Easy software to use and clear…
Easy software to use and clear instructions.
Easy software to use and clear instructions.
Bestelling geplaatst en na een paar weken nog niks ontvangen. Ook geen reactie op mijn mails. Toen heb ik een mail gestuurd dat ik hier de reviews had gelezen en ik aangifte zou gaan doen. Aangifte gedaan bij de politie en op advies van de politie een melding gedaan bij Consuwijzer. Dezelfde dag kreeg ik ineens een mail van Mialous binnen dat de bestelling geannuleerd was en de dag daarna was mijn geld terug gestort.
Slaapzakje besteld maar nooit ontvangen!!! Bestel hier niet!!!
Slaapzakje besteld nooit ontvangen oplichters bestel hier niet!
Al een week geleden een bestelling geplaatst en nog steeds geen verzendbewijs ontvangen. Heb al verschillende keren contact gezocht via email/het contactformulier maar antwoorden niet. Vermoedelijk oplichting!
Een maand geleden een bestelling geplaatst. Producten zijn nog steeds niet binnen en er wordt ook niet gereageerd op je mails. Oplichters!
Meer dan week geleden bestelling geplaatst en nog steeds geen verzendbewijs ontvangen. Al diverse keren contact gezocht maar geen reactie..
Producten worden niet geleverd! Na meerdere contactverzoeken geen gehoor gekregen. Geld wordt dus ook niet terugbetaald. Plaats er geen bestelling, je wordt opgelicht!
Na bestelling duurde het erg lang voordat ik een reactie kreeg. Nadat ik meerdere mails had gestuurd heb ik te horen gekregen dat de bestelling helemaal niet geleverd kon worden. Daarna duurde het ook nog weken voordat ik eindelijk mijn geld terug kreeg. Super slechte service!