La empresa ha respondido
Kast werd snel geleverd en je kon aangeven met de bezorger wanneer en hoe laat je de kast bezorgd wilde hebben. Wij hebben een wasmachine kast gekocht en deze is van een goede, degelijke, zware kwal... Ver más
La empresa ha respondido
Mobistoxx is een e-commercewebsite die gespecialiseerd is in meubelen en woninginrichting. Wij begeleiden particulieren bij het inrichten van hun interieur met functionele, betaalbare meubels die aangepast zijn aan het dagelijks leven. Onze prioriteit is het bieden van een eenvoudige en betrouwbare winkelervaring, van de productkeuze tot en met de levering. Onze klantendienst staat klaar om te adviseren, bestellingen op te volgen en snel oplossingen te bieden wanneer dat nodig is. De beoordelingen van onze klanten zijn essentieel om ons te helpen onze diensten voortdurend te verbeteren en zo goed mogelijk in te spelen op ieders verwachtingen.
Escrito por la empresa

Van afhaling in een afhaalpunt tot de levering van grote meubelstukken met installatie: wij passen ons aan elke bestelling en elke klant aan.

Menensesteenweg 295, 8940, Wervik, Bélgica

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ik heb de wasmachinekast nog maar net. Het in elkaar zetten kost wat tijd maar het lijkt allemaal erg stevig te zijn en daar gaat het om. Het zorgt voor een nette manier van opruimen van de wasmiddelen en alles wat ik graag bij mijn wasmachine wil hebben staan.
De levering duurde echter wel langer dan op de website staat( 2/4 dagen). Het duurde bij mij 14 dagen.

Respuesta de Mobistoxx
Tafel besteld die uiteindelijk niet meer nodig was. Door persoonlijke omstandigheden liep het retourneren niet helemaal soepel, maar er werd goed mee gedacht en geholpen. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit en service.

overzichtelijke web site
mogelijkheid om de datum te kiezen voor de aflevering

Respuesta de Mobistoxx
Duidelijke communicatie, snelle en goede levering , mooie stevige kast.

Respuesta de Mobistoxx
De bodem van de lades mag steviger , de rest is prima,

Top gegaan!
Dozen goed ingepakt! Alle onderdelen netjes aanwezig.
Goede beschrijving.

Respuesta de Mobistoxx
Wij hebben een wasmachine kast gekocht en deze is van een goede, degelijke, zware kwaliteit. In elkaar zetten ging vlot. Kast staat mooi en strak.

Respuesta de Mobistoxx
De bestelling “ waskasten “ voldeed aan alle verwachtingen, levertijd, levering, verpakking, kwaliteit van het materiaal en de montage uitleg. Prima bedrijf kan ik persoonlijk een ieder aanraden!

Respuesta de Mobistoxx
Ik geef het bedrijf 3 sterren en geen 4 of 5 omdat de levertijd veel langer was dan aangegeven. Op zich is het een mooie wasmachinekast, maar hij is erg wiebelig, omdat hij niet aan de muur bevestigd kan worden zoals in de handleiding staat. Daar is niet over nagedacht blijkbaar, want bevestiging aan de muur is onmogelijk vanwege de afvoerpijp in de vloer en de kraan in de muur.

Respuesta de Mobistoxx
Zeer tevreden. Was 1 doos beschadigd 1 plank iets beschadigd toen mail en foto gestuurd. En de zelfde dag een nieuwe plank opgestuurd. Mooi was en drogen kast erg blij mee.

Respuesta de Mobistoxx
komen hun afspraken na en goede kwaliteit bed met kast en een fijne bezorging

Respuesta de Mobistoxx
Super mooie kledingkast met goede instructies om hem op te bouwen.

Respuesta de Mobistoxx
Eerst de helft niet geleverd en nu nog de tweede gedeelte nog niet binnen.
Post NL zeggen dat het niet bij hun is aangekomen en zoekende zijn.
Jammer dat het zo moet lopen
Maria Peters

Respuesta de Mobistoxx
Pakket is goed aangekomen. Netjes neergezet op de plek die ik wilde.

Respuesta de Mobistoxx
Klantvriendelijk. Wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Product netjes en goed ingepakt.

Respuesta de Mobistoxx
Levering werd vrij vlot afgeleverd. Handleiding goed te volgen de kwaliteit is uitstekend. Kasten staan stevig en het geheel ( wasmachine kasten) ziet er prima uit.

Respuesta de Mobistoxx
Alles was goed, en duidelijk uitgelegd.
Alles zag er verder goed en netjes uit
En alles was goed en netjes verpakt

Respuesta de Mobistoxx
Mooie kast, maar paar schoonheidsfoutjes als je kritisch kijkt.
Laden en kastje zit nét verschil in terwijl ze goed in elkaar gezet zijn. Handvaten zijn verschillend door afwerking.(lijkt op “vlekken”)
Wij hebben hetzelfde idee kast, eerder en ergens anders besteld, bij Mobistoxx goedkoper, weet nu waar het prijsverschil in zit.

Respuesta de Mobistoxx
Fijne communicatie, snel geleverd zoals aangegeven. Kast is super mooi en fijn in gebruik. Goede kwaliteit

Respuesta de Mobistoxx
De bezorgen was op tijd , alleen twee hand vaten waren er niet bij, jullie berichtje gestuurd maar nog steeds niet ontvangen

Respuesta de Mobistoxx
Más información sobre otros tipos de reseñas.