M3 Panel NO Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gir en 5'er pga fornøyd med både type spørsmål samt hyppigheten av tilsendte spørsmål. Et lite minus for min del er at i det siste har jeg mottatt undersøkelser som kun kan besvares på mobiltelefon. J... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Flere av undersøkelsene er oversatt med google og har dårlig språk og ledelse spørsmål med manglende svaralternativ. Om du leser fort, er kjapp i hodet og svarer for raskt får du beskjed om, etter at... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Undersøkelsene og spørsmålene er enkle og greie å svare på. Jeg lærer mer om hvordan spørsmålene påvirker miljøet og bærekraftig, egentlig er meget viktig å være oppmerksom på. Undersøkelsene er ikke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

M3 panel har et flott grensesnitt. De har undersøkelser som er relevante og intressante for de fleste. Valgene i forhold til svar alternativene er gode og ikke diffuse. Dette gjør det enkelt og forstå... Ver más

Información sobre la empresa

1. Investigador de mercado

Sobre M3 Panel NO

Escrito por la empresa

Motta opinionsundersøkelser, svar på dem ved å si din mening og samle poeng: bytt dem inn i gaver fra store merkevarer, donasjoner til foreninger, lotterier eller gavekort!

M3 Panel samarbeider med private selskaper, medier og offentlige myndigheter for å gjennomføre undersøkelser.

Registrering er gratis og det er ingen forpliktelse til å delta på: https://www.m3panel.no/no-nb-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

49 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

I've been doing surveys for 3y

I've been doing surveys for 3y. and at least they pay out giftcards fast, as it is much to do.

11 de julio de 2023

Hi Nasir,

Thank you for your nice review.

We are re glad you still want to participate in the panel.
We value your contributions.

Have a great day.

SUPERT

Med litt tid til overs er dette genialt. Samle poeng å finn mye fint du kan få.

3 de julio de 2023

Hej Inger Marie,

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at være i panelet
Vi værdsætter dine bidrag. 😊

Faren ved markedsundersøkelser

Enkelte markedsundersøkelser, ikke så meget M3 Panel, avbryter og forteller at du ikke "passer inn" Dermed får de jo ikke et bilde av hva som rører seg i det norske marked, kun et bilde av hva de som "passer inn" mener. Men det er trolig hensikten, selv om det skaper frustrasjon og motvilje hos dem som blir sjaltet ut, og risiko for at de aldri mer vil ha noe med et bestemt produkt å gjøre.

Hej Knut,

Tak for de flotte stjerner :)

Vi er glade for, at du ikke synes vi så tit frasorterer vores panelister. Vi går nemlig meget op i at have et bredt repræsenteret panel.

Da vi godt kan forstå, at dette kan være ærgerligt, har vi valgt at kompensere med 25 point som tak for ulejligheden - selvom om man reelt ikke svarer på undersøgelsen :)
Hvis du har spørgsmål til pointene ved en given undersøgelse må du endelig skrive til os på support@m3panel.com

M3 panel har et greit opplegg

M3 panel har et greit opplegg, synes jeg. De opptrer ganske profesjonelt i dette markedet, etter min mening. Og jeg har jo vært med på dette noen år nå. Og jeg vil si til slutt: Lykke til videre, med "ærlighet og åpne forhold"

Hej Bjørn,

Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!
Vi er glade for at høre, at du har en god oplevelse med at være i panelet. :)

/Elisabeth, M3 Panel

Oppfattelse

Er veldig fornøyd med at jeg kan være med å «bestemme», jeg får uttrykke mine meninger.
Jeg får være med å «forme» samfunnet.

Hej Lise,

Hvor er det dejligt at høre! :)

Tak for den flotte anmeldelse og god fornøjelse med undersøgelserne.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bare så irriterende når svarer lenge

Bare så irriterende når svarer lenge. Og då får beskjed att de har nok svar, eller att jeg ikke passer inn. Det burde hvert avklart lenge før.

1 de julio de 2023

Hej Erik,

Tak for en flot anmeldelse.

Desværre kan man ikke undgå en gang i mellem ikke at passe ind i den givne målgruppe til en undersøgelse. Det kan også være der allerede er kommet nok svar ind fra f.eks. ens specifikke aldersgruppe. Sådan vil det være en gang i mellem.

Når det er sagt skal det selvfølgelig ske så tidligt som muligt i undersøgelsen. Hvis du oplever at du bliver frasorteret sent ved en given undersøgelse, må du endelig skrive til os på support@m3panel.com
Så kan vi undersøge sagen :)

Enkle spørreundersøkelser

Enkle spørreundersøkelser som du tjener poeng på. Eneste problemet er at noen ganger laster ikke hele siden, slik at man ikke får fullført undersøkelsen og heller ikke får poeng.

Hej Stein,

Tak for din meget fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores undersøgelser.
Hvis du oplever problemer med en undersøgelse, må du endelig skrive til os på support@m3panel.com
Så kan vi få set på det :)

Greie undersøkelser

Får poeng for undersøkelsene.

Hej Jenny,

Tak for din meget flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores services.
Rigtig god dag 😊

Jevnt over bra

Jevnt over bra, men, men blir ofte avspist med 25 poeng, langt inn i undersøkelsen.

8 de junio de 2023

Hej Bjørn,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du ofte oplever at blive screenet ud af undersøgelser. Hver undersøgelse har desværre et begrænset antal besvarelser den skal bruge, og vi er så heldige, at have rigtig mange ivrige panelister, der gerne vil dele deres perspektiver.
Derfor kan det resultere, at man desværre bliver screenet ud, da der simpelthen er flere om buddet, til de individuelle undersøgelser.

Jeg håber at svaret her giver mening, ellers er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på support@m3panel.com, så kan vi tage et nærmere kig på problemet :-)

Både ros og ris

Hei synes mange av unersøkelsene er gode,noen er litt lange,men ok,men hvorfor jeg ikke gir mer enn 3 stjerner,er av den grunn du sitter og svarer,plutselig så stopper hele greia opp,og du får ikke noe beskjed,starter på nytt igjen både en og to og tre ganger,stopper opp på samme sted, og kommer ikke videre,å som så mange andre skriver så sitter du å svarer så får du plutselig beskjed om at undersøkelsen er over ,og du mister masse poeng,det er for dårlig,så en del som nør gås igjenom på de undersøkelsene
Dato for undersøkelsene som er stoppet er vanskelig å huske da det har vært noen ganger før,og det var her forledenmwn sånn ca dato da

3 de julio de 2023

Hej panelist,

Mange tak for din anmeldelse. Vi beklager naturligvis fejlen mange gange, det er da irriterende at sidde og bruge så lang tid, og så ikke blive aflønnet korrekt.
Skriv til os på support@m3panel.com, og inkludér undersøgelsesnummeret i mailen, så kigger vi på det, og vil med glæde kompensere dig mere retfærdigt for din tid :-)

Har svart på markedsundersøkelser for M3 panel lenge

Har svart på markedsundersøkelser for M3 panel lenge, og synes det er en samfunnsnyttig oppgave i samfunnet .Blir fort gavekort til mange nyttige ting.

Hej Mads,

Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!
Vi er glade for at høre, at du har en god oplevelse med at være i panelet. :)

Fin og oversiktlig side

Fin og oversiktlig side. Gir poeng selv om man underveis får beskjed at man ikke passet til å ta undersøkelsen likevel. :-)
Godt utvalg man kan veksle inn poengene i.

Hej Trine,

Tak for stjernerne, dem er vi glade for! :)
Dejligt at du er glad for at tage undersøgelser og være med i panelet.

Nyttig

Grei app for spørreundersøkelser. Gir uttelling. :)

Hej Marie,

Hvor er det dejligt at høre! :)

Tak for den flotte anmeldelse, og god fornøjelse med undersøgelserne.

Flott spørreundersøkelsesprogram

Flott spørreundersøkelsesprogram, varierte undersøkelser, man velger selv hvor ofte man vil svare på noe og nåe man har besvart en del er det mange flotte og ulike belønninger å velge i - alt fra gavekort til donasjoner til veldig flotte gaver i panelshoppen

Hej Helene,

Tak for en flot anmeldelse.
Dejligt, at du er tilfreds med vores panel og panelbutik :)
Rigtig god fornøjelse med dine undersøgelser!

Dårlig betalt

Jeg var i dag med på en undersøkelse som kunne gi 350 poeng. Etter å ha gjenomført 35% av undersøkelsen får jeg beskjed om at jeg ikke passer i denne undersøkelsen og blir avspist med en "trøstepremie" på 25 poeng! Det synes jeg er dårlig!
mvh.
Asbjørn Sjøtun

Hej Asbjørn,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan absolutt anbefale M3 til alle som…

Kan absolutt anbefale M3 til alle som ønsker å svare på undersøkelser og få poeng til å løse inn i gaver. Har selv brukt dem siden mai 2022 og er veldig fornøyd! Kommer ikke for ofte eller for sjeldent undersøkelser og mottar sendiger fra dem raskt. 10/10!

Hej Sigrid,

Hvor er det dejligt at høre! :)

Tak for den flotte anmeldelse, og god fornøjelse med undersøgelserne.

Interessante spørsmål.

Gir god uttelling for bruk av tida det tar å svare på spørsmålene.

Hej,

Tak for din meget pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at være i panelet
Vi værdsætter dine bidrag. 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Under tvil har jeg krysset av for 4…

Under tvil har jeg krysset av for 4 stjerner, men kanskje 3 hadde vært det riktige. Jeg opplever ofte at jeg er godt i gang med en undersøkelse når jeg får melding om at nok personer har avgitt svar i undersøkelsen og jeg blir avspist med 25 poeng. Dette synes jeg ikke er greit.

Hej Gudrun,

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.