Mammas Pizzeria Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

2,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Odense Meget skuffende, Trods hele 3 forskellige tjenere,lykkedes det at glemme den ene pizza, der heller ikke var til at slæbe fra hinanden,da den endelig kom efter en henvendelse ved skranken!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 2 pizzaer, hvor de lavede den ene forkert. De lavede lyn hurtigt en ny igen, + jeg fik den forkerte med gratis. Super service

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte pasta med røget laks, desværre var der stort set ingen tomater eller grøntsager i, som kunne modvirke flødenog purløgene manglede. Vi havde desuden bestilt deres pasta nr 43 -pasta med kalvek... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi bestilte 2 sandwich a 69 kr stk. i Mammas specialiteter i Odense. Ventetiden var meget lang, og da vi kom hjem, og så hvad vi havde fået udleveret var det en stor skuffelse. Brødet skulle nok h... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Restaurante

Escrito por la empresa

Hos Mammas møder du Italien med alle sanser: Her dufter og smager af det autentiske Italien. Det hele startede, da Franco i 1976 tog en lille del af hjemlandet med til Odense. I 2015 åbnede Mamma’s også restauranten i Esbjerg. Og konceptet er stadig det samme: Vi bruger kun nøje udvalgte råvarer til vores klassiske, italienske opskrifter. Vi stiller høje krav til vores råvarer. Og derfor bruger vi de samme leverandører, som vi startede samarbejdet med i 1976.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 27% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Mmmmm....... ventetid

Der gik 47min fra bestilling til maden kom. Så er deres retter heller ikke langt fra at kunne kaldes forretter, de er ekstremt små. En pizza bakke til nogen rester tog dem yderligere 20min at frembringe. Og regningen kom også meget langsomt.

3 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvorfor h…… læste jeg ikke…

Hvorfor h…… læste jeg ikke anmeldelserne fra Hjallesevej mammas pizza
Kan kun tilslutte mig deres anmeldelser
Sammenfaldne kolde pizzaer med lidt toppings
Ventede 35 min mere end tidspunktet for afhentning
Kold service fra personale selvom de havde glemt mig ankomst til aftalt tid
Benyt ikke Dalum afd?😵‍💫

28 de mayo de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

trist oplevelse med lasagne

Lørdag den 5.3. Aftensmad med mand og barnebarn. Vældig sød betjening! Bestilte lasagne. Men det var en speciel oplevelse. Masser af tomatsovs (hakkede dåsetomater?), godt gemte lasagnepladestykker og ikke noget kød så vidt jeg kunne se og smage. Æv æv æv.

14 de marzo de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Pizza nr. 20

Pizza nr. 20 er virkelig et hit! Desværre vågnede jeg for 3. gang om natten efter at have fået denne pizza og var ulideligt tørstig. Mon der samlet set er for meget salt i dej og ingredienser?

5 de marzo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi var 10 folk der spiste ved mammas…

Vi var 10 folk der spiste ved mammas til frokost, og forventede en startpris på 80kr for alle pizzaer og pastaretter, som de reklamerer med på deres hjemmeside. Så får vi regningen, og alt det bestilte er sat til fuld pris. Jeg snakker med tjeneren der siger at deres priser har ændret sig i denne uge, og at det der står på hjemmesiden er en fejl. Hvorfor skal deres fejl gå ud over kunderne??? Ringeste service jeg længe har set

4 de febrero de 2022

Mammas ved Dalum

Mammas ved Dalum var fantastisk! Maden var fantastisk men intet overgår kunde servicen! 10/10 oplevelse vil gerne tilbage

7 de enero de 2022

Elendig service

Elendig service. Bestilte 3 retter til levering. Mammas på Hjallesevej ringer og spørger om det er okay at de leverer 1 time efter først aftalt. De gik vi med til, efter 2 timer ringer vi og spørger hvor maden bliver af. Vedkommende i røret siger de er kørt for 15 minutter siden, yderligere 15 min efter er der stadig ikke leveret. Vi ringer igen og afbestiller. Talentløst foretagende. Det er desværre oftere end sjældent at de ikke kan overholde deres aftaler.

11 de diciembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har været der masser af gange og altid…

Har været der masser af gange og altid været glad for det,men det slutter her, ventede på forret i 30min ,undskyldning det var brændt på ,så gik der yderlig 25min , hvor flere kunder fik før os, så lettede vi os, hvorfor kommer man ikke og undskylder fordi det er gået galt i køkkenet, jeg tror på at det var fordi de havde glemt os af to gange, og de stakkels unge tjener må stå for skud ,fordi man har en dårlig kok og leder.

11 de diciembre de 2021

Vi er skuffet …

Normalt kan min mand og jeg godt lide mammas pizzeria, men det var virkelig, den værste pizza, vi har fået længe, som vi fik i dag 😔👎🏻 Vi bestilte fra Hjallesevej 28, Odense C. Vi fik pizzaer, der var slatne og ikke sprød, alt for meget ost var på pizzaen, det gjorde, vi fik kvalme og ikke kunne spise alt. Pizza dejen var blød og ikke sprød. Ærligt så føltes det som om osten, var den runde billig havarti ost. Vi tror ikke, at jeres ovn var varm nok, da I lavede den. Måske bliver det vores sidste gang, vi køber Pizza fra jer af. Vi er skuffet. Det er en ommer.

23 de noviembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste pizza jeg har fået i flere år

Besøg på Mammas Klaregade i dag og fik den bedste pizza jeg har fået i flere år. Fantastisk tynd og sprød bund og smagen på fyldet sad lige i skabet. Sød og venligt personale, maden fik vi hurtigt, vi kommer hel sikkert snart igen. Tak for dejlig mad og lysten til at spise pizza igen 😊

8 de octubre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havdede bestilt fem pizzaer og betalt…

Havdede bestilt fem pizzaer og betalt online.
De havde overset den ene og var kun klar med fire…. De kunne så blive kolde mens jeg ventede på nr fem.
Ingen kompensation for kold pizza.
Havde jeg ikke betalt online var jeg gået min vej og købt mad et andet sted!

Vildt kedelige pizzaer…. Obs: når der står med frisk basilikum, så er det to blade….
Jeg kommer aldrig igen.

26 de junio de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen anmodning om visning af coronapas!

Min veninde og jeg havde bestilt bord til om aftenen 1. maj, og vi havde naturligvis coronapasset klar til at fremvise, vi blev dog aldrig bedt om at vise det! Ud af de 3-4 tjenere, som var på arbejde den aften, observerede vi, at det kun var den ene, som bad gæster om at fremvise coronapas, det er simpelthen for dårligt !!!! Det er en ommer Mammas!!!!

2 de mayo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nok den dyreste frysepizza jeg i mit…

Nok den dyreste frysepizza jeg i mit liv har fået.
99kr for en pizza som hverken har tilberedt kød, bacon eller ordentligt bagt bund. Tomaten smager af en solid omgang tomatpuré og dræber den ellers ikke eksisterende smag af de andre råvare.
En frysepizza fra Aldi har bedre kvaliteter end den pizza jeg hentede på Dalumvej.

25 de abril de 2021

VI KOMMER IGEN

Bestilte forleden med en veninde fra restauranten på Hjallesevej. Det var en god oplevelse fra ende til anden; sød pige i butikken og en helt ualmindeligt fantastisk pizza. Godt saltet dej, god mængde fyld og en overkommelig pris. Vi kommer igen :)

17 de abril de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mamma's annullerede min ordre - men tog alligevel fuld betaling

I tirsdags d. 1/2-21 bestilte vi 4*tapas, da vi fik gæster og ville gøre det nemt og lækkert. Jeg bestilte på Mamma's hjemmeside. Her stod der, at jeg ville modtage en bekræftelse på e-mail i løbet af 5-10 minutter. Efter 20 minutter er intet sket. Jeg ringer til afdelingen på Dalumvej, hvor jeg havde bestilt take away fra. Her kommer en ung mand til, som forklarer, at deres skæremaskine var gået i stykker 10 minutter før min bestilling. Han havde afvist min ordre online, men jeg havde jo intet hørt fra dem. Som jeg sagde til ham, så kunne jeg i princippet havde ventet uendeligt, når de ikke vælger at kontakte kunden direkte, dette var en opfordring fra min side af. De havde allerede trukket 608 kroner på min konto, hvilket jeg ikke kunne forstå, da de havde afvist ordren.
Torsdag opdager jeg, at mine penge stadig ikke er tilbage på min konto. Jeg kontakter igen Mamma's på Dalumvej. Her beklager de fejlen, det er ikke nok for mig, så jeg beder dem omgående om, at tilbageføre mine penge. Medarbejderen vil kontakte chefen og vende tilbage. Her får jeg at vide, at der havde været opstået en fejl ved bookingsystemet Deliverit. De er kede af det og beklager igen. Jeg fortæller, at det er muligt at straksoverføre i dagens Danmark. Dette afviser de, da det ikke er muligt ved dem. Jeg appellerer til, at de giver et plaster på såret, dette overhøres igen med svaret om, at de er kede af min oplevelse og beklager.
Virkelig den dårligste kundeservice ever, og kunne jeg give 0 stjerner eller minus stjerner så havde Mamma's helt sikkert fået det, selvom deres mad normalt er ok.

6 de febrero de 2021

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.