Schreef mij eind maart 2026 in voor een nieuw contract gas en electriciteit bij een andere energiemaatschappij en dit via de website van mijnenergie.be. hiermee zou ik de prijsstijgingen voor zijn die... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Sinds een viertal jaren heb ik steeds kunnen rekenen op mevr. Melissa. Volgende punten wens ik als zeer positief aan te kaarten: @ Zeer klantvriendelijk. @ Zeer professioneel. @ Heeft de n... Ver más
La empresa ha respondido
De contacten en overschakeling ging vlot. Nadien nog een tegenvoorstel van de originele aanbieder. De reden was dat ze tijdens het contract geen voorstel mochten doen. Is mogelijk wel zo maar bizarre... Ver más
La empresa ha respondido
Ik werd onverwacht verrast door het resultaat want zij die aangeven voordelig te zijn scoorden minder goed. Veel eigenaars van een tweede verblijf met heel weinig verbruik weten wellicht niet dat ze... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Mijnenergie.be is een onafhankelijke prijsvergelijker voor particulieren, kmo’s, zelfstandingen en grote bedrijven. Je vergelijkt er vlot verschillende energieleveranciers en sluit er probleemloos je nieuwe contract af. Het platform houdt rekening met huidige promoties, zodat je steeds maximaal bespaart. Mijnenergie.be is bovendien onderdeel van een andere prijsvergelijker, Mijnvergelijker.be. Dit is het eerste “one-stop-platform” in België dat jou helpt besparen op je vaste kosten. Beide vergelijkers zijn merken van DPG Media. Franstalige klanten kunnen energie vergelijken via Comparateur-energie.be.
Información de contacto
Mediaplein 1, 2018 , Antwerpen, Bélgica
- 0800/98765
- info@mijnenergie.be
- www.mijnenergie.be
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Snel en efficiënt overzicht van mogelijkheden
Duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Grote kortingen. Vlotte omschakeling naar nieuwe leverancier.

Respuesta de Mijnenergie.be
De simulatie via de site en daarna de…
De simulatie via de site en daarna de “bestelling” bij Eneco komt niet overeen
Bedrag was bij Eneco ( mandje bestelling):stukken hoger en stond tevens op vast ipv variabel
Aanvangsdatum tevens pas 1/9

Respuesta de Mijnenergie.be
Total Energie moet van jullie lijst geschrapt worden wegens totaal onbetrouwbaar handelen
Ik duidde een formule aan van Total Energies. Ik kreeg een bevestiging van overeenkomst van hen, en in dezelfde minuut een mail dat ze het contract om onduidelijke redenen voorlopig niet konden valideren, zonder verdere info.

Respuesta de Mijnenergie.be
Ik ben overgestapt naar een andere…
Ik ben overgestapt naar een andere leverancier en betaal zo tussen de 400 a 500 € per jaar minder.
Bedankt voor de tip

Respuesta de Mijnenergie.be
Overstap naar andere energieleverancier…
Overstap naar andere energieleverancier is vlot verlopen.

Veranderen van energieleverancier
Mijn nieuw contract werd vlot behandeld ik ban blij dat ik hiermee kan uitsparen op mijn energiefactuur.

Respuesta de Mijnenergie.be
Zeer duidelijke info + uiterst snelle…
Zeer duidelijke info + uiterst snelle afhandeling

Duidelijk snel en overzichtelijk
Duidelijk, overzichtelijk en snelle. Alles wordt geregeld, ik moet zelf geen stappen ondernemen. Super handig

Overzichtelijk enduidelijk
Op een overzichtelijke wijze word je geïnformeerd over de energiekosten. Het omzetten is ook zeer simpel en goed geregeld.

Respuesta de Mijnenergie.be
Heel snel telefonisch alles in orde…
Heel snel telefonisch alles in orde gebracht! Topservice en enorm vriendelijk!

duidelijk overzicht
duidelijk overzicht. tip om te verbeteren: prijzen kunnen sorteren van hoog naar laag of omgekeerd, en per leverancier

Gemakkelijk en overzichtelijk besparen
Het linken met de digitale meter verliep vlot, waardoor je met perfect correcte data aan de slag gaat. Je krijg een mooi overzicht van alle contracten en een klein invulformulier later is alles beklonken

Misleidend
Ik kreeg een voorstel van 12 € per maand (slechts 300 kwh per jaar)
En na afsluiting van het contract vraagt men mij 250 € per maand ?????

Respuesta de Mijnenergie.be
Heb pas gisteren een nieuw contract…
Heb pas gisteren een nieuw contract afgesloten en nu vraag je al achter mijn mening??