Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hej, Jeg er lidt ked af at skulle skrive dette, men jeg har haft en oplevelse, som jeg synes er vigtig at dele. Min datter og tre venner (to drenge og to piger i alderen 19–21 år) havd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var inviteret til at få julefrokost på dette skønne sted d. 5/11 Vi var 3 pers. Fadene var vild flotte, og der var rigeligt af ALT. Maden smagte rigtig godt og drikkevarer udvalget var vel assort... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette er simpelthen et af de bedste steder jeg nogensinde har spist, sindsygt hyggeligt sted, dejlig betjening, og super god mad, alt dette til en rimelig pris 5 stjerne fra mig

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,8

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Takeaway

Vi hentede oksemørbrad med tilbehør til 6 personer. Maden var fantastisk og der var rigeligt af det. Vi tog det med i sommerhuset, da vi en gang før har spist i restauranten om aftenen, der var godt nok fuld hus, maden her var også lækkert, men der er en utrolig dårlig akustik, vi kunne faktisk ikke snakke sammen.

2 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mormors landkøkken er bare det bedste…

Mormors landkøkken er bare det bedste sted at spise
Navnet i sig selv siger jo også at det er rigtig gammeldags mad som mormor lavede det med godt med fløde og div i
Jeg tror jeg har besøgt stedet 20 gange og aldrig gået skuffet derfra
Personalet er også altid i top humør
Vi er 7 pers der lige har bestilt til 24-6 halvvejs jul - vi glæder os til julemad og julemusik i juni

9 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et fantastisk og hyggeligt sted med kvalitets mad.

Vi kørte 107 km. for at komme til Mormors landkøkken i Hjels. Da vi trådte ind af døren, kunne vi fornemme den hyggelige og rolige atmosfære i rummet. Efter at vi havde sat os til bords fik vi en fornemmelse af hjemlig hygge.
Vi valgte, at bestilte Mormors Mørbradgryde og blev glædelig overrasket, hver mundfuld var en dejlig smagsoplevelse, kødet var så mørt, at det i sig selv var en oplevelse, selv rødbederne var hjemmelavede og var perfekte.
Der var mad til 3 så der var rigeligt til os 2. Vi kunne ikke spise op selv om vi forsøgte, vi fik resten med hjem uden mer pris. Stor ros til kokken og det dejlige personale. Da vi kørte hjem, havde vi en dejlig mæthedsfornemmelse (havde jo spist for meget) under de 107 km. hjem gik snakken om den dejlige oplevelse. Hvad betyder det at køre 214 km. når maden var hele turen værd. TAK

10 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe portioner til yderst fornuftig pris

Var inviteret til at få julefrokost på dette skønne sted d. 5/11 Vi var 3 pers.
Fadene var vild flotte, og der var rigeligt af ALT. Maden smagte rigtig godt og drikkevarer udvalget var vel assorterede.
Prisen står slet ikke mål med portionerne eller kvaliteten.
Mormors Landkøkken får hermed vores varmeste anbefalinger
Tak for mad, vi kommer helt sikkert igen :)

5 de noviembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Holdet i dag fødselsdags frokost hos…

Holdet i dag fødselsdags frokost hos mormors landkøkken😃 det skuffet overhovedet ikke, der kom hele tiden lune deller og fiskefilet ind så de var lune of friske hele tiden, som var hjemmelavet. Derud over manglet der ikke noget pålæg samt tilbehør. Prisen var fair😃 og betjeningen var god. Varm anbefaling herfra. Mvh Gitte

29 de julio de 2023

God betjening

God betjening. Overskueligt menukort. God og veltillavet mormor mad, til den store appetit. Vi kommer gerne igen.

14 de julio de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.