt, men hvis du oplever at du ikke modtager undersøgelser over en længere periode, må du endelig kontakte os på support@m3panel.com.
Så kan vi undersøge sagen :)

Supert

Supert, liker veldig godt

12 de agosto de 2023

Hej Ida,

Hvor er det dejligt at høre! :)

Tak for den flotte anmeldelse og god fornøjelse med undersøgelserne.

Annet-alternativ

På endel undersøkelser mangler det et annet-alternativ,da ser jeg meg nødt til å avbryte undersøkelsen da jeg ikke vil lyve ved å krysse et alternativ som ikke passer.Hvorfor har dere ikke annet-alternativ på endel undersøkelser?Spesielt gjelder det undersøkelser om optikere.

7 de agosto de 2023

Hej Gunnar,

Tak for de fine stjerner.

Hvis du oplever at mangle svarmuligheder i en undersøgelse, må du endelig skrive til os med undersøgelsesnummeret. Så kan vi se på sagen og give de rette besked :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

M3 panel bare fortsetter å imponere !.

M3 panel bare fortsetter å imponere , korte / lange surveys som man selv fullt og holdent bestemmer selv om man vil delta. Selv om du velger å avslutte får du som deltager 25 poeng bare for å stille din egen nysgjerrighet , helt topp av M3 panel . (kanskje på tide å skifte til en lettere Logo ?. Kjenpe fornøyd er jeg ihverfall jeg har deltatt i mange , mange år. Anbefales !

2 de agosto de 2023

Hej Knut,

Tak for din meget pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at være i panelet
Vi værdsætter dine bidrag. 😊

Enkelt og kjekt

Veldig greie undersøkelser og ta

28 de julio de 2023

Hej Tor-Henry,

Tak for din pæne anmeldelse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gode og saklige spørsmål på…

Gode og saklige spørsmål på undersøkelsene.Det eneste jeg har å klage på er at mange undersøkelser er kun tilgjengelig på data ikke tlf.Nå er mange tlf blitt så bra,så jeg forstår ikke hvorfor undersøkelsene ikke kan utføres på tlf?

28 de julio de 2023

Hej Hilde,
Tak for den flotte anmeldelse – den sætter vi pris på!
De fleste af vores undersøgelser kan besvares på telefonen, men du har ret i at nogle kun kan tages på PC. Det kan være at du i en periode har fået flest invitationer til sidstnævnte. Jeg er sikker på at det ikke bliver et permanent problem i fremtiden, hvis det mod forventning dog gør, så tag endelig kontakt til vores support.
God dag 😊
/Mark, M3 Panel.

Enkelt og greit

20 de julio de 2023

Hej Roy,

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at være i panelet
Vi værdsætter dine bidrag. 😊

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.