Mooie leuke kwaliteit kleding. Goed ontvangen. Ik heb het cadeau gedaan voor mijn eerste kleinkind. 🥰
La empresa ha respondido
Door een fout mijn kant werd ik geweldig geholpen jullie kant. Het produkt is geweldig en heeft een fantastische pasvorm
La empresa ha respondido
Fijne communicatie en een probleem keurig afgehandeld. Mooie kleding voor een zeer fijne prijs.
Kleding valt kort/smal.
La empresa ha respondido
Mattieskids is een kinderkleding outlet en shop van diverse commerciële merken. Je kunt bij ons kwaliteitskleding voor kinderen tegen bodemprijzen shoppen. We bieden met name items aan in de maat 98 tot en met 164 en voor Tieners en Volwassenen XS, S, M, L, XL en XXL. Andere maten (vooral voor de kleinste kids) vind je in de Baby en Peuter collectie. We verkopen onze kinderkledingvoorraad via https://www.mattieskids.shop. We hebben geen fysieke winkel, dus alles gaat via internet. We gebruiken een veilige webshop met alle waarborgen voor privacy en betrouwbaarheid. Omdat we nog heel jong zijn (opgericht in maart 2024) zullen we ook nog veel moeten leren, dus jullie terugkoppeling zal bruikbaar zijn. Mattieskids.shop handelt naar het webshop keurmerk. U kunt ons ook bereiken via matties.shop of goedkopekinderkleding.shop of kidskleding.shop.
Rembrandthage 240, 3438 JS, Nieuwegein, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Mooie leuke kwaliteit kleding.
Goed ontvangen. Ik heb het cadeau gedaan voor mijn eerste kleinkind. 🥰

Respuesta de Mattieskids
Kleding van goede kwaliteit en snelle aflevering.

Respuesta de Mattieskids
Leuke kleding voor weinig geld.
Ook nog eens snel geleverd.

Respuesta de Mattieskids
Ontzettende leuke kleding en een hele snelle vriendelijke bezorging

Respuesta de Mattieskids
Het was fijn om te bestellen een mooi produkt en kleinzoon heel tevreden

Respuesta de Mattieskids
Snel geleverd, merkkleding voor een leuke prijs

Respuesta de Mattieskids
Super mooie merkkleding en snelle nette levering, met leuke kleurplaat voor de kinderen erbij!

Respuesta de Mattieskids
Goedkope merkkleding. Erg leuk om die mooie kleertjes nu te kunnen kopen.

Respuesta de Mattieskids
Super leuke kleding en snelle verzending. Een klein probleempje werd snel en goed opgelost.

Respuesta de Mattieskids
Mooie merkkleding met een betaalbare prijs (korting) en snel bezorgd. Tevreden, dus zeker voor herhaling vatbaar!