Ik had specifieke kruiden besteld en kreeg zonder overleg een ander product toegestuurd, onder het mom van ‘een gratis upgrade naar een duurdere, biologische optie’. Een biologisch certificaat of... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 7% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
La gente también ha visto
KLACHT GEEN PAKKET GEKREGEN…
Ik heb 17 juli wat besteld en inmiddels zijn we 30 juli! Nog steeds niks binnen gekregen en krijg geen antwoord op mijn whatsapp bericht
Goed advies vooraf en daarna supersnel…
Goed advies vooraf en daarna supersnel verzonden.
Would give 0 stars if i could...Scam…
Would give 0 stars if i could...Scam and avoid website.
Like many customers on here, I ordered a product and got something else. Tried to email them and used their contact page, but there has been no response for over a week.
They finally gave me an offer of a refund if I removed their bad rating, or offered to send it back to them for a refund. When I asked who would pay for the postage, they went silent.
Its a scam website - they send the wrong items and then avoid any conversation and their business works.
Snel in huis zoals beloofd
Snel in huis zoals beloofd. Werkt goed.
Scam!!! Nooit bestellen hier!
Bestelling geplaatst, nooit gehad en je krijgt ook nooit reacties uit het bedrijf! Dus echt bestel hier niet!!!
Wilde boezemvriendjes hebben krijg ik…
Wilde boezemvriendjes hebben krijg ik motherous fenugreek+ geen idee wat dat is maar de bestelling klopt niet !!!!
Wel gister besteld en volgende dag in huis vandaar 2 sterren
Fout product, geen reactie
Helaas dezelfde ervaring als vele anderen hier: boezemvriendjes besteld, motherous gekregen. Geen reactie op whatsapp of mail (krijg zelfs een failure melding dat hun emailadres niet bestaat). Bestel hier dus niet! Het lijken inderdaad oplichters
Edit: Ik heb het ondertussen gemeld bij FOD economie meldpunt. Als ze daar meerdere dezelfde klachten krijgen kunnen ze deze webshop sancties opleggen. Bij deze een oproep aan de rest om dit ook te doen.
Gentiaan violet nooit ontvangen
Gentiaan violet besteld, maar nooit ontvangen.
Geen reactie via WhatsApp, geen reactie via de mail.
Bestelling nooit ontvangen
In december bestelde ik borstvoedingsvitaminen op deze site en deze werden één dag later geleverd. Super fijn! Vorige week deed ik opnieuw een bestelling, en deze tweede bestelling heb ik nog steeds niet ontvangen. Ik stuurde hiervoor een mail, vulde het contactformulier in en stuurde een berichtje via Whatsapp. Ik kan geen telefonische contact opnemen. Tot op heden, heb ik niets vernomen over mijn bestelling. Ik voel me bestolen!
Top ervaring
Top ervaring! Net bevallen van een keizersnede en kan de extra hulp voor borstvoeding wel gebruiken. Na de bestelling las ik slechte reviews en heb ik snel een alternatief via bol.com gekocht. Was nergens voor nodig, want de levering was super snel en het product (boezemvriendjes) klopte.
Aanrader!
Scam
Oplichters. Zoals je ook uit andere reviews kunt zien, sturen ze je het verkeerde product en reageren ze nooit terug. Ik wil iedereen die de Boezemvriendjes heeft besteld en het huismerk product van moederenbaby heeft ontvangen aanraden om een klacht in te dienen bij Webshop Keurmerk. Deze website moet sluiten.

Respuesta de Moeder en Baby
Als je boezemvriendjes besteld, ontvang je iets anders!
Ik bestel al lange tijd Boezemvriendjes via deze webshop. Bijna twee weken geleden liep het mis en kreeg ik Motherous toegestuurd terwijl ik Boezemvriendjes had besteld én betaald. De klantenservice reageert niet via whatsapp, wat ook niet de eerste keer is. Ook via mail kreeg ik nog steeds geen respons.
Dit is echter al de tweede bestelling waarbij ik iets verkeerd ontving. (Toen kreeg ik lippenstiften ipv Boezemvriendjes) Vorige keer werd dit wel rechtgezet. Hopelijk kan dit deze keer ook rechtgezet worden. Als ik de meest recente reviews baart het mij zorgen aangezien ik niet de enige ben met gelijkaardig probleem…
Waar is jullie klantenservice plots heen, moederenbaby.nl?
Wij willen boezemvriendjes en geen andere supplementen (met andere ingrediënten) zonder enig overleg!

Respuesta de Moeder en Baby
mijn bestelling was snel in huis
Verkeerd product geleverd, geen hulp van klanten service...
boezemvriendjes besteld maar heb motherous ontvangen, hier zitten compleet andere ingrediënten.
contact opgenomen met klanten service maar die hebben nooit geantwoord.
Doe je zelf een plezier en koop hier niets.

Respuesta de Moeder en Baby
Precies zoals beloofd was mijn…
Precies zoals beloofd was mijn bestelling snel in huis.
Snel verzonden en de capsules werken…
Snel verzonden en de capsules werken zoals beloofd.
Geen reactie klantenservice
Super snelle verzending, geen reactie van klantenservice. Had motherous borstvoedingssupplement besteld omdat ik te weinig melk aanmaakte voor mijn baby. Deze was de volgende dag al in huis, dus daarom toch nog 2 sterren.
Kon echter nergens vinden hoe ik het moest gebruiken, niet op hun site, niet bij de verpakking, niet googlend. Klantenservice benaderd via WhatsApp (bellen kan niet) en enkel automatische reactie gehad dat ze door drukte mogelijk meer tijd nodig hebben om te reageren. Dat is inmiddels ruim 2 weken geleden. Ze hebben mijn berichtjes wel gelezen. Ik heb hen meermaals herinnerd dat ik op een reactie wacht een dat mijn baby honger heeft. Uiteindelijk op de gok het supplement gebruikt zoals de boezemvriendjes want qua inhoud lijkt het op elkaar. Maar erg slecht, als borstvoeding gevende moeder wil je heel goed weten wat veilig is qua inname voor je kleintje.

Geen contact na retourzending
Ik had “boezemvriendjes” besteld en kreeg qua verpakking een ander product opgestuurd. Deze was volledig zwart waardoor ik niet kon zien wat er in zat zonder te openen. Qua samenstelling van de stoffen ook niet gelijk als wat er op de site wordt aangeboden.
Om die reden het product ongeopend teruggestuurd. Hierop nooit een reactie van ontvangst gehad. Per mail, whatsapp en telefoon contact proberen te zoeken maar nooit reactie gehad.

Respuesta de Moeder en Baby
No products, no contact, nothing
Orded almost 2 weeks ago and still nothing. Tried to contact them, also nothing. I think i lost my money and will never receive the products I orded. Never buy at this website!

Trusted and reliable
I definitely recommend it. Easy to order on the website, fast delivery as advertised and excellent customer service.