Información sobre la empresa

1. Compañía de administración de propiedades

Escrito por la empresa

MJT Ejendomsadministration tilbyder administration af erhvervs- og boligudlejningsejendomme. I mange tilfælde er de boliger vi tilbyder vores egne, men I nogle tilfælde håndterer vi alene den administrative del af lejeforholdet, hvor bygningsejer selv varetager den resterende del som renoveringsopgaver og kontakt til beboren.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har haft en virkelig dårlig…

Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med MJT Ejendomsadministration. Kommunikation virker til at være et fremmed begreb, og aftaler bliver åbenbart kun set som løse forslag, man ikke behøver overholde. Jeg oplevede flere gange, at de ikke holdt deres egne ord, hvilket skabte unødvendig frustration og spild af tid.

Det hele fremstår uprofessionelt, og man sidder tilbage med en følelse af, at der ikke er styr på tingene. Når man som kunde skal følge op konstant for at få svar eller handling, så er der altså noget galt.

Kan ikke anbefales, hvis man forventer bare et minimum af pålidelighed og ordentlig service, har ventet 2-3 måneder for at få en håndværker forbi, fordi deres ventilation ikke virkede og larmede meget hver gang vi bare kogte vand eller tog et bad. Hold jer lang væk fra mjt.. uduelig mennnesker. Scam!!! Trust me. Mjt dont respons i dont need it, you need it!! Hahah

16 de abril de 2026

Hold jer langt væk!

Hold jer langt væk!

Vi havde boet i en af MJTs helt nye og istandsatte ejendom i lidt over et år.

Da vi flytter derfra har vi et rigtig fint flyttetilsyn, hvor vi for ros for at havde behandlet ejendommen rigtig fint, og vi bliver fortalt, at det ser ud til, at der ikke skal laves ret meget.

Da vi så får vores flytteopgørelse ender det med at vi skal betale penge retur til MJT. Da de har skulle lave alt muligt i ejendommen, selvom vi havde lagt et depositum på næsten 30.000.

Det er simpelthen for sindsygt, at de ikke kan istandsætte en bolig for mindre.

15 de octubre de 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende afslutning på dit lejeforhold, og vi vil gerne starte med at understrege, at vi altid bestræber os på at behandle alle vores lejere ordentligt, fair og transparent – både under lejeperioden og ved fraflytning.

Vi er glade for, at du oplevede selve flyttesynet som en positiv proces. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse i den del af forløbet.

Når det er sagt, er vi naturligvis ærgerlige over, at du efterfølgende har haft en anden oplevelse i forhold til flytteopgørelsen. Det er vigtigt for os at præcisere, at du deltog ved flyttesynet og underskrev synsrapporten, hvor omfanget af den nødvendige istandsættelse fremgår. Den efterfølgende flytteopgørelse er udarbejdet med afsæt i denne rapport, og der er ikke påført ekstra poster ud over det, der blev gennemgået, dokumenteret og underskrevet på dagen. Vi holder os altid til det, der er aftalt og synligt dokumenteret – hverken mere eller mindre.

I dit tilfælde kan jeg se, at det har været nødvendig at udskifte dele af gulvet, grundet både fugtskade (formentligt sket forbindelse afrimning af fryser) og dybe slæbemærker i ganglinjen. Det i sig selv er ikke normal omkostning i en fraflytning, men naturligvis noget vi bliver nød til at bringe orden til den kommende lejer, så de kan modtage et istandsat lejemål, som du også gjorde det da du flyttede ind.

Hos MJT Ejendomsadministration oplever vi generelt en lille andel af utilfredshed på tværs af vores ejendomme, og vi arbejder løbende for at sikre, at både ind- og fraflytninger forløber så gnidningsfrit som muligt i alles interesse. Vi tager derfor alle henvendelser alvorligt, da de giver os mulighed for at følge op og sikre, at vores procedurer fortsat lever op til vores egne standarder for ordentlighed og gennemsigtighed.

Vi står naturligvis til rådighed for yderligere dialog, hvis du ønske noget uddybet. Du er velkommen både på vores mail og telefonen i så fald.

Mvh
MJT Ejendomme

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds - kan kun anbefale

Min veninde og jeg har nu boet i en af deres ejendomme i næsten 2 år, og vi er meget glade for det. Ejendommen bliver passet godt og kontoret er lydhøre hvis man henvender sig. De er altid klar til at hjælpe eller vejlede i diverse situationer.

Kan kun anbefale dem.

13 de agosto de 2025

Find noget andet

Find noget andet. De tager alt indskud, de dyreste håndværkere ever de burger. Ikke boet der et år, skulle kun klat males alligevel 11.800. lejligheden stod klar til at flytte ind var gjort så ren som muligt(plus man fik ros af ham udflytningsrapport, ikke set så ren en lejlighed) alligevel rengøring næsten 4000. Hold jer fra dem. Nu skal man til at køre sag på dem istedet for, betaler 20000 indskud får udbetalt 2000 tilbage

4 de enero de 2024

Hej Cliff,

Vi er naturligvis meget kede af at høre om din oplevelse. Til din information kan vi oplyse, at ejendommen ikke er vores ejerskab, hvorfor valg af håndværkere er op til den enkelte bygningsejer og dermed ikke noget MJT Ejendomsadministration har ansvar for, da vi alene står for administrative del.

Angående rengøring er det ikke korrekt at du betalte 4000 kr. du betalte ca. 1437,50 kr. for rengøring. Hvis du ønsker at vi gensender synsrapporten, skal du ikke tøve med at kontakte os.
Jf. lejekontrakten hæfter lejer for slutrengøring efter håndværkere, dette blev også oplyst i flytterapporten. Derudover dækker posten på 1.437,50 kr. også nedtagning af de efterladte gardiner og lignende, som ikke var fjernet på synstidspunktet, da det udføres af samme firma.

På den konkrete ejendom udarbejder MJT flytterapporter for bygningsejer. Vi er ansvarlige for fejl i opgørelsen, men idet de opkrævede beløb stemmer overens med de vedlagte fakturaer på arbejdet, er der ikke fejl i beløbene. Forklaring på malerens pris kan ingen andre end maleren give. Beløbet her er dog ikke højere end det vi ser i andre lejemål af lignende størrelse i andre ejendomme der benytter andre malere.

Men ovenstående er jeg derfor ked af at MJT Ejendomsadministration bliver udstillet for noget, som vi ret beset ikke kunne håndtere anderledes.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Find for gudsskyld et andet firma!

Kører sag ved byggeri og ejendomsdata samt ved LLO. Vildleder ejer af bygningen.

Jeg har i 1 ½ år lejet en stue lejlighed i Herning på Dalgasgade.

I forbindelse med min indflytning går der ikke mange måneder inden det begynder at lugte meget på min søns værelse.
Jeg kontakter derfor viceværten da det kælderrum jeg er tildelt ligger under min søns værelse – og vi kan konstatere at kælderen står i vand grundet grundvand, viceværten spørg mig til råds og råder ham til at få lavet en dyk brøn og montere en dykpumpe som leder vandet væk. Jeg har efterfølgende rykket og rykket for dette da det til tider er ulideligt for min søn at benytte hans værelse og i lange perioder måtte han benytte mit soveværelse i stedet.

Der er eftermonteret en Dukaventil i hans værelse før jeg flytter ind, problemet med denne er så at den trækker al fugt samt lugt op fra kælderen da det eneste der skiller min søns værelse og kælderen er et gammelt plankegulv.

efter ca et år begynder de at fjerne gammelt inventar nede i kælderen og de får deres ufaglærte ´´pensionist´´ til at lave dampspærre hvilket aldrig er blevet færdig, og heller ikke blev lavet korrekt.

(Manglende ventilation i vådrum)

I min lejlighed findes der 3 vådrum.

Toilet med bad samt toilet uden bad samt køkkenet.

Toilet / Wc.

Jeg informere efter kort tid efter indflytning at der ikke er ventilation i lejligheden i vådrummene og heller ikke i resten af lejligheden og at dette skal der være. Deres svar er at det kan jeg selv lave.

Jeg informere dem om det ikke er rart at bo i en lejlighed hvor toilettet ligger midt i lejligheden hvor al stanken derfra kommer ud i lejligheden og lugter meget grimt og der er heller ikke mulighed for at åbne et vindue.

Til dagligt arbejder jeg selv med de ting jeg har påpeget over for udlejer så er inde i lovgivningen om dette.
Jeg henter derfor mit udstyr CONE 35. og måler efter

Der bliver flyttet 2 m3/h hvilket svare til stilstående. Hvor det anbefales 54 m3/h

(§420 - §452 BR 18)

Baderum

Der er separat bad og toilet hvor der er monteret et sug som ligger på den lave side 28 m3/h problemet her er at den får strøm fra lyset, så denne slukkes når lyset slukkes og er derfor ikke mekanisk uden timerfunktion.

Køkkenet er monteret med emhætte og betragtes som udsugning, dog er denne ikke aktiv når emhætten ikke er i brug da denne er med egen motor. Her siger BBR 18. 72 m3/h

(§420 - §452 BR 18)

Videoer samt billederne der sendes er taget på 2 forskellige tidspunkter og billederne er taget den 17/8-2023 og videoen er optaget 10/8-2023 og kan se de har forsøgt at fjerne vand med en klud efter jeg har taget sagen op endnu engang. Desuden er damspærren ikke lavet korrekt og vil kun resultere i der kan ligge sig kondens oven på plasticen – og blev aldrig gjort færdig efter 1 ½ år.

Jeg vil gerne på denne baggrund anmode dig om at komme og besigtige lejligheden da dette er et problem i samtlige lejemål.

Lej ikke en lejlighed igennem MJT.

23 de enero de 2023

Hej Susanne,

Vi er naturligvis meget kede af at høre om din oplevelse. Til din information kan jeg oplyse, at ejendommen ikke er vores ejerskab, hvorfor ejendommes stand er op til den enkelte bygningsejer og dermed ikke noget MJT har ansvar for. Ligeledes er viceværten på den konkrete ejendom heller ikke vores, da vi alene står for administrative del, herunder huslejeopkrævning, ind- og udflytning.

Såfremt kontakten omkring din udfordring ikke er gået direkte til ejendommes vicevært, men gennem vores administration, er problematikken blevet viderebragt til bygningsejer eller dennes vicevært, som er ansvarlig for den videre håndtering. Her har vi ingen bemyndigelse længere.

Men ovenstående er jeg derfor ked af at MJT bliver udstillet for noget, som vi ret beset ikke kan gøre noget ved, blot fordi vi styrer den administrative del.

Håber ovenstående giver mening.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Find endelig et andet firma hvis I skal…

Find endelig et andet firma hvis I skal bruge hjælp til byggesager.
Her har vi fået
- oplyst en forkert timepris
- utilstrækkelig gennemgang (rådgiveren opdagede bl.a. ikke at emhætten ikke var trukket ud)
- manglende opfølgning på det aftalte
- utilstrækkelig håndtering af konflikt ved afleveringsprojekt

Forsøgt at kontakte virksomheden der ikke vil sætte timeprisen ned til det aftalte.

Det er bestemt ikke et firma jeg vil anbefale andre at bruge! De får 2 stjerner for selve rådgiveren var nu behagelig og hurtig til at rykke ud.

15 de julio de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ringe service

Vi har boet til leje ved MJT i Tjørring, og boede sådan set i en fin bolig, som vi var godt tilfredse med. Grunden til de to stjerne er mangel på service.

Til boligen fulgte en have med i følge annoncen (det var nybyg) og vi skulle betale mere i husleje end de andre, fordi vi havde en større grund. Denne kunne vi dog ikke benytte os af før et halvt år senere, hvor græsset var begyndt blive hærdet nok til at færdes på. Vi fik husleje reducering, men kun ind til jorden var lagt, og ikke indtil man kunne færdes på plænen. Derudover har vi haft et par andre uenigheder med firmaet. Blandt andet nogle problemer med gulvvarmen, som de bestemt ikke ville tage ansvar for, men efter flere korrespondancer frem og tilbage endte med det alligevel. Formentlig fordi de ikke gad diskutere det længere. Slutteligt ville de, ved udflyttersynet, have, at vi skulle betale for fjernelse og efterfølgende reperation af en stænkplade vi selv havde monteret. Jeg havde forinden forhørt mig til det, og fik at vide, at den måtte vi gerne lade side. Efter flere diskussioner, som ikke førte til noget, var det først da jeg bragte på banen, at det var overtrædelse af paragraffer (pga. overskredet frist for indvendinger), at bede os om at betale, gav de sig. Tingene har altid løst sig, men de er langt fra løsningsorienterede, og har mindre god tone overfor deres beboere. Mit indtryk er, at de gør alt for at slippe for at stå til regnskab, selv hvis det er deres fejl. Når først man er nået igennem til Søren, er det typisk ikke noget problem, men skriver man til deres hovedmail, kan man godt forvente at blive afvist.

Det er 3. firma jeg bor til leje ved, og ingen af de to andre steder har jeg oplevet det her - der har jeg været yderst tilfreds med tonen og servicen.

6 de mayo de 2022

Hej Ida,

Vi er naturligvis kede af den oplevelse du har haft. Det sker heldigvis ikke så tit og vi bestræber os på at løse tingene smidigt og være pragmatiske, da længere sagsforløb/behandlinger heller ikke er i vores interesse.

Din oplevelse har hos os givet anledning til ændring af nogle interne processer, som bør sikre en mere smidig behandlingsproces når vores lejere oplever udfordringer i et lejemål.

Dårlig oplevelse

Okay nu har I så svaret på min anmeldelse - 3 år efter at jeg har skrevet den :-))) Siger det ikke alt.

Jeg kan kun give mine dårligste anbefalinger til MJT. Min oplevelse er at de er arrogante i deres kommunikation med kunder, at de er langt bagefter rent digitalt og at man ikke kan regne med dem. Så jeg har rigtig dårlige oplevelser med dem.
Der er selvfølgelig altid to sider af sagerne - men min oplevelse har været rigtig dårlig.

6 de enero de 2021

Hej Steen,

Som du selv skriver, er der altid to sider af samme sag og her lader det ikke til at vi sidder tilbage med den samme oplevelse. At vores kommunikation generelt skulle være arrogant, kan vi ikke genkende - men tryk mangler jo modtryk.

Nu ved vi ikke hvad du tænker, når du skriver at vi er bagefter rent digitalt. Vi kan dog oplyse at vi bruger - og altid har brugt - Danmarks førende og største digitale værktøj til ejendomsadministration.

Vi har ikke været bekendt med at du havde lagt en anmeldelse her. I så fald havde vi naturligvis reageret før.

Uagtet forløbet, er vi naturligvis kede af den oplevelse du har haft og vil undskylde for de forhold vi kunne have håndteret anderledes.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uovertruffen faglighed og kompetance.

Da vi, under et husbyggeprojekt, rendte ind i den værste form for byggesjusk og fusk fra tømre og byggebyggefirma, kontaktede vi Henning Morskjær. Vi har aldrig mødt så dygtig en håndværker og rådgiver. Han var ikke det mindste konfliktsky overfor en flok påståelige håndværkere. Dog rimelig overfor begge parter.Kan kun anbefale Henning til alle med byggeproblemer.

13 de octubre de 2015

Respuesta de MJT Ejendomsadministration

Tak for de fine ord. Det glæder os at du havde en god oplevelse.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.