Verkopers Amber en Dominique hadden alle tijd voor ons ,heel behulpzaam!! om meubels bij elkaar te zetten ,en hun mening -advies te geven ,niet opdringerig ,maar je goed uitleggen over de voor en na... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer goed geholpen door Jacco! we waren al bijna 3 jaar op zoek naar een nieuwe bank, echter door de vervelende maten ging dit enkele keren niet helemaal naar wens. Jacco bleef geduldig en heeft ons u... Ver más
La empresa ha respondido
Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom. Ook de dame aan de receptie was zeer vriendelijk en kwam spontaan naar ons en riep onmiddellijk een verkoopster die heel sympathiek overkwam en zeke... Ver más
La empresa ha respondido
Gisteren een eetkamertafel van Bree's met stoelen en bankstel van Enzo Luca+ salon van Enzo Luca gekocht bij Morres Wonen te Hulst. Wij werden in onze keuze geadviseerd en begeleid door medewerker Ja... Ver más
La empresa ha respondido
Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.
Industrieweg 2, 4561 GH, Hulst (NL), Holanda
Invita a los clientes a opinar
luisteren naar wat je zoekt,en wat je wilt besteden.
alle tijd die je nodig hebt om rond te kijken.
alle gegevens worden duidelijk uitgelegd,
kan later altijd contact opnemen als er vragen zijn.
wordt op tijd van de levering op de hoogte gebracht

Respuesta de Morres Wonen
huidige normen modern en gezellig wonen
betaalbaar en stijlvol

Respuesta de Morres Wonen
Heel beleefd, ehulpzaam ,zelfs nog geholpen om de oude bank samen met mij buiten te zetten

Respuesta de Morres Wonen
Afgelopen weekend zijn wij ontzettend goed geholpen door Silvan bij Morres. Wat een vakman! Hij denkt proactief mee, is oprecht vriendelijk en, misschien wel het belangrijkste, eerlijk. In een tijd waarin echte service soms ver te zoeken is, is Silvan een zeldzame uitzondering; een nuchtere expert die iedereen met evenveel passie helpt. Twijfel je nog? Ga naar Morres en vraag naar hem voor persoonlijke begeleiding. Wij geven 5 sterren omdat meer simpelweg niet kan. Knap gedaan en Silvan, enorm bedankt voor alles

Respuesta de Morres Wonen
Zeer klantvriendelijk, duidelijk communicatie. Perfecte levering en heel tevreden met onze zetel.

Respuesta de Morres Wonen
Eerlijke en transparante info van de verkoper. Voor en nadelen van de opties voor ons duidelijk op een rijtje.

Respuesta de Morres Wonen
Heel veel keuze, ruime overzichtelijke winkel. Vriendelijke verkopers. Iets drinken en eten.

Respuesta de Morres Wonen
Van te voren gebeld of het artikel wat ik wilde kopen aanwezig was. Hierbij werk ik goed geholpen.

Respuesta de Morres Wonen
Wij hadden in juli 2025 meubels besteld in massief hout,deze waren dan ook vrij prijzig,maar daar kozen we zelf voor.In november werden deze dan geleverd,maar helaas bij levering blijkt er een deuk in de tafelpoot te zitten tot daar nog geen probleem,dit werd netjes genoteerd.Daarna word er een afspraak gemaakt voor herstelling maar wij wilden een nieuwe tafel daar hadden we voor betaald maar dit word geweigerd door Morres .Helaas vinden zij dit niet normaal want de tafel is te duur om te vervangen.Helaas na40 jaar klant is dit de laatste aankoop daar geweest zo n slechte service zelfs IKEA is beter voor de klant

Respuesta de Morres Wonen
Heel professioneel- heel vriendelijk- correcte uitvoering - twee toffe en behulpzame bezorgers

Mooie showroom.
Goed ingedeeld, overzichtelijk.
Hele mooie collectie

Respuesta de Morres Wonen
We hebben nieuwe meubels uitgekozen bij Morres Wonen. Wij werden uitstekend geadviseerd door medewerkster Bettie die alle tijd voor ons had en onze wensen goed begreep.
Daardoor zijn wij tot een mooie keuze gekomen.

Respuesta de Morres Wonen
Zeer vriendelijk en profressioneel personeel netjes alles op zijn plaats gezet en telefoontje 10 minuten voor levering beter kan,niet