Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze gaven vooraf aan dat het product krasjes konden bevatten, dus de verwachting was laag. Pakketje was er binnen 3 dagen. Ontzettend zorgvuldig ingepakt. Veel mooiere en betere kwaliteit dan verwacht.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestellen ging gemakkelijk, artikelen netjes op de juiste maat gezaagd. Na 2 dagen op kunnen halen............en aan 't werk ermee. Helemaal oké !!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze bestelling van op maat gezaagde aluminium buis 25 mm is zeer snel en correct afgehandeld. Alle componenten waren exact op de gewenste maat en vervolgens netjes verpakt in een stevige kartonnen do... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede shop om metaal op maat te bestellen. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd.

Información sobre la empresa

1. Empresa de procesamiento de metales
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Contratista de instalaciones interiores
  4. Empresa de construcciones metálicas

Escrito por la empresa

Metaalshopper is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in metalen maatwerkproducten voor interieur en bouw. In onze eigen fabriek in Nederland maken we onder andere trapleuningen, garderobestangen, wandplanken, plantenbakken en stalen profielen volledig op maat. Klanten kunnen hun product eenvoudig zelf samenstellen in onze webshop. Wij produceren het daarna nauwkeurig op maat en verzenden het rechtstreeks vanuit onze fabriek. Naast maatwerk hebben we ook een vaste collectie interieurproducten onder ons merk LIROdesign. Deze producten zijn direct leverbaar en combineren strak design met hoogwaardige metaalafwerking. Of je nu particulier bent of professional: we denken graag met je mee. Onze focus ligt op kwaliteit, duidelijke communicatie en een goede service. Heb je vragen over een product of bestelling? Dan helpt ons team je graag verder. Metaalshopper Metaal op maat, rechtstreeks uit onze eigen fabriek in Nederland.

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

4,6

Todas las opiniones

52 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bartosz N.

Ich habe am Montag eine Bestellung aufgegeben, nur weil es hieß, dass die Lieferung bis heute (Donnerstag) garantiert ist. Ich habe gerade versucht, den Kundendienst zu erreichen, und nach 10 Minuten in der Warteschleife wurde der Anruf unterbrochen. Ich bin sehr enttäuscht, weil ich die Rohre morgen früh brauche. Bestellung 4-14209.

15 de febrero de 2024

Guten Morgen,

Es ist nervig, das zu hören. Haben Sie eine Bestellnummer für uns, damit wir den Status überprüfen können?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekend materiaal we hebben een rvs…

Uitstekend materiaal we hebben een rvs plaat besteld voor ons dressoir om daar de koffiemachine op te zetten super verzonden en keurig afgewerkt

5 de febrero de 2024

Stornierung nicht im System angekommen

Umgehend nach der Bestellung habe ich diese storniert, was mir weder bestätigt worden ist noch verarbeitet wurde. Da es sich um Maßanfertigungen handelt, wurde auf Lieferung und Bezahlung bestanden. Ich kann niemanden diesen Shop empfehlen, so ansprechend die Produkte auch wirken mögen.
Der Kundenservice ist jedenfalls nicht kundenfreundlich. Ein Impressum war auf der Website ebenfalls nicht zu finden.

26 de diciembre de 2023

Guten Morgen, Christian,

Es tut uns leid zu hören, dass hier etwas schief gelaufen ist. Wie auf unserer Website angegeben, können maßgefertigte Produkte tatsächlich nicht zurückgegeben werden. Wären Sie so freundlich, die Stornierungs-E-Mail an uns weiterzuleiten, damit wir eine Lösung finden können?

Mit freundlichen Grüßen,

Team Metallshopper

Valorada con 5 estrellas sobre 5

RVS plaat besteld en beschadigd…

RVS plaat besteld en beschadigd binnengekregen, gebeld en een foto gestuurd. Geen gezeur maar service! Ik krijg gelijk een nieuwe opgestuurd. Echt een aanrader ondanks de lagere prijzen leveren ze after sale service

24 de agosto de 2023

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Metalen kokers besteld en laten…

Metalen kokers besteld en laten leveren. Dezelfde dag nog ingezien dat ik er 1 te weinig had besteld. Deze hebben ze zonder meerkost ook laten leveren. Metaal goede kwaliteit en naservice ook zeer goed!

23 de agosto de 2023

Bijzonder goede service

Betrouwbaar en service gericht.

De koerier had de plaat per ongeluk gevouwen en een deuk veroorzaakt, maar ik kreeg na het sturen van een foto direct een nieuwe plaat toegestuurd.

Dat noem ik service.

22 de mayo de 2023

bedankt voor uw review!

Prima RVS platen

RVS platen in verschillende formaten besteld. Vlot geleverd, goed ingepakt, geen scherpe randen. Meteen kunnen verwerken.

22 de abril de 2023

RVS Plaat op maat besteld

RVS Plaat op maat besteld. Vlot geleverd. Deze is bij bezorging beschadigd geraakt. Daarvan heb ik 's avonds melding gedaan met foto's. De ochtend erna om 7:01 uur al bericht dat ze het voor me in orde gingen maken. Dezelfde dag bericht dat een nieuwe plaat onderweg was. De ochtend erna was deze al volledig recht bij mij thuis.
Super netjes geregeld.

10 de marzo de 2023

Gewoon prima.

Vlotte bestelling, erg goed verpakt mooi materiaal en snel in huis (België). Niets te klagen 😊.

19 de febrero de 2023

Prima

Ruime keus, goede prijzen, het product was goed en op tijd verzonden. Vijf sterren dus.

29 de enero de 2023

Super!
Goed materiaal tegen een goede prijs.
Slim over nagedacht hoe te verpakken bij verzenden!

Top!

10 de enero de 2023

Hi,
Vorige week 2 trapleuningen in RVS+toebehoren besteld.
levertijd 1week.
1Week later om 9:00u de deurbel en kijk mijn bestelling
perfect op tijd en kompleet tot in de puntjes verzorgd.
Was het bij alle leveranciers maar zo!
TOP!!
Bedankt en tot de volgende bestelling.
Werner.

8 de diciembre de 2022

Goed sortiment

Goed sortiment, goede prijs, snelle levering. Alles top.

20 de septiembre de 2022

Fijn om te horen!
Met vriendelijk groet,
-Team Metaalshopper

niet leuk

Beste, onlangs kocht ik een aantal plexiplaten aan waarvan de kwaliteit ondermaats waren. Alle platen waren beschadigd met krassen en doffe plekken en helemaal niet helder zoals beweerd wordt bij verkoop. tevens was van 1 plaat ook nog een stuk afgebroken.

7 de septiembre de 2022

Beste,
Ons excuses voor deze vervelende ervaring!
Met vriendelijk groet,
-Team Metaalshopper

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Houden zich niet aan leveringsdatum

Houden zich niet aan leveringsdatum, klantendienst onbereikbaar vanuit België.

4 de agosto de 2022

Respuesta de Metaalshopper

Hallo Maxime, zoals per mail aangegeven heeft uw bestelling tijdens transport vertraging opgelopen. Nogmaals onze excuses voor de vertraging!

8 consejos para escribir buenas reseñas.