Goede shop om metaal op maat te bestellen. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd.
Bestellen ging gemakkelijk, artikelen netjes op de juiste maat gezaagd. Na 2 dagen op kunnen halen............en aan 't werk ermee. Helemaal oké !!!
La empresa ha respondido
Ze gaven vooraf aan dat het product krasjes konden bevatten, dus de verwachting was laag. Pakketje was er binnen 3 dagen. Ontzettend zorgvuldig ingepakt. Veel mooiere en betere kwaliteit dan verwacht.... Ver más
Información sobre la empresa
- Empresa de procesamiento de metales
- Tienda de decoración e interiorismo
- Contratista de instalaciones interiores
- Empresa de construcciones metálicas
Escrito por la empresa
Metaalshopper is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in metalen maatwerkproducten voor interieur en bouw. In onze eigen fabriek in Nederland maken we onder andere trapleuningen, garderobestangen, wandplanken, plantenbakken en stalen profielen volledig op maat. Klanten kunnen hun product eenvoudig zelf samenstellen in onze webshop. Wij produceren het daarna nauwkeurig op maat en verzenden het rechtstreeks vanuit onze fabriek. Naast maatwerk hebben we ook een vaste collectie interieurproducten onder ons merk LIROdesign. Deze producten zijn direct leverbaar en combineren strak design met hoogwaardige metaalafwerking. Of je nu particulier bent of professional: we denken graag met je mee. Onze focus ligt op kwaliteit, duidelijke communicatie en een goede service. Heb je vragen over een product of bestelling? Dan helpt ons team je graag verder. Metaalshopper Metaal op maat, rechtstreeks uit onze eigen fabriek in Nederland.
Dillenburgstraat 41, 5652AM, Eindhoven, Holanda
- info@metaalshopper.nl
- www.metaalshopper.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Goed assortiment
Goed assortiment, snelle levering en correcte prijs.

top bedrijf
snelle levering
mooie op tijd ontvangen.
was goed verpakt

Respuesta de Metaalshopper
Net assortiment en vlotte levering
Niet overal is te vinden wat ik nodig heb, bij metaalshopper kon ik 8mm dik plaatstaal vinden. Ook werd het allemaal vlot geleverd.

Geen advies
Trapleuningen besteld, helaas zat er geen bevestigingsmateriaal bij. Vervolgens per mail om advies gevraagd, waarna ik door verwezen ben naar de bouwmarkt. Advies van de bouwmarkt opgevolgd maar helaas hangt de trapleuning nu los. Jammer dat er geen bijpassend bevestigingsmateriaal wordt geleverd bij een order van een kleine 500 euro.

Respuesta de Metaalshopper
Heb een Top service, zelfs tijdens de kerstborrel maken ze tijd om klanten te helpen.
Heb een bestelling geplaatst vlak voor de kerstvakantie, het zou nog spannend worden of deze op tijd klaar zou zijn.
Vrijdag voor de vakantie naar het magazijn gereden, daar trof ik iemand aan die me vertelde dat ze net bezig waren met de kerstborrel. Helaas, te laat dacht ik. Maar nee, ze wilden me toch nog helpen! Op de valreep vlak voor de vakantie mijn bestelling mee gekregen!
Ik kom hier zeker terug.

Levering telaat
Levering telaat. Diverse keren gebeld en mail verstuurd wordt nergens op gereageerd. Tot de spullen geleverd zijn dan plots zijn ze wakker en sturen een mail dat annuleren niet mogelijk is.
1 Bronzen garderobestang Ø32 (met…
1 Bronzen garderobestang Ø32 (met afstandsteunen 350mm) besteld, levertijd / maat was uitstekend in orde.
De bijgeleverde schroeven en pluggen zijn veel te kort / dun, waardoor ik nu zelf die gaten groter moet boren in de beugels, om te voorkomen als de kapstok vol hangt niet alles naar beneden komt en dat voor een prijs van €114,57 moet veel beter!

Bezorging ging mis
Bezorging ging mis, we waren thuis, maar hebben de bel niet gehoord, natuurlijk toen mijn telefoon leeg. Zending mee terug genomen en in gijzeling gehouden tot ik weer 45 euro betaald heb. 2e Bezorger zei het 3 meter lange materiaal anders voor de voordeur achter te laten. Metaalshopper was dik 2 maanden niet te bereiken, standaard nikszeggend mailtje gehad dat ze ermee aan de slag zouden gaan. Koerier zegt extra kosten te berekenen bij herbezorging, maar niet de volle mep. Metaalshopper zegt dat het zo moet, geen coulance. Nooit meer bij metaalshopper bestellen!! Zending van kleine 300 euro!

Respuesta de Metaalshopper
strip aluminium besteld die beschadigd…
strip aluminium besteld die beschadigd is aangekomen . op verschillende plaatsen heeft de strip beschadigingen alsof je aluminium in een bankvijs plaatst zijn bescherming . Als je dit bedrijf erop aanspreekt krijg je de melding dat dit normaal is . Het is absoluut niet normaal naar mijn mening . had ik dit geweten had ik dit zeker niet bij deze firma besteld

Probleemloze webwinkel
Ik kocht voor allerlei klussen al meerdere keren mijn metaalwaar bij Metaalshopper. Ik ontvang het altijd keurig verpakt en binnen een paar dagen. De website is vrij overzichtelijk, hoewel je soms even de weg moet zoeken. Als je bv. zoekt naar vierkant of rechthoekig buis dan vind je die niet bij 'buizen' maar bij 'kokers'; je moet het even weten.
Je kunt de afmetingen bestellen per millimeter, en de website geeft leuke 3D animaties van wat je bestelt.
Ze doen ook zetwerk, waarbij je allerlei afmetingen kunt opgeven en die ook meteen in 3D te zien krijgt. Daar heb ik nog geen ervaring mee maar het is fijn om te weten dat het mogelijk is.
De klantenservice is prima. Ik had eens wat vergeten te bestellen en nam contact op met de vraag of dat ook nog mee kon worden verzonden; dat was geen probleem.
Al met al ben ik een tevreden klant.

Maatwerk zonder gedoe
Maatwerk zonder gedoe
Garderobestang op maat besteld, inclusief flenzen en eindkappen. Past perfect en was eenvoudig te installeren. Echt een aanrader!

Niet betrouwbaar
Bedrijf gaf aan dat de levering onderweg was. Bij navraag was de order niet eens in behandeling genomen. Wel een track and trace, heeeel vreemd.

Respuesta de Metaalshopper
We hebben een zwarte trapleuning op…
We hebben een zwarte trapleuning op maat laten maken. Perfect op maat geleverd, inclusief alle bevestigingsmaterialen. Zeer tevreden!

Respuesta de Metaalshopper
Very late delivery and extra charges. Avoid this company!
No delivery, after asking problem of transport company, they said. No update one week later.
Finally delivery, one month after the order, but as i wasn’t at home they charge me an extra € 12,50. Unbelievable!
geen producten, geen contact mee te krijgen
Hele bestelling op maat besteld.
Zou 17 februari verzonden worden. Heb voor 18,19 en 20 februari mensen ingehuurd om met de materialen aan de slag te gaan.
Geen mail, track en trace oid ontvangen.
Op 17 februari gemaild. Geen reactie
Op 18 februari 16 keer gebeld. Alleen een stom bandje dat ze telefonisch in gesprek zijn.
Lijkt sprake van louche gebeuren. Heel erg zonde. Maar wees gewaarschuwd als je niet bedrogen wilt uitkomen. Helaas heb ik niet eerst research voordat ik ben gaan bestellen EN BETALEN

Fijn nononsens bedrijf !
Aluminium kokerbalk gekocht en op maat laten zagen, kreeg het al snel geleverd.
Bij het monteren kwam ik erachter dat er ook delen met een andere dikte materiaal geleverd werden, als je de buitenmaten gebruikt zou het niet hoeven uitmaken maar ik had juiste binnenmaten nodig.
Dit gemeld aan de metaalshopper en zonder gezeur en geneuzel snel nieuwe delen ontvangen.
Top ! Ik kom terug, ook voor het nette en snel geleverde werk !!

Klantvriendelijkheid TOP
Bestelling gedaan, prima verpakt en snel geleverd. 1 onderdeel was achteraf niet geschikt voor het doel waarvoor ik het wilde gebruiken. Krijg nu het product dat daar wel voor geschikt is, en dat ook nog eens bijna €40,- duurder is, tegen uitsluitend de verzendkosten toegestuurd. Dat is echt meedenken met de klant en een superoplossing.
Dit bedrijf verdient een grote pluim en is zeker een aanrader.

Respuesta de Metaalshopper
Mooi product, planning kan wat beter.
Het was gemakkelijk bestellen en kreeg voldoende informatie per mail over het bestelde product. Echter zou deze pas 23 September verzonden worden, maar kwam vandaag (20-09) al aan. Gelukkig was ik thuis. De bezorger had er zin in, hij stond al iets voor half 8 voor de deur, in de mail stond dat dit tussen 08:30 - 10:30 zou zijn. 😅
Daarvoor de 4☆, planning ging niet zoals gepland. Product is verder mooi en goed, stevig verpakt!

Respuesta de Metaalshopper
Más información sobre otros tipos de reseñas.