Marienlund Klinikken Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Meget kold kommunikation

Efter lang ventetid i telefonen, da det endelig blev min tur, blev jeg bedt af systemet om at indtaste lokalenummer og adgangskode - oplysninger jeg slet ikke har. Det skete fire gange i træk, og hver gang var jeg nødt til at afbryde opkaldet og ringe op igen.

Da det omsider lykkedes mig at komme igennem i femte forsøg, begyndte jeg straks at forklare problemet med deres telefonsystem. Sekretæren virkede dog helt uinteresseret. Jeg fik blot et meget kort svar: "Det ved jeg ikke. Hvad kan jeg hjælpe dig med."

Det virker som om, de ikke er interesserede i at høre om problemerne med deres system, selvom det sandsynligvis får mange patienter til at spilde deres tid.

27 de enero de 2026

Den bedste anbefaling

Klinikken får min bedste anbefaling. Det er meget vigtigt for mig at føle mig tryg og i gode og professionelle hænder, når jeg træder ind ad døren. Stemningen er altid positiv og hyggelig, og omgivelserne hjemlige. Ved hjælp af akupunktur behandling i klinikken, har jeg fået en tålelig hverdag med en kronisk lidelse, og dermed også en meget bedre livskvalitet. Ydermere har jeg fået en masse god rådgivning, som også har styrket mig personligt. Det viser ikke kun professionalisme men også menneskevarme og interesse. Jeg fik selv anbefalet stedet og er meget taknemmelig for det.

16 de octubre de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ingen bliver tvunget til noget!!!!

Jeg blev noget paf ,da jeg bevægede mig herind og bliver nødt til at blande mig lidt. Jeg kan ikke forstå at Ane føler sig udnyttet og tvunget til noget. Mit kendskab til behandler er yderst proffesionelt og hun vil gøre alt hvad hun kan for at afhjælpe patienter / kunder med at få det bedre, om det så er nåle ,cream snak eller drikke, alt bliver taget i betragtning.Jeg kan forstå hun ovenikøbet forsøger at få anden behandler i spil ,der ved noget mere. Det syntes jeg er beundringsværdigt, men bliver åbenbart taget ilde op. Du må da selv ha accepteret en sådan handling og hvis du ikke syntes om det var det da dig selv der skulle sige fra med det samme. Der er ingen der bliver tvunget til noget !!!!. Det er ikke en særlig voksen handling at sige fra herinde, henvend dig dog til behandler. Jeg håber du sover godt om natten

29 de septiembre de 2016

DYBT PROFESSIONEL OG UOVERTRUFFEN BEHANDLING

Marienlundklinikkens ejer er akupunktør og ubetinget den bedste behandler, jeg nogensinde har været hos. Da jeg har anvendt mange forskellige behandlere efter en voldsom trafikulykke, ”har jeg noget at have min vurdering i”. Hun er den eneste, der har kunnet afhjælpe mine mange og invaliderende symptomer. Gradvist er jeg nænsomt blevet hjulpet tilbage til livet ved hjælp af hendes særdeles professionelle og meget dygtige tilgang, hvilket jeg er dybt taknemmelig for og afhængig af. Samtidig er hun en meget hjertelig, åben og ærlig behandler, som jeg vil give mine allerbedste og varmeste anbefalinger.

29 de septiembre de 2016

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.