MijnUrgentie

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Netjes gebeld en alles gesproken maar inmiddels andere hulp gekregen dus terug gekoppeld en netjes verzocht mijn geld terug te storten. Nu mijn 3 e mail verstuurd nog Geen reactie … vind ik jammer W... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb na een eerste gesprek helaas niets meer vernomen. Ik heb uiteindelijk een mail gestuurd dat ik af wilde zien van de dienstverlening, maar dit was na 14 dagen. Ondanks dat ze in principe geen te... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een wacht muziekje 'Don't worry, be happy' vind ik totaal ongepast! Daarnaast had ik afgesproken dat ik zou terug bellen. Tot 2x toe geprobeerd maar na 20 minuten wachten was ik er klaar mee. Daarnaas... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geachte tot nu toe heb ik geen problemen ik waardeer de snelle antwoorden op mijn vragen vooral omdat er een dubbele aanvraag verzonden was dit kwam door internet verbinding en lof voor Mevr Quint... Ver más

Información sobre la empresa

1. Finanzas y seguros

Escrito por la empresa

Net zoals elk ander bedrijf, ontvangen wij feedback van onze klanten en die nemen wij serieus. Wij zetten ons in om de klantbeleving te optimaliseren, met een focus op klanttevredenheid. Uw feedback is waardevol; deel het met ons, we luisteren en streven naar verbetering.

Información de contacto

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Echt dit is een heel onbegripvol…

Echt dit is een heel onbegripvol bedrijf, heb gewoon mijn medische urgentie en zonder hun hulp! Ze komen als 1e naar boven met Google maar als je hem nodig hebt heb je hun niet nodig. Zijn onbetrouwbaar zoals trust piloot al aangeeft! En radar! Niet doen mensen. Heb gewoon nu al een huis maar wel 115€ lichter. Dit terwijl ik het niet kan missen en zeker hun niet! Ze kopen reviews. Niet doen!!!! Alle antwoorden die mijn urgentie schrijft zijn inhoudelijk onbegrijpelijk! Mijn urgentie neem lekker een borrel van mijn centen! En een taartje, maar dat kun je ook wel doen zonder mijn centen. Ik helaas niet met mijn loon

20 de marzo de 2021

Hallo Sonja 👋

Wat vervelend om te horen dat je ontevreden bent met onze diensten, ondanks dat het jou een woning heeft opgeleverd en je nu - ook al kan je onze diensten niet waarderen - toch een oplossing hebt in de lastige situatie.

We hebben ons best voor jou gedaan, maar zoals je zelf al stelt had je dit 'makkelijk' zelf afgekund. Misschien is het een idee dat je in de toekomst dergelijke aanvragen, hoe lastig dan ook, zelf gaat indienen.

Mocht je in de toekomst toch (weer) in een lastige situatie terechtkomen en hulp nodig hebben, schroom niet, bel ons op. Ik sta altijd voor je klaar.

Complete scam.

Beste iedereen,

Gebruik geen service van deze website! Er wordt je van te voren verteld dat je een goede kans maakt terwijl dit in de praktijk helemaal niet van toepassing is. Ik heb aan het begin van de procedure van dit "Bedrijf" alle gevraagde documenten aangeleverd behalvde een " Medisch paspoort" terwijl er geen "Medisch Paspoort" aan te leveren was i.v.m het niet gebruiken van medicatie. De rest van de documenten allemaal netjes ingeleverd om vervolgens drie maanden lang te horen dat er document stukken gemist werden. Continue heb ik mails gestuurd met nogmaals mijn telefoonnummer aangegeven waarbij duidelijk aangegeven is "Als jullie verdere vragen hebben bel me". Na die drie maanden en inschakeling van een maatschappelijk werker werd er wederom om "Ontbrekende stukken" gevraagd waarna ik heb gebeld en verteld heb dat er geen medisch paspoort aan te leveren was... Hierop kreeg ik te horen dat ik dan alleen maar nog 3 recente loonstroken diende in te leveren. Dus wat blijkt? Ze hadden alle documenten al 3 maanden lang en hebben een noodleidend gezin lekker laten hangen. Hierop werd er tegen mijn maatschappelijker werker gezegd dat ik bot aan de telefoon was (Er zit nogal een verschil tussen bot en gefrustreerd..) maar heb nooit aan de telefoon of weken daarna een excuses gehad voor de fouten die gemaakt waren.

Vervolgens na de afwijzing van de toetsingcommissie heeft mijn maatschappeijk medewerker gesproken met de persoon die de beslissing gemaakt heeft en deze heeft ook aangegeven dat deze website een scam omdat het enige wat ze doen is de moeite en kosten die jij al maakt om de benodigde documenten te krijgen in te voegen op de website van de gemeente (Wat je zelf ook gewoon kan doen).

Laat dit even bezinken je betaald 110 euro om alle documenten te laten uploaden op de website van de gemeente. Deze firma weet dat de toetsingcommissie de aanvraag gaat afwijzen en komen vervolgens met dat je met een advocaat van hunzelf zeker wel een kans maakt (Wat ook ontkracht is en belachelijk is bevonden door de gemeente Den Haag zelf). Echter moet je hier wel even 1500 euro voor aftikken.

Op het moment dat net zoals in mijn geval " De procudure" door het complete falen van communicatie met de klant door deze firma benoemd wordt als het niet leveren van de beloofde diensten (Goede dienstverlening is dit zeker niet geweest) en je vraagt je geld terug wordt er doodleuk gezegd: Wij hebben de formulieren "Ingevuld" bij de gemeente dus wij hebben ons werk wat van ons verwacht wordt gedaan...

Je wordt continue van het kastje naar de boom gestuurd en als mijnurgentie daadwerkelijk geen scam zou zijn en een firma dat staat voor zijn klanten zouden ze het geld lina directa terugboeken omdat ze geen goede dienst geleverd hebben wat overigens wel is toegegeven tegenover mijn maatschappelijk werker.

12 de marzo de 2021

Hallo Joey 👋

Wat jammer dat u ontevreden bent met onze diensten, maar toch waarderen we uw mening. Ik zal u uitleggen waarom.

U heeft een aanvraag op onze website gedaan, we hebben uw situatie bekeken en het dossier aangenomen. Hierna heeft u keurig de documenten aangeleverd en ook de ontbrekende documenten zijn door u aangeleverd. Hierna hebben we de aanvraag ingediend. Tot dit punt waren er geen klachten uwerzijds.

Tot onze spijt heeft uw gemeente de aanvraag afgewezen, dat vonden wij ook jammer, en hadden graag anders gezien. Hierna hebben we u doorverwezen naar een advocaat voor een bezwaarprocedure. Ook in dit stadium had u geen klachten over onze diensten.

De advocaat heeft aangegeven dat een bezwaarprocedure geld kost, en vanaf dat moment bent u uw vertrouwen in ons kantoor verloren en bent u ontevreden over onze diensten. Dat is jammer, want wij hebben (meer dan) ons best voor u gedaan en een aanvraag ingediend, deze is door uw gemeente afgewezen en we begrijpen dat u hierin bent teleurgesteld.

Ik wil u erop wijzen dat ons kantoor alleen de aanvragen indient voor u, we kunnen de beslissing niet beïnvloeden en dat hebben we u ook niet beloofd. Het is uiteindelijk de gemeente die een beslissing voor u neemt en daar kunt u uw beklag ook doen. Ik begrijp daarom uw één ster beoordeling niet zo goed, wij hebben keurig ons werk gedaan en u altijd netjes te woord gestaan.

We merken regelmatig dat gemeenten ons werk afkeuren, maar wist u dat bij in bezwaar toch regelmatig onze winst behalen? Zo hebben we recent een flinke zaak gewonnen in de Gemeente Rotterdam, en hebben ruim 25 cliënten een woning gekregen. U kunt de zaak opzoeken op www.rechtspraak.nl (ECLI:RBROT:2020:7883). We hadden u graag geholpen.

Ik vraag me af of uw beoordeling er ook zo had uitgezien als de urgentie was toegekend, en of u ons dat ook een scan had gevonden. We betreuren uw ontevreden ervaring, en wensen u tot slot het beste toe.

Mocht u met mij in dialoog willen om uw klacht te bespreken, sta ik voor u klaar. Ik wil u daarom aanbieden om het bezwaar kosteloos voor u uit te voeren, dan doet onze huisjurist de zaak voor u en doen we een tweede poging bij de gemeente, helemaal gratis. Is dat een oplossing voor uw klacht?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trap er niet in! Weggegooid geld!

Onlangs urgentie geprobeerd aan te vragen. Helaas zijn dit oplichters praktijken! Trap er niet in. Woningbouw corporaties waarschuwen je ook voor dit 'bedrijf'

Na het aanmelden voor hulp bij mijn urgentie aanvraag kon ik direct mijn aanvraag niet meer annuleren, hier zat nog geen uur tussen.
Na het aanleveren van het dossier wat zij voor mij gemaakt hebben, blijkt deze helemaal niet geldig!
De juiste papieren waren NIET aanwezig. En mijn dossier was onjuist ingevuld.

Na veel onderzoek blijken deze mensen ook al op tv te zijn geweest! Voor het onjuist informeren en het oplichten en misleiden van mensen. Hier is ook een rechtszaak voor geweest!
Er zijn mensen gevraagd in ruil voor compensatie, een goede recensie te plaatsen op de website.

Tot zover word er nog steeds onderzoek gedaan!

Ik had beter die €110 in de brand kunnen steken. Had ik er nog meer plezier van gehad.

{ update na reactie 'mijnurgentie.nl' }

Jullie (mijnurgentie.nl) weten alles mooi te brengen!
Jullie hebben een dossier geleverd, in mijn geval was deze wel degelijk incompleet en met verkeerde informatie, aangeleverd.
Ik geloof, en eigenlijk hoop ik ook, dat er weinig mensen hier in zullen trappen.

In mijn geval is hier erg veel mis gegaan en is mijn urgentie nooit aangevraagd bij mijn gemeente... tot nu toe dus weggegooid geld!

Ik ben benieuwd hoe, wanneer en of jullie mijn aanvraag alsnog zullen indienen (volledig en correct) En uiteraard of er nog contact met ons word opgenomen hierover! Natuurlijk krijg ik het liefst mijn geld gewoon terug!

2.0
Hallo Jacob/Anneke,

Inmiddels is mij dat ook onduidelijk.

Nogmaals, mijn urgentieaanvraag is niet! Ingediend, alleen verzonden. In het dossier zat het officiële aanvraagformulier niet toegevoegd, en is mijn informatie zeker niet goed ingevuld.
Er is spraken van een ander ziektebeeld dan jullie beschrijven in mijn dossier, aangeleverde documenten missen en informatie is verkeerd overgenomen! Hierover is ook telefonisch contact geweest. Volgens meneer aan de telefoon zou dit niets uitmaken...toch is het slordig!

Voor een goede oplossing, is het terugbetalen, de enige optie!
Namelijk had ik al zeer snel gevraagd om het annuleren van onze 'samenwerking', namelijk binnen 24u! Hier werd gezegd dat er al een dossier was aangemaakt, not!

Doe wat u doen moet! Bedankt!

8 de marzo de 2021

Hallo Bente 👋

Wat jammer dat u ontevreden bent met onze diensten, en geen vertrouwen heeft in onze procedure. Ik wil toch van deze gelegenheid gebruik maken om mijn kant van het verhaal te belichten, en misschien een oplossing te vinden in uw klacht.

Om te beginnen wil ik u wijzen op de successen die we hebben behaald het afgelopen jaar, zo hebben we (meerdere malen) een rechtszaak gehad tegen gemeenten, en in gelijke gesteld. Het opvallendste was dat in de zaak mijnUrgentie / Gemeente Rotterdam (ECLI:RBROT:2020:7883). Hierin is ter sprake gekomen dat woningcorporaties in strijd met de wet handelen, en burgers duperen. Zij voeren een anti-beleid om zo min mogelijk aanvragen in te nemen, en zo mensen te ontmoedigen om een aanvraag in te dienen. Dit gaat tegen onze werkwijze in, en daarom bent u gewaarschuwd door een corporatie.

U kunt dit vonnis ook opzoeken. De rechter heeft ons gelijk gegeven, de aanvragen zijn getoetst en tachtig cliënten hebben na dat vonnis een woning toegewezen gekregen. Dus het betoog dat onze diensten niet zouden kloppen, is al van tafel geveegd door een rechter.

Hiernaast heeft u het over de kwaliteit van onze dossiers, die zouden onjuist zijn ingevuld. Dit is niet waar, want ieder dossier wordt op maat gemaakt en zoveel mogelijk informatie aangeleverd bij een commissie, in sommige gevallen vraagt een commissie om extra informatie en die leveren we aan. Dit betekent niet dat het dossier niet klopt, of fout is, maar simpelweg dat een commissie om meer informatie vraagt. Van tevoren kunnen we deze inschatting niet maken.

Ik beroep me op uw redelijkheid. We hebben een keurig dossier opgesteld, ingediend en wachten een beslissing af. We hebben u niet opgelicht, en ook niet gedupeerd. De dossiers waren keurig, maar de commissie vroeg om extra informatie. Dit is toch anders dan u doet voorstellen in uw beoordeling.

Dit neemt niet weg dat ik uw klacht (zeer) serieus neem, en graag tot een oplossing kom. Ik stel daarom voor om de kwestie samen op te lossen, en de aanvraag toch in te dienen en ons de kans geven om een woning voor u te regelen, want dat is waar u ons voor heeft betaald.

Ik stel voor dat we uw dossier een kans geven, en als deze wordt afgewezen ik een kosteloos bezwaarprocedure voor u opstart. Als dat niet mag slagen, betaal ik uw aanvraagkosten terug. Baat het niet, dan schaadt het niet.

Neemt u contact met mij op om bovenstaande oplossing te bewerkstelligen?

Urgentie

Ik ben heel goed geholpen. Advies wat ik heb gekregen ook gevolgd en aangehouden. Ben zeer tevreden over jullie werkwijze! Ga zo door!!!

2 de marzo de 2021

Hallo Armi 👋

We waarderen uw mening, en zijn verheugd om te mogen lezen dat u tevreden bent met de door ons aan u geleverde diensten.

Ik wil u om deze reden bedanken voor de tijd, en moeite dat u heeft genomen om uw mening over onze dienstverlening met ons te delen.

We hopen u in de toekomst, in een dergelijke procedure, opnieuw te mogen ontmoeten als cliënt en u kundig, gedegen en betaalbaar advies te verlenen rondom het verkrijgen van document(en) en verklaringen.

Ik heb urgentie gekregen

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik geweldig ben geholpen en door dat ik met hun in zee ben gegaan ik ook urgentie heb gekregen. Ik wil ze enorm bedanken. En zeker aanraden. Niet geschoten is altijd mis.

1 de marzo de 2021

Hallo 👋

Terugbetaling na annulering akkoord

Gistermiddag heb ik een urgentie aanvraag ingediend rond 16:25 uur. Om 17:07 uur had ik per mail aangegeven dat ik de aanvraag wou annuleren omdat ik inmiddels zelf had onderzocht of er een grote kans was dat ik urgentie zou kunnen krijgen. De jurist Emir Arazov heeft mij om 17:50 uur gevraagd of ik de aanvraag wou doorzetten omdat hij van mening was dat urgentie wel mogelijk zou kunnen zijn. Ik heb toen duidelijk aangegeven dat ik de aanvraag niet wou doorzetten. Na telefonisch contact te hebben gehad vanmorgen heb ik zojuist om 11:32 uur per mail de bevestiging ontvangen van de jurist dat ik het betaalde bedrag van 110 euro binnen 14 dagen terug op mijn rekening kan verwachten. Update: Ik heb het bedrag op 08-03-2021 ontvangen.

26 de febrero de 2021

Hallo Maria 👋

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Doordat ik snel een woning nodig had me…

Doordat ik snel een woning nodig had me ingeschreven bij Mijnurgentie. Na een uur of 8 begon ik te twijfelen en trok mijn opdracht in. Dit voornamelijk omdat de gemeente waar ik urgentie voor wilde in geen enkel geval een urgentie afgeven omdat ik niet aan de voorwaardes voldeed.
ge mailt met het bedrijf geven ze aan dat ze al werk hebben vericht zonder enige informatie van mij te hebben zeer slechte mensen maken gebruik van mensen in nood zie graag de 110 euro terug op mijn rekening

22 de febrero de 2021

Heerlijk online regelen!

Was even uitzoeken hoe en wat maar super te doen.

20 de febrero de 2021

Hallo Jessica,

U bent belangrijk voor ons, en daarom hebben wij u gevraagd om ons te beoordelen.

We zijn ontzettend blij om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening, en dat vooral het gebruiksgemak de kern vormt van uw mening. We hebben hier veel aandacht aan besteed om het u makkelijk te maken.

Was snel geregeld de V.O.G

Was snel geregeld de V.O.G. Online duidelijke uitleg en de stappen volgen , het enigste minpuntje was de de prijs die wat aan de hoge kant was verder prima.

Elvin Muller

Hallo Elvin,

We zijn ontzettend blij om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening, en dat het gebruiksgemak de kern vormt van uw tevredenheid. U geeft in uw review aan dat de prijs aan de hoge kant is, wist u dat u bij een eerstvolgende bestelling tot wel 75% korting krijgt op onze diensten?

Zo hoeft u niet meer teveel te betalen, een kortingscode kunt u opvragen via het algemene mailadres.

Prima en snel geregeld!

Hallo Jos,

We zijn ontzettend blij om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening, en dat vooral de snelheid van onze diensten de kern vormt van uw positieve ervaring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn VOG was goed en snel via de post…

Mijn VOG was goed en snel via de post binnen gekregen.
Goede ervaring

Geachte heer de Vries,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb lang moeten wachten op de…

Ik heb lang moeten wachten op de verklaring! Voor de rest was de service prima!

Hallo Sem,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen, wij waarderen uw mening.

In de levering van de verklaring zijn we (helaas) afhankelijk van Justis, hierdoor kunnen we geen invloed uitoefenen op de snelheid waarmee deze worden geleverd. Ik begrijp dat het wachten lang heeft geduurd, maar hier is meestal ook een reden voor, zoals het onderzoek welke voorafgaat aan een levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had op korte termijn een VOG nodig…

Ik had op korte termijn een VOG nodig voor een sollicitatieprocedure.
De uitleg over het verwervingsproces van MijnVerklaring/MijnUrgentie was heel helder.
Ik had binnen de verwachtte periode de VOG ontvangen. Dit is de eerste keer dat ik er een heb hoeven aanvragen en kan de service dus niet vergelijken met andere aanbieders, maar ik zie geen reden waarom ik de volgende keer niet opnieuw MijnVerklaring zal gebruiken.

Hallo Banten,

snel en makkelijk afgehandeld

Geachte heer Lubeck,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat ik het had aangevraagd duurde het…

Nadat ik het had aangevraagd duurde het maar een paar dagen dat ik het in huis had.

Hallo Dimphie,

Uitstekende, vlotte hulp

Dit bedrijf levert binnen korte tijd precies datgene wat je nodig hebt. Ze stellen de juiste vragen (die eenvoudig te beantwoorden zijn) zodat ze de relevante verklaring kunnen toesturen naar diegene die jij aangeeft.

Hallo Charlot,

VOG aangevraagd

VOG aangevraagd. Ging gemakkelijk online. Goede informatie en geen gedoe.

Hallo Floor,

We zijn ontzettend blij om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening, en dat de informatieverstrekking op de website de kern vormt voor uw ervaring. Dat is fijn, want wij hebben de afgelopen maanden heel hard gewerkt aan onze websites en doen iedere dag opnieuw ons best om deze nog meer te verbeteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles duidelijk en helemaal naar wens!

Hallo Jordy,

We zijn ontzettend blij om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening, en dat deze naar uw wens was. Zo weten we dat we op deze tour verder mogen gaan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

profesioneel,vriendelijk en correct en behulpzaam

ik vind de medewerkers zeer profesioneel,vriendelijk en behulpzaam, ik had per abuis een verkeerd tussen voegsel gebruikt wat nadien nadelig kon zijn, ik heb daar over gebeld met mijn nummer bij de hand en werd keurig netjes geholpen en te woord gestaan, de dame in kwestie heeft het voor mij aangepast en gezegt als er nog iets is waar u tegen aan loopt mag je altijd bellen we zijn er voor u en inderdaad toen de verklaring binnen kwam (zeer snelle service) was alles zoals het hoorde en heb daarna nog gebeld om ze hartelijk te bedanken voor de gedane moeite en correcte service wat ze graag gedaan hadden, maar ik zeg altijd dank je zeggen kost niets en blijft in het geheugen,bedankt allemaal jullie zijn toppers.

18 de febrero de 2021

Hallo Johan,

We zijn ontzettend blij om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening, en dat onze klantenservicemedewerkers u goed hebben geholpen. Dat is waar wij voor staan, het leveren van 'gemak' bij aanvragen welke onnodig ingewikkeld zijn gemaakt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb er niet lang op moeten wachten

Ik heb er niet lang op moeten wachten, prima service en een prima bedrag.

18 de febrero de 2021

Hallo Naomi,

Saloua

8 consejos para escribir buenas reseñas.