Tandlæge Martin B. Hedegaard Søborg Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Dentista

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Velkommen hos Tandlæge Martin Blander Hedegaard, en moderne klinik med 3 tandlæger og 2 tandplejere i hjertet af Søborg. Vi foretager alle typer behandling på klinikken, så du altid er i trygge hænder og kun behøver komme ét sted, når du skal til tandlægen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste tandlæge jeg har haft.

Den bedste tandlæge jeg har haft.
Martin er nænsom og behandlingen er næsten altid helt smertefri!
Professionel og dygtig.
Personalet er søde og venlige , de ved hvad de har med at gøre, om det er klinikassistent, tandplejeren eller receptionisten. God behandling over hele linjen .

6 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i flere år haft denne tandlæge

Jeg har i flere år haft denne tandlæge. Og de er bare dygtige, søde og hjælpsomme alle sammen. Man bliver mødt med omsorg, ekspertise og føler sig passet på. Jeg kom akut ind af døren og blev hjulpet på bedst mulige vis endnu en gang. Deres priser er også rimlige samtidig med. Jeg kan kun på det varmeste anbefale dem.

23 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har besøgt en del tandlæger i…

Jeg har besøgt en del tandlæger i Bagsværd/Søborg-området. Martin er udover at være vanvittig dygtig, også utrolig tillidsvækkende. Jeg har fået "afslag" på at lave en ny krone, da Martin ikke mente den kunne laves pænere end den allerede var som blot et eksempel. Kan klart anbefales.
Mvh
Stefan

13 de diciembre de 2021

Dygtig tandlæge

Kan varmt anbefale dig, at sætte dig i tandlægestolen her. Yderst professionelt personale, og samtidig er her en rolig og behagelig atmosfære. Har gennem 15 år benyttet mig af Martins dygtige håndelag og viden. Måske du skulle gøre det samme ;-)

26 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg var der 28/1 hvor jeg spurgte om…

Jeg var der 28/1 hvor jeg spurgte om jeg kunne få tilskud fra kommunen til en større ting jeg skulle have lavet, alt imens jeg talte stille og roligt med Dorthe kom Martin farende og overfusede mig verbalt, dette her er ikke en købmandsbutik med tilbud osv. Efter at være kunde siden 1985 er dette mit sidste besøg

7 de febrero de 2021

Mega dygtig tandlæge

Mega dygtig tandlæge, dygtig personale i rare omgivelser, som tager sig tid til at forklare og lytte. Har fået flyttet hele familien hertil og har selv været patient igennem 15år.
Hilsen Helle

21 de diciembre de 2020

Dygtig og nænsom

Har gået hos Martin Blander Hedegaard gennem mange år. Jeg har kun rosende ord om både behandlinger og den nænsomme, rare og beroligende væremåde, som jeg har mødt i klinikken

3 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde et hul i en visdomstand

Jeg havde et hul i en visdomstand, og den skulle lige tjekkes, lider totalt af tandlægeskræk og min egen tandlæge havde ferie, valgte derfor Martin Hedegaard, jeg blev behandlet af Christenze og det var den bedste beslutning nogensinde, hun er så sød og rar og rolig. Det er nu min nye tandlæge. Kan kun anbefale dem 👍🏻

30 de julio de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Invisalign - Bedste løsning!

Jeg har lige fået afsluttet min Invisalign behandling, hvor af jeg har fået et super flot resultat. Jeg har længe været ked af mit store overbid og mine skæve tænder i undermunden. I dag er mine tænder, takket være Invisalign helt perfekte og lige - jeg kan nu smile igen! Processen har været yderst behagelig og helt uden komplikationer. Herudover, består klinikkken af nogle rigtig søde og professionelle folk, som altid står klar til at hjælpe og give dig en hurtig tid. Alt i alt en fantastisk oplevelse og Invisalign kan 100% anbefales (det er prisen værd).

23 de septiembre de 2015

professionelle tandlæge

efter mi tandet besøge hos jer her for nyligt,fik jeg lyst til at rose jer for jeres meget professionelle behandling og ikke mindst jeres altid smilende og venlige måde at være på.jeg føler mig meget tryg og velkommen hos jer.
jeg kan kun anbefale jer til andre.

M.V.H
Demitri

20 de junio de 2014

God behandling

Det er altid en god oplevelse at komme på klinikken, pålideligt og sødt personale

7 de junio de 2014

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.