Ja, det var godt! Købte først en Hurricane jeg fandt ud af ikke var god på græs. Bestilte så en Tornado havde den uåbnede pakke med til butikken og fik den nye udleveret og refunderet den anden,... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
meget hurtig levering , gode produkter glæder mig til at give den i gave til barnebarnet. Kan helt klart anbefales
Det gik bare helt uden problemer - bestilt - betal og lynhurtig levering 💪 med en lille personlig hilsen fra den der pakkede ordren. Nu skal det hele bare pakkes ind og afleveres til den spændte... Ver más
Passionen for de produkter som virksomheden sælger skinner igennem i butikken i Herlev, men også på hjemmesiden. Det er unikt og gør købsoplevelsen super fed. Det er også dejligt at jeg nu igen ha... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Morfars.dk er 100% fjernstyret og specialister i fjernstyrede biler , droner , helikoptere , både og fly samt tilbehør til disse. Hvert eneste produkt er nøje udvalgt ud fra kvalitet, service fra producenten, tilgængelighed af dele samt forholdet mellem kvalitet og pris. Besøg vores hjemmeside eller vores butik i Herlev.
Información de contacto
Hørkær 30, 2730, Herlev
- support@morfars.dk
- www.morfars.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk sted at handle🤩 lynhurtigt…
Fantastisk sted at handle🤩 lynhurtigt levering er virkelig så tilfreds👍
elendig varer en drone recon xv1 dronen…
elendig varer en drone recon xv1 dronen stopper hvis jeg trykker på videostart tænder jeg propellerne stopper motorerne efter 3 sek. Batteriet lader kun til 3.3 hvor batteriet viser det er på 3,7 det meste på denne drone er defekt og de fortæller at den virker perfekt så køb ikke nogen af dem

Respuesta de Morfars.dk
Det rigtige sted for “legebørn”
Det rigtige sted for “legebørn”
Super mange spændende fjernstyrede ting.
Hurtig levering.
Mange rigtig gode videoinstruktioner om, hvordan tingene fungerer og skal betjenes.
Jeg fik et nyt batteri omgående
Jeg fik et nyt batteri omgående, eftersom mit var gået i stykker
Hurtigt og nem ekspedition.👍
Super god service
Super god service. Vi havde en fejl i den ene ordre, som de fik rettet op på med det samme. Hurtige på mailkorrespondancer og behagelig kommunikation.
Vi har ikke købt den sidste bil her endnu.
Tak til morfars - og til Oliver, som hjalp os.
Super hurtig levering og varen er…
Super hurtig levering og varen er tilfredsstillende.
Altid en supergod oplevelse
Altid en supergod oplevelse. Kompetente og entustistiske eksperter.
Godt grej og hurtig levering
Godt grej, service og mail support.
Hurtig Levering dagen efter😁
Whauuuuu
Whauuuuu
Er blæst bagover, langt under 24 timer efter jeg bestilte min gave, så lå den til afhentning. 👏👏👏
Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Af ❤️ tak.
Fødselsdagsgave kom i hus
God kundeservice
Jeg bestilte mine vare den 7/8 og afhentede den 8/8 fik rigtig god vejledning i hvordan produkterne anvendes 👍🏻
Da det jeg havde bestilt ikke var på lager blev jeg ringet op og spurgt om et andet produkt kunne bruges.
Yderst professionelt og super service 😊
Jeg er glad
Super hurtig levering, bare trist at man skal betale ved selvvalgt pakkeshop. Nem hjemmeside, god produkt info, med video. Så jeg er glad.
hurtig levering og bilen lever fuldt ud…
hurtig levering og bilen lever fuldt ud op til vores forventning, plus lidt til, så mange tak.
God service og hurtig levering ifht
God service og hurtig levering ifht. Nethandel.
Det er super fedt
Det er super fedt. Dagen efter ordren var bestilt blev den sendt 2 dage efter modtaget og de sendte en mail om gode råde til vores specifikke produkt. Mega fedt.
Morfar's hjemmeside er nem og overskuelig.
Morfar's hjemmeside er nem og overskuelig.
Fede, seje og holdbare produkter.
I har gode oplysninger og fejlsøgninger på youtube. Der er hjælpsom og god service.
Hurtig levering. Mine oplevelser med Morfar's er fem stjerner💪😎
Fik pakken ok hurtigt
Fik pakken ok hurtigt. Har ikke nået at prøve dronen endnu.
Super tilfreds med købet
Super tilfreds med købet. super service
Super hurtig levering og varen passer…
Super hurtig levering og varen passer perfekt
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.