Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste, meer dan tevreden: prijs, kwaliteit, alsook het plaatsen. Zetel was helemaal niet bedoeld voor wat ik het nodig had, bijna niets moeten aanpassen en toch heel goed resultaat. Beter dan de init... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pakketje van Mister Agri zeker volgens afspraak ontvangen; met alles erop en eraan zoals bij bestelling vermeld werd. Als we nog wat nodig hebben komen we zeker terug bij Mister Agri Met v... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Had een probleem met de loader en moest snel de juiste filters hebben voor zowel brandstof als olie. Op vrijdag besteld en zaterdagochtend al id afhaalautomaat van PostNL. Dus snel en accuraat geho... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de productos agrícolas frescos

Escrito por la empresa

Mister Agri is dé agri webshop voor al uw tractor onderdelen en meer. ✓ Achteraf betalen mogelijk ✓ Gratis verzending v.a. €150,- ✓ Bezorging bij u thuis ✓ Bedrijven én particulieren

4,2

1 estrella

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nooit weer bestellen bij Mister Agri!

Al meer dan een week aan het wachten op mijn pakketje. Track en trace werkt niet en telefoonnummer op de site is niet beschikbaar.

22 de abril de 2026

Beste Erik,
U had aangegeven uw bestelling te willen annuleren, dit hebben wij dezelfde dag nog voor u geregeld en het geld van uw bestelling teruggestort.

Door de grote drukte kunnen we helaas niet iedereen direct te woord staan aan de telefoon, we bellen echter altijd iedereen netjes terug.

Beste

Beste, ik heb de bestelling niet ontvangen. Is de bestelling ergens achtergelaten? Graag uw reactie, dank u wel.

19 de abril de 2026

Beste Mathieu,
Neem even contact met ons op via info@misteragri.com. Ik kan namelijk geen bestelling vinden op basis van alleen uw voornaam.
Laat dus gerust even een berichtje achter en dan helpen we u graag verder.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles wat ik besteld heb was erbij…

Alles wat ik besteld heb was erbij alleen mis ik de isolator nog tussen cilinder en carburator plus het extra pakkingkje voor het motortype GXV120 maar ik vond dit niet op de site... Mag nog na gezonden worden als dat zou kunnen.

17 de abril de 2026

Beste Chris,

Als je even contact opneemt met info@misteragri.com en daarbij je bestelnummer meegeeft dan gaan we kijken wat we voor je kunnen regelen!

Geen communicatie

Geen communicatie
Op 27/03/2026 online bestelling voor een totaal van €30.64 transport inbegrepen. Na betaling geen bevestiging ontvangen. Nu de leverdatum verlopen is nog steeds niets. Zijn de producten niet leverbaar? Duurt de levertermijn langer? Dit heb ik nog maar één keer meegemaakt bij een Tsjechisch bedrijf, die leverden mijn bestelling echter wel op tijd. Enerzijds leveren online bestellingen in Nederland meestal geen problemen op, anderzijds zijn de bestellingen waarbij ik wel problemen ondervond altijd in Nederland geweest.

27 de marzo de 2026

Beste Sandy,
Bedankt voor het delen van je ervaring.
Je bestelling was inderdaad twee dagen later geleverd dan we hadden beloofd, mijn excuses daarvoor.
Echter sturen we altijd een bevestigingsmail, factuur en een track & trace van de bestelling.
U kunt ook altijd contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen heeft via info@misteragri.com.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb nog niks ontvangen

Ik heb nog niks ontvangen, zou vandaag tussen 8 en 18 uur geleverd worden, maar heb niks ontvangen??

9 de abril de 2026

Beste Wim,
Ik heb de track & trace bekeken en zie dat we de bestelling op tijd hebben verstuurd en dat deze op 10 april is geleverd.
Mocht de bestelling nog niet geleverd zijn, neem dan even contact met ons op via info@misteragri.com zodat we het voor je in orde kunnen maken.

Luchterfilterhuis Stihl MS180

Ik had een luchterfilterhuis besteld,21/03/2026,voor een Stihl kettingzaag MS180. Deze mogen ontvangen op 25/03/2026.Echter lukte dit totaal niet om te monteren op de kettingzaag. Dezelfde dag nog een e-mail gestuurd om dit te melden:
quote
Goedemiddag,
Dank voor uw bericht. Vervelend om te horen dat het luchtfilterhuis niet past op uw MS180.
Kan je me misschien een foto sturen van uw kettingzaag waarop ook het typenummer te zien is? Dan controleer ik even wat er precies mis gaat.
Als u verder nog vragen heeft laat het gerust even weten.
Dennis Volkering
Mister Agri | misteragri.com

Algemene voorwaarden
+31 85 40 139 40

On Wed, Mar 25, 2026 12:29 PM, wrote:
Beste Gino Santy,
Wij hebben uw bericht goed ontvangen. Deze staat geregistreerd onder nummer #936991153. U kunt altijd op deze e-mail reageren in het geval u extra informatie wilt toevoegen.
Wij proberen uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
Team Mister Agri
unquote.
Na het opsturen van de gevraagde foto's, tot op vandaag, 7/04/2026, niets meer vernomen!?
Een goede service kan je dit toch niet noemen...

25 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na 6 dagen wacht ik nog steeds op de levering van mijn bestelling.

Dit was de eerste keer dat ik bij Mister Agri bestelde en tot nu toe is het allesbehalve succesvol verlopen. De bestelling werd geplaatst op donderdag 19 maart om 11:03 uur en zou dus op zaterdag 21 maart bezorgd moeten worden... (Mister Agri beweert dat bestellingen die vóór 11:00 uur geplaatst zijn, de volgende dag bezorgd worden!).
Ik heb gisteren een e-mail gestuurd met de vraag naar de bezorgdatum, maar heb tot nu toe (25 maart 2026) nog steeds geen antwoord ontvangen. Na het lezen van een paar reviews op Trustpilot (helaas een beetje laat...), vermoed ik dat Mister Agri niet eerlijk is bij het accepteren van bestellingen voor artikelen die ze niet op voorraad hebben.
Tot nu toe (25 maart 2026) wacht ik nog steeds op de levering.

19 de marzo de 2026

Beste Thierry,

Bedankt voor het achterlaten van je ervaring. Jouw bestelling is inderdaad niet gelopen zoals gehoopt.
Wegens een opeenstapeling van leveringsproblemen is het helaas niet gelukt om uw bestelling tijdig te leveren, mijn excuses hiervoor.

U heeft aangegeven om de bestelling te annuleren, wat uiteraard geen probleem is. Het bedrag is inmiddels teruggestort op uw rekening.

Dennis van Mister Agri

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.