Minegenverden Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste service og et kvalitets produkt, i en pæn æske. Jeg havde bestilt den forkerte farve i farten, sendte en mail om ønske om farveskifte, vupti så var det fikset og her få dage efter har jeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste oplevelse! Så sød service, da vi blev ringet op fordi den farve trøje vi havde valgt var udsolgt. Kvinden i telefonen var så serviceminded og problemløsende. Vi har fået den fineste trøje hj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mine børns bedsteforældre havde bestilt julegaver herfra, men de havde ved en fejl noteret de forkerte oplysninger, så blev aldrig informeret om, at pakken var klar til afhentning ved pakkeshop, og... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Blev leveret inden for leveringstiden, bestilte et lyserødt håndklæde til en barnedåb i november, det var flot og forældrene blev glade. Tilfældigvis kom vi til at snakke om håndklædet sidst vi sås ov... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa infantil
  2. Juguetería

Escrito por la empresa

Hos Min Egen Verden skaber vi personlige gaver og produkter, der gør livets øjeblikke endnu mere mindeværdige. Vi er en dansk webshop og et fysisk værksted med mere end 25 års erfaring i at designe og producere personlige produkter som tøj, kopper, bamser, håndklæder og meget mere. Vi har gennem tiden skabt over 100.000 personlige produkter, og vores mission er at hjælpe vores kunder med at give gaver, der bliver gemt – ikke glemt. Størstedelen af vores produktion foregår i eget værksted i Danmark, hvilket giver os fuld kontrol over kvaliteten og mulighed for hurtig levering. Hos os er personlig service, høj kvalitet og unikke designs i fokus, så hver ordre føles helt særlig. Uanset anledning, hjælper vi dig med at skabe personlige minder med dit eget touch.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget dårlig service.

Meget dårlig service.
Jeg bestilte nissehuer som så fine ud på billedet og var lange.
Jeg modtager korte huer, i meget ringe kvalitet.
Jeg skriver en mail tilbage hvor jeg gør opmærksom på ovenstående. Får aldrig et svar tilbage. Dd modtager jeg så 2 mails om at anmelde på Trustpilot....

Øv

26 de noviembre de 2020

Anbefalelsesværdig!

Anbefalelsesværdig!

Varerne helt i top, kvaliteten super, broderier fine. Hurtig ekspedition! Jeg havde bestilt 5 varer med 5 forskellige navne broderet, 4 dage efter modtog jeg pakken. Der havde dog indsneget sig en lille fejl. Det samme navn forekom på 2 håndklæder og dermed manglede en gave. . Men det blev ikke et problem. Et enkelt telefon opkald og alt blev rettet. Jeg kunne beholde fejlleverancen og få håndklæde med det rigtige navn uden beregning. Super fin service. Det er ikke første gang jeg handler hos Min egen verden og det bliver heller ikke sidste gang. Kan varmt anbefales.

11 de noviembre de 2020

Rigtigt god service

Rigtigt god service, Havde bestilt 3 stk. håndklæder med stjernetegn og navne, kommer 4 dage efter jeg havde bestilt dem.

9 de noviembre de 2020

Fantastisk håndværk

Helt sindsyg flot brodering, og utrolig høj standart.
Kunde servicen er den bedste jeg har oplevet længe, da man bliver ringet op ved den mindste tvivl, så kan varmt anbefale Minegenverden

Så uden tvivl topkaraktere herfra!

4 de noviembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan ikke have været bedre

Fantastisk vare. Overraskende kort leveringstid (bestilt fredag aften - klar til afsendelse mandag). God service ved henvendelse om levering.

30 de octubre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er en meget tilfreds kunde 😊

Jeg er en meget tilfreds kunde 😊. Blev ringet op pga. tastefejl fra min side (hvidt håndklæde med hvid skrift), og man ville bare vide, om det VAR min plan, inden maskineriet blev sat igang. Dét er god service 👌🤗

28 de octubre de 2020

Super god oplevelse

Super god oplevelse.
Efter at have ringet til dem og lagde en besked på telefonsvareren, fik jeg hurtigt et opkald tilbage med svar på mine spørgsmål.
Varen blev bestilt og sendt med posten samme dag. Jeg modtog pakken dagen efter. Alt i alt super god Service og levering

29 de septiembre de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.