Oplyser folks hæftelser, fulde navn samt alder på deres side uden tilladelse. Er helt umuligt at komme i kontakt med og svarer ikke på deres mails.
Consulta las opiniones de los clientes
Umuligt at komme i kontakt med Nummerplade.net. De svarer ikke på mail og deres telefonnummer virker ikke. Sag. vedr. Fjernelse af billeder på deres site. Anden ting er: Hvis man kigger på dere... Ver más
Har for godt en uge siden kontaktet nummerplade.net for at høre hvorfor en nummerplade på en knallert giver et resultat som om det er en påhængsvogn. Registreringsattest via skat står helt korrekt, så... Ver más
Opdagede i går, at der på nummerplade.net står at min bil er pantbehæftet. Skrev mail til foretagendet, med kopi af bilbogsattest, hvoraf fremgår at bilen er fri og ubehæftet. Restgælden er indfrie... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Oplyser folks hæftelser
Oplyser folks hæftelser, fulde navn samt alder på deres side uden tilladelse.
Er helt umuligt at komme i kontakt med og svarer ikke på deres mails.
Umuligt at komme i kontakt med…
Umuligt at komme i kontakt med Nummerplade.net.
De svarer ikke på mail og deres telefonnummer virker ikke.
Sag. vedr. Fjernelse af billeder på deres site.
Anden ting er: Hvis man kigger på deres side under: Menu - Nyeste billeder. Er der flere nøgenbilleder uploadet.
Hvor er deres egenkontrol ?.
Virkelig klamt og stødende.
Ingen mulighed for hjælp
De er total umuligt at komme i kontakt med. Svare ikke på info mail, pressemail eller på FB.
Der er lagt falsk anmeldelse op om min bil, det er meldt til politiet. Men man kan ikke få det slettet.
VIRKER IKKE, USERIØS, BLOT DATAINDSAMLING
Information om registrator
Navn: CSL Computer Service Langenbach GmbH
IANA ID: 113
Kontaktmail vedr. misbrug: abuse(A)joker,com
Fulde navn samt alder oplyses.
Jeg ser ingen grund til at folk skal vide hvem jeg er hvis de søger på min bil.. Fulde navn og alder samt dele af mit personnummer er oplyst
Datatilsynet er kontaktet omkring at få det slettet.
Opslag i Rusland på helt ny bil fra DK
Jeg har bemærket på Nummerplade.net under statistik, at en person i Rusland/Moscow har søgt på min bil ????
Har flere gange rettet henvendelse til Nummerplade.net og forespurgt hvem i Rusland der søger på en bil der kun har kørt i Danmark og kun er 30 dage gammel. Men har ALDRIG fået noget retursvar fra Nummerplade.net og kan desværre ikke finde ud af hvem ejeren af firmaet er.
Hvem står bag denne side
Hvem står bag denne side? Det vedkommer ikke andre at de frit kan tilegne sig hvor gammel en bilejer er, og restgæld er kun relevant i forbindelse med en bilhandel, og det kan dokumenteres på anden vis. Det samme kan syn og forsikring.
Der er fejl i km tal
Der er fejl i km tal, jeg har skrevet til dem på deres mail, man kan IKKE ringe til dem. Man hører intet fra dem, og det gør jo en bekymret. Virkelig dårlig stil ikke at besvare ens e-mail, det er da det mindste man kan gøre. Eller de kan ringe til mig.
Dårligt 🥹
Vel en ok hjemmeside -_-
En idiot 😡😡😡har sæt billede og skrivet…
En idiot 😡😡😡har sæt billede og skrivet lo…rt om min bil på billede. Jeg kan ikke slette. Har prøvet kontakt på den presse@nummerplade e-mail, man eksistere ikke. På info@nummerplade e-mail, man svare ikke 😡😡😡😡😡
Billeder kan ikke slettes
Enhver kan tilføje billeder til et køretøj, men ejeren af køretøjet kan ikke slette dem. Gentagne henvendelser på den oplyste mailadresse svares der ikke på.
Det er næppe lovligt.
Nummerplade.net oplyser mit fuldenavn…
Nummerplade.net oplyser mit fuldenavn samt alder. Hvilket ingen relevans har for oplysninger om min nummerplade. Jeg kunne have hemmelig adr og så kan man finde mig den vej igennem. De svarer selvfølgelig ikke på henvendelser om at fjerne dette.
Der er en der har lagt et billede op af…
Der er en der har lagt et billede op af min bil på deres side og vil gerne have det fjernet
Så har skrevet til dem men de svare ikke tilbage nu er det snart 1 månder siden og billede er der i nu 😡
Så nu må jeg nok gå til data styrelsen for at få det fjernet
Ved ikke hvor de får deres oplysninger…
Ved ikke hvor de får deres oplysninger fra, men der er ikke noget der er korrekt😡, så lad være med at stole på hvad der står. De burde anmeldes og det bliver de også. Gider ikke læse om alle de løgnagtige ting de skriver om vores Tiguan R-line!
Fuldstændig åndsvag ringe side
Fuldstændig åndsvag ringe side, har slået adskillige scootere op som er fra før plade loven, men den bliver ved med at skrive at den er fra efter 2006 altså nu må de altså få styr på sine tal tak!!!!😡
Dårlig og mangelfuld information om…
Dårlig og mangelfuld information om køretøjet.
Retter ikke åbenlyse fejl i oplysningerne
Har nu to gange rettet henvende for at få rettet indregistreringsdato for min ID 4. Den står på nummetpladenet med indregistrering første gang i 2001! Elbilen var slet ikke på vejene dengang!
Data bliver ikke opdateret.
Den tidligere ejer af vores camping indløste restgælden i den 31/5-23, hvor vi købte campingvognen, men på hjemmesiden står restgælden stadig registreret med tidligere ejers fulde navn og fødselsår. Den er mærkeligt at syn af vognen er opdateret, men at campingvognen er uden gæld, bliver ikke opdateret. Dette udstiller tidligere ejer af campingvognen med usande oplysninger, men det stavnsbinder også os som ejere, da vi ikke kan sælge campingvognen igen. Vi har kontaktet Nummerplade.net 3 gange pr. mail, men får ingen tilbagemelding. Siden er under al kritik og useriøs overfor ejere af køretøjer.
Sletning af gæld
Opdagede i går, at der på nummerplade.net står at min bil er pantbehæftet.
Restgælden er indfriet 13. oktober og der må så max. gå 10 dage, hvilket vil sige at pantoplysningen burde være slettet senest den 23. Oktober.
Tænker nu, at hvis ikke det bliver slettet omgående, må det være en sag for TV2 at tage op.
Fusker side,en dum person opdagede at…
Fusker side,en dum person opdagede at der lå masser billeder på deres side, på min bil ,billeder er ikke min bil , og billedet stjålet fra en net Hold jer langt væk fra den side og kan ikke slette dem .
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.