Zeer prettig en kundig geholpen in Deventer.er was iets kleurverschil tussen de loafers en daarom werd er een nieuw paar besteld en gratis thuis bezorgd. Met zo’n grote collectie zit er altijd een m... Ver más
Na dat ik de schoenen via website besteld had, was de levertijd korter dan aangekondigd. Ik heb de schoenen in de winkel opgehaald en ook daar kreeg ik goede informatie over eventueel ruilen of teru... Ver más
Experience desastreuse! Acheté sur le site une paire de sneakers;aprésquelques usages les coutures arriéres se sont dechirées. Qualité vraiment pitoyable! Le pire etait à venir avec un service cl... Ver más
La empresa ha respondido
Medewerkster in de winkel in Den Haag was zeer behulpzaam. De betreffende schoen was niet in de winkel op voorraad, I.p,v nee verkopen heeft ze een paar in de gewenste maat laten bezorgen, zonder ver... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
MANFIELD Manfield – style & quality Van oorsprong is Manfield een Engels familiebedrijf, opgericht in 1844 als merk van het bedrijf Manfield Ltd. & Sons. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 45 winkels, in Nederland en Duitsland. Deze Engelse afkomst zit in ons DNA: klasse en oog voor detail. Al meer dan honderdvijftig jaar staat het merk voor een goede pasvorm, kwaliteit en stijl. Deze elementen ervaart u door de gehele collectie heen, van basis tot klassiek of juist modern. Onze missie is om u stijl, klasse en kwaliteit te bieden, met onze producten en service. Wij hebben passie voor zowel product als mens en dit willen we u laten ervaren met alles wat wij doen.
Magistratenlaan 40-42, 5223 MD, ‘s-Hertogenbosch, Holanda
- 085-9028188
- klantenservice@manfield.nl
- www.manfield.com
Ha contestado el 70% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Fijne schoenen en het retourproces…
Fijne schoenen en het retourproces supermakkelijk in de winkel!

Respuesta de Manfield
Gratis poetsbeurt was zo fijn
Gratis poetsbeurt was zo fijn! De stiksels waren te kort gestikt. In de winkel regelde het personeel direct dat nieuwe laarzen werden opgestuurd!

Respuesta de Manfield
super service zowel online alsook in de winkel
Online bestelling heel vlot en schoenen vlug toegekomen in de winkel te Brugge. Winkelmedewerksters zijn allen heel vriendelijk. Ook bij vroegere online aankoop eens moeten retourneren wegens te groot en andere maat besteld was er snelle afhandeling, geld was al na paar dagen terug overgeschreven. Heel goede service zowel via web shop alsook in de winkel van Brugge zelf!

Respuesta de Manfield
Voor het eerst online besteld en…
Voor het eerst online besteld en perfect gegaan. Snelle levering en mooie sneakers ontvangen. Top!

Online laarsjes gekocht
Online laarsjes gekocht, deze naast naat gescheurd , in de winkel heel goed geholpen en nieuwe toegestuurd gekregen top geregeld 👍🏻

LOAFERS scheur en top Service
Ongeveer twee maanden geleden heb ik mijn loafers aangeschaft. Tot mijn verbazing ontdekte ik ineens een scheur in de schoen. Na contact met de klantenservice werd ik doorverwezen naar de winkel waar ik ze had gekocht. Djanitha, een medewerkster van Manfield in The Mall of the Netherlands, heeft zonder aarzeling een nieuw paar schoenen of een terugbetaling aangeboden. Dit was een zeer positieve ervaring voor mij. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een nieuw paar, en ze gaf me nog handige tips, zoals het dragen van dunne sokken bij de loafers. Geweldige service, nogmaals dank!

I'm satisfied
My order came in quickly. The shoes are great as well. Unfortunately, I ordered the pumps in 42 instead of 41 so I had to return it, but I got size 41 in the store in Den haag and the attendance was really helpful.

Slechte klantenservice!
In augustus 2025 heb ik bij Manfield online een paar mooie leren cowboylaarzen gekocht. Onlangs is de zool van één van de laarzen volledig doorgescheurd. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar ik heb de laarzen nog geen tien keer gedragen (in de winter draag ik andere laarzen).
Ik heb duidelijke foto’s meegestuurd waarop te zien is dat de zool over de volledige breedte is gescheurd en niet meer te repareren is. Op de foto’s is goed te zien dat de schoen nauwelijks gedragen en niet beschadigd is.
De reactie van de klantenservice was echter dat de garantie slechts 6 maanden bedraagt en dat men daarom niets kan doen. Heel kortaf ook! Toen ik aangaf dat er in Nederland ook wettelijke garantie geldt en dat je van schoenen mag verwachten dat ze langer meegaan dan één seizoen – zeker bij zo weinig gebruik – kreeg ik vervolgens helemaal geen reactie meer.
Dat vind ik erg teleurstellend. Dat een product kapot kan gaan is één ding, maar een klacht zo snel afwijzen en daarna niet meer reageren vind ik geen service die je van een merk als Manfield mag verwachten.
Dit zorgt er voor dat ik geen aankopen meer doe bij Manfield.

Problème de remboursement
Première commande en octobre 2025 via veepee d'une paire de bottines femme. Je reçois une paire de chaussures d'homme que je renvoie. Je reçois un mail m'informant de la bonne réception et du remboursement. Après plusieurs jours, ne voyant rien sur mon compte, je téléphone et on me repond qu'ils ont oublié de générer le remboursement.
Deuxième commande en février toujours via veepee. Le produit ne me convient pas et je le renvoie. Manfield le receptionne le 27 février (suivi Chronopost) et je n'ai toujours aucun remboursement. Injoignables par téléphone.
Pour moi ce sera la dernière commande.

Respuesta de Manfield
De loafers mooier dan verwacht
De loafers besteld , zaten perfect en stonden heel mooi aan de voeten

Respuesta de Manfield
Zeer snelle levering en mooi product…
Zeer snelle levering en mooi product Aanrader!

Respuesta de Manfield
Fijne sneakers van hoge kwaliteit en…
Fijne sneakers van hoge kwaliteit en snel bezorgd. Ook mooi verpakt.

Mooie kwaliteit schoenen
Mooie kwaliteit schoenen, zitten erg fijn. Snelle levering.

Respuesta de Manfield
helaas waren de schoentjes te smal voor…
helaas waren de schoentjes te smal voor mij. Ik kwam er niet in, maar waren erg mooi, jammer ze moesten retour.

Manfield Gent
Manfield Gent, heel goede bediening van twee vriendelijke dames, schoenen zitten goed, uitzonderlijk voor loafers ;)

Respuesta de Manfield
De leren sneakers zien er prachtig en…
De leren sneakers zien er prachtig en de maat is goed. Levering was netjes op tijd.

Super fijne winkel!
Ik kom regelmatig in het filiaal in Enschede, heel vriendelijke personeel. Eerlijk advies en denken indien nodig met veel begrip mee over een oplossing. Heel tevreden!

Respuesta de Manfield
Más información sobre otros tipos de reseñas.