Información sobre la empresa

1. Tienda de animales
  2. Tienda de alimentos para animales
  3. Tienda de suministros para mascotas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Macrovet, de webshop voor al uw dierbenodigheden voor zowel Paarden, koeien, schapen, varkens, honden en katten en meer.

Información de contacto

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

CHANTAGE door Macrovet

Titel: Onacceptabele chantage, privacyschending en gijzeling van eigendom
​Mijn ervaring met Macrovet is geëscaleerd tot een niveau dat ik nooit eerder bij een bedrijf heb meegemaakt. De eigenaar vertoont niet alleen een schrikbarend gebrek aan professionaliteit, maar gaat ook juridisch zwaar over de schreef.
​De feiten:
​Chantage en dreiging: Ik heb schriftelijk bericht ontvangen dat mijn eigendom (de scheerkoppen) in de afvalcontainer wordt gegooid als ik deze review niet verwijder. Het gijzelen en dreigen te vernietigen van andermans goederen om kritiek te onderdrukken is een onrechtmatige daad.
​Ernstige privacyschending (Doxing): In de reactie hieronder heeft de eigenaar mijn volledige naam en woonplaats gepubliceerd. Dit is een grove schending van de AVG (GDPR). Ik eis dan ook dat mijn persoonsgegevens onmiddellijk worden verwijderd.
​Onbetrouwbare administratie: Eerst claimt het bedrijf bij hoog en laag dat er niets is ontvangen (ondanks verzendbewijs), om vervolgens toe te geven dat de goederen er wél zijn, maar deze enkel te willen retourneren onder dwang van het verwijderen van mijn recensie.
​Conclusie:
Ik laat mij niet chanteren. Ik eis dat mijn eigendommen onbeschadigd worden geretourneerd en dat mijn privacy wordt gerespecteerd. Een bedrijf dat klanten intimideert en privégegevens op straat gooit, is absoluut onbetrouwbaar.
​Mijn advies: Blijf hier ver vandaan als u prijs stelt op uw eigendommen en uw privacy.

24 de abril de 2026

Omruilen geopende opzetstukken tondeuse

Wat een enorm goede service. Ik had opzetstukken voor een honden tondeuse gekocht. Ze schoten ervan af bij klitten. Mocht ze terugsturen ondanks dat ze geopend waren en omgeruild voor betere. Hier word ik blij van van zulke bedrijven. Geen gedoe, superservice .

31 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben een idioot.

Een gebruikte scheerkop ontvangen. Zaten allemaal haren op. Hen netjes een mail gestuurd om dit aan te geven, waarop ik een reactie kreeg day ik dit verkeerd gezien heb, het zouden stofjes zijn, aangezien ze nooit gebruikte scheerkoppen retour nemen.

Het komt er dus op neer dat ik een idioot ben, want hun kunnen geen fout maken.

Niet professioneel en niet klant gericht, jammer.
Ik heb geen zin in discussies met de verkoper dus vandaar dat ik het op deze maniet afsluit.

29 de julio de 2024

goede service

Er liep iets fout met de bezorging (bij macrovet of de tntpost), en macrovet heeft aktief geholpen het probleem op te lossen. Aanrader dit bedrijf.

13 de junio de 2014

perfect

na een wat nare ervaring met dierenwebshop.nl (niets leveren en niets beantwoorden)
dezelfde bestelling bij macrovet besteldt.
en.....ZO HOORT HET.... PERFECT!!!!
dit is nu een bedrijf waar je wat aan hebt,gisteren besteld en vandaag in huis
je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling per e mail.
dus van mij krijgt macrovet een dikke 10!!

16 de julio de 2010

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.