Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schreef mij eind maart 2026 in voor een nieuw contract gas en electriciteit bij een andere energiemaatschappij en dit via de website van mijnenergie.be. hiermee zou ik de prijsstijgingen voor zijn die... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds een viertal jaren heb ik steeds kunnen rekenen op mevr. Melissa. Volgende punten wens ik als zeer positief aan te kaarten: @ Zeer klantvriendelijk. @ Zeer professioneel. @ Heeft de n... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De contacten en overschakeling ging vlot. Nadien nog een tegenvoorstel van de originele aanbieder. De reden was dat ze tijdens het contract geen voorstel mochten doen. Is mogelijk wel zo maar bizarre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik werd onverwacht verrast door het resultaat want zij die aangeven voordelig te zijn scoorden minder goed. Veel eigenaars van een tweede verblijf met heel weinig verbruik weten wellicht niet dat ze... Ver más

Información sobre la empresa

1. Sitio de comparación de precios

Escrito por la empresa

Mijnenergie.be is een onafhankelijke prijsvergelijker voor particulieren, kmo’s, zelfstandingen en grote bedrijven. Je vergelijkt er vlot verschillende energieleveranciers en sluit er probleemloos je nieuwe contract af. Het platform houdt rekening met huidige promoties, zodat je steeds maximaal bespaart. Mijnenergie.be is bovendien onderdeel van een andere prijsvergelijker, Mijnvergelijker.be. Dit is het eerste “one-stop-platform” in België dat jou helpt besparen op je vaste kosten. Beide vergelijkers zijn merken van DPG Media. Franstalige klanten kunnen energie vergelijken via Comparateur-energie.be.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

3,6

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De simulatie via de site en daarna de…

De simulatie via de site en daarna de “bestelling” bij Eneco komt niet overeen
Bedrag was bij Eneco ( mandje bestelling):stukken hoger en stond tevens op vast ipv variabel
Aanvangsdatum tevens pas 1/9

8 de julio de 2025

Respuesta de Mijnenergie.be

Vervelend dat de uiteindelijke prijs niet overeenkomt met wat je verwachtte. Onze klantendienst probeert je graag te ondersteunen, maar kan niet altijd tussenkomen bij prijsverschillen die door de leverancier worden doorgevoerd. We geven jouw signaal sowieso door aan de leverancier als waardevolle feedback.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Total Energie moet van jullie lijst geschrapt worden wegens totaal onbetrouwbaar handelen

Ik duidde een formule aan van Total Energies. Ik kreeg een bevestiging van overeenkomst van hen, en in dezelfde minuut een mail dat ze het contract om onduidelijke redenen voorlopig niet konden valideren, zonder verdere info.

Respuesta de Mijnenergie.be

Bedankt voor de info, dat is uiteraard niet de bedoeling. We delen deze informatie met de betrokken teams en appreciëren dat je de tijd neemt om ons dit te laten weten.

Veranderen van energieleverancier

Mijn nieuw contract werd vlot behandeld ik ban blij dat ik hiermee kan uitsparen op mijn energiefactuur.

Respuesta de Mijnenergie.be

Blij om te horen dat we je konden helpen met een voordelig energiecontract!

Duidelijk snel en overzichtelijk

Duidelijk, overzichtelijk en snelle. Alles wordt geregeld, ik moet zelf geen stappen ondernemen. Super handig

Respuesta de Mijnenergie.be

Blij om te lezen dat je onze tool handig vond

Prijs en zonnepanelen

Overzichtelijk prijs/kwaliteit, alsook boor zonnepanelen

Respuesta de Mijnenergie.be

Fijn dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding.

Top Team!!!

Snel positief antwoord.

Respuesta de Mijnenergie.be

Bedankt, we geven je complimenten door aan ons team!

Overzichtelijk enduidelijk

Op een overzichtelijke wijze word je geïnformeerd over de energiekosten. Het omzetten is ook zeer simpel en goed geregeld.

Respuesta de Mijnenergie.be

Fijn om te horen dat de informatie over de energiekosten duidelijk is en dat de overstap eenvoudig is verlopen. Bedankt voor uw positieve feedback!

SUPER

Top, snelle reactie, wanneer hulp nodig

Respuesta de Mijnenergie.be

Bedankt voor je positieve feedback, we geven je complimenten door aan het team!

duidelijk overzicht

duidelijk overzicht. tip om te verbeteren: prijzen kunnen sorteren van hoog naar laag of omgekeerd, en per leverancier

8 de julio de 2025

Respuesta de Mijnenergie.be

Bedankt voor je suggestie, we nemen het mee in onze verbeteringen!

Gemakkelijk en overzichtelijk besparen

Het linken met de digitale meter verliep vlot, waardoor je met perfect correcte data aan de slag gaat. Je krijg een mooi overzicht van alle contracten en een klein invulformulier later is alles beklonken

Respuesta de Mijnenergie.be

We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je feedback!

Misleidend

Ik kreeg een voorstel van 12 € per maand (slechts 300 kwh per jaar)
En na afsluiting van het contract vraagt men mij 250 € per maand ?????

Respuesta de Mijnenergie.be

Wat vervelend dat de prijs niet overeenkomt met wat je verwachtte, dat is uiteraard niet de bedoeling. Kan je ons wat meer informatie geven? Een van onze energie experts helpt je graag verder.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Heb pas gisteren een nieuw contract…

Heb pas gisteren een nieuw contract afgesloten en nu vraag je al achter mijn mening??

Respuesta de Mijnenergie.be

Bedankt voor je feedback Jean-Pierre, we zijn vooral benieuwd wat je van de vergelijking vond. Alvast blij om te lezen dat het afsluiten van een nieuw contract goed gelukt is!

8 consejos para escribir buenas reseñas.