Makita Danmark Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde samlet min kompostkværn forkert hvilket havde ødelagt start/stop sikringen. Jeg bad Makita reparere produktet mod min egen betaling. Som en service havde Makita, uden beregning, reparer... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

... kom med pakkepost dagen efter jeg havde indsendt udfyldt formular. Det var ganske vist ved kampagne sidste sommer ved køb af græsslåmaskine - men bedre sent en aldrig gælder vel også, når der sk... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Indleverede min Makita 18v boremaskine ,til Bauhaus , da den begyndte at lugte brændt , og derefter tabte kraft/ med mislyd . Maskinen er 14 måneder gammel , tænkte at garantien dækker , men ak nej... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de herramientas

Escrito por la empresa

Makita producerer og leverer el-/batteriværktøj, støvsugere, outdoorprodukter, skov & havemaskiner samt tilbehør og tilknyttede tjenester til kunder indenfor byggeri-, industri- og detailsektorerne. Makitas kvalitetsprodukter hjælper brugere med at indfri deres mål og gøre arbejdet let og ubesværet. Makitas produkter suppleres af et servicenetværk af højeste kvalitet. Makita Danmark er et datterselskab af Makita Corporation (Japan) og blev etableret på dansk grund i 1991, som lige siden har været placeret ved Horsens. Makita Danmarks store domicil, der består af lager, serviceafdeling og kundesupport, tilbyder forhandlere samt brugere af Makitas produkter fordelagtige servicevilkår og ikke mindst hurtige responstider. Makita Danmarks produkter forhandles kun via autoriserede danske forhandlere som er trælaster, byggemarkeder, varehuse og deres tilknyttede webshops. Makita forhandler ikke produkter B2C.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makita har været en stor hjælp for…

Makita har været en stor hjælp for vores grundforløbs elever og vore intro elever på TEC Frederiksberg, Hvidovre, Ballerup og Gladsaxe. Vi bruger Makita værktøj hverdag og Makita har en stor kvalitet af deres el værktøj som bare holder til alle slags elever. Elever er rigtig glade for Makita og vi som underviser på TEC.

5 de abril de 2024

Respuesta de Makita Danmark

Tak for de fine ord, de er værdsat! Altid en fornøjelse at lægge vejen forbi. Mvh. Lars. Makita Danmark.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter og super kundeservice

Havde brug for support til en ny havemaskine og fik det omgående! Super lækker plæneklipper og super kundeservice🙌 Generelt virkelig glad for mine Makita produkter

3 de abril de 2024

Respuesta de Makita Danmark

Tak for din anmeldelse og den gode dialog, er glad for at vi kunne hjælpe! Mvh. Lars, Makita Danmark

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som kundeservice som værktøj; pålideligt

Har kun haft gode oplevelser med alt deres værktøj gennem en længere karriere indenfor diverse brancher. Herudover yder de altid en hurtig, hjælpsom og venlig kundeservice når man skriver til dem over mail! Uanset hvad emnet drejer sig om!

6 de marzo de 2024

Respuesta de Makita Danmark

Tak for din anmeldelse, er glad for at vi kunne hjælpe :) Mvh. Lars, Makita Danmark

Super service hos Makita Danmark

Kontaktede Makita Danmark, ang et produkt, som jeg havde set eksisterede i TV. Der var hurtigt svar og 2 dage senere havde jeg produktet hjemme.
Super go og venlig service. Drengene blev glade

18 de enero de 2024

Tak for de fine ord! Er glad for at vi kunne hjælpe! Mvh. Lars, Makita Danmark

Meget tilfreds

Har korresponderet med Makita kundeservice, som var meget behjælpelige og hurtige til at svare tilbage.

7 de noviembre de 2023

1000 tak for din anmeldelse! Mvh. Lars, Makita Danmark

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk og hurtig kundeservice!

Købte i maj 2023 en Makita boremaskine hos 10-4 Byggecenter & Tømmerhandel.
Den holdte pludselig op med at virke og blev sendt direkte til Makita så de kunne reparere den.
Fra afsendelse og til modtager den retur gik der der blot 4 hverdage!

Det er bare god service og jeg er meget tilfreds.

27 de octubre de 2023

Tak for din positive feedback - den er værdsat! Mvh. Lars, Makita Danmark

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårligeste service jeg nogensinde har…

Dårligeste service jeg nogensinde har prøvet. Min makita bajonet sav vil ikke slippe klingen i det jeg vil tage den ud. Jeg prøver med alt, men den sidder altså urokkelig fast. Saven er brugt 5 gange i alt. Så tænker at reklamation selvfølgelig dækker, at der er en fejl på deres produkt. Bliver senere på ugen kontaktet af Davidsen, om at de(makita) ikke vil dække skaden på min bajonet sav. Da klingen er monteret forkert. Og det er selvforskyldt under monteringen. Meeen undskyld mig, hvordan monter man en klinge forkert på en bajonet sav. Det skal lige siges at jeg er tømrer til daglig, og at jeg nok har skiftet 10.000 klinger.

Herudover udøver de sig så den gode service at jeg enten kan betale 1020kr for at få den lavet, ellers kan de sende den tilbage i stumper? Hvad søren skal jeg bruge en sav i stumper til?? I skulle ****skamme jer!

9 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vandt en konkurrence og fik bla

Jeg vandt en konkurrence og fik bla. Skrue/bore-maskine en af de helt gode..
Efter 6 måneder går der ged i den og den begynder at ryge.
Jeg kontakter Makita og får fat i Lars der er ligeså undrende som jeg selv. Men får at vide jeg bare skal sende den til servicecentret så kigger de på den.
Lidt efter får jeg besked om at den er lavet og har fået ny gearkasse, og den er med det samme sendt tilbage. Mega godt og hurtig service! Er meget taknemmelig for behandlingen selvom det ikke er et produkt jeg har betalt for, men jo faktisk fået gratis pga. En konkurrence.

19 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har aldrig oplevet en så ubehagelig…

Jeg har aldrig oplevet en så ubehagelig medarbejder som hende der tog imod mit opkald på værkstedet.

Jeg måtte endda spørge medarbejderen om hun havde en dårlig dag, siden hun talte på den måde som hun gjorde. Virkelig, nedladende, arrogant og ubehaglig. Jeg måtte smide røret på, og valgte efterfølgende at klage..

Ja, vi kan alle have en dårlig dag men det der var simpelthen langt over min grænse! Jeg har slet ikke lyst til, at kontakte Makita længere i forbindelse med reparation af mit værktøj.

15 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super produkter og fantastisk…

Super produkter og fantastisk kundeservice.

Jeg har i mange år med stor glæde brugt Makita's produkter i hjemmet og haven.
For nylig løb jeg ind i et problem med et produkt som jeg havde købt hos en forhandler som havde lukket. Makita's kundeservice var super behjælpelige med at løse problemet selv om jeg havde mistet min kvittering. Jeg kan kun give Makita min varmste anbefaling.

12 de septiembre de 2023

Respuesta de Makita Danmark

1000 tak for din positive feedback! Er glad for at vi kunne hjælpe. Mvh. Lars, Makita Danmark

Makita Havesprøjte type DUS054

Har købt en Makita Havesprøjte type DUS054 som virkede 1ste gang den skulle bruges.
Da den skulle bruges anden gang 1 måned senere var den defekt. Ingen vand kom ud af dyserne.
Derefter ville den ikke sprøjte længere .

Henvendte mig så til forretningen for at får den repareret.
Have centeret XL byg i Køge var direkte uforskammet og ikke imøde komme i forhold til at får enheden repareret.
Alskens undvige manøvre blev brugt for at undgå at sende den til rep eller dække den under garanti.

Makita i må komme ind i kampen.

Både på grund af Maskinen der er så ringe kvalitet at den er ubrugelig men så sandelig også jeres forhandler i XL Køge der mildest talt var uforskammet over for min henvendelse.

Tydeligt at mærke sælgerens træning i undvige manøvrer og insignieringen af at jeg selv havde ødelagt den.

Køb aldrig en Makita havesprøjte type DUS054

9 de septiembre de 2023

Hej Walther

Jeg beklager din oplevelse, vi forsøger efter bedste evne løbende at oplære forhandlere i vores udvalg af maskiner og produkter.

Nu kender jeg ikke årsagen til problemet med maskinen, men når den ikke er ældre, har du selvfølgelig ret til reklamationsbehandling.

Du er velkommen til at sende os en e-mail til some@makita.dk – så skal vi forsøge at hjælpe.

Mvh.
Lars, Makita Danmark.

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Som kunde synes jeg det er rigtig dejligt når jeg stiller et spørgsmål til kundeservice, og der kommer hurtigt og klart svar retur. Det er den oplevelse jeg har med kunderservice hos Makita.

6 de septiembre de 2023

Respuesta de Makita Danmark

Hej Michael. 1000 tak for din positive feedback, det sætter vi stor pris på. Mvh. Lars, Makita Danmark.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.