Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en klud til min jakkesæt, med modtog det aldrig. Har kontaktet mr. mista efterfølgende, men modtog heller intet svar. Rigtig dårlig oplevelse, til trods for at det var et produkt til under 10... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beløb trukket på konto, men vare ikke leveret. Virksomhed ikke til at kontakte - måske lukket?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er super tilfreds med min nye butterflie, den er super flot og god kvalitet,og så endda til de lave priser . Vil klart anbefale Mr. Mista til alle mine venner! , Derudover er hjemmesiden totalt overs... Ver más

La empresa ha respondido

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God service!

Har haft en meget positiv oplevelse. Den vare jeg bestilte var desværre udsolgt men på meget kort tid blev jeg tilbudt flere alternativer! Ligeledes fik jeg tilsendt en ring der blev beskadiget i posten men på få øjeblikke er jeg allerede blevet lovet en ny. Virkelig god service :-)

3 de septiembre de 2013

Høj service..

Jeg har kun positive oplevelser med denne netbutik. Min bestilling forsvandt i posten, og straks sendte de en ny til mig. Da et armbånd gik i stykker efter få minutters brug, sendte de mig et nyt armbånd med matchende øreringe. Øreringene var uden beregning:)

22 de agosto de 2013

P e r f e k t .

Elsker Mr. Mista :-) min kæreste elsker i hvert fald når jeg benytter siden - han er super glad for sine butterflies, specielt den som Kiranan har udvalgt specielt til ham :-)
Tak for god service, anbefaler varmt.

Mvh tilfreds kunde.
Nanna.

7 de agosto de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt er ikke engang ordet!

Bestilte min vare lidt sent på dagen, men fik den næste dag. Fik en besked om, at den var sendt + en dato på, hvornår jeg havde den. Det gav mig en tryghed!

FEDT at de havde en countdowner på hjemmesiden, som viste, hvornår næste levering var.

PERFEKT!! og varerne er for vilde. Bedre end Marcus og lignende!

28 de junio de 2013

Holder hvad de lover

Som de lover på siden, får man sin varer i løbet af 1-3 dage. Varen lever op til mine forventninger til kvalitet. Desuden er de gode til at informere en om hvor langt end ordre er i processen. Vil helt sikkert handle der igen, hvis de får et større udvalg

28 de junio de 2013

YES! SUPER BUTIK OG SERVICE

Jeg har været så heldig at vinde en konkurrence om et lækkert ur på Mr. Mistas facebook side og jeg må sige at jeg er ovenud tilfreds. Ikke nok med at de er søde og rare ...så er servicen helt i top. Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Mr. Mistas kan klart anbefales !!

15 de mayo de 2013

Fantastisk!

Ikke nok med at Mr.Mista er enorm billige, så er deres produkter også super kvalitet. Tingene kommer til tiden, endda nogengange leveret af Kiranan selv!!!

14 de mayo de 2013

Stilet!

Elsker jeres butterflies, er selv ejer af 3, og der kommer med garanti flere køb!
Love it!

1 de mayo de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedre service end hos de store firmaer!

Man skal lede længe efter bedre service :-)
Modtog et defekt slips, og skrev ind til deres support, men der gik dog et par dage hvor jeg ikke fik svar. Jeg skrev så ind igen, og fandt ud af, at jeg havde indtastet forkert email (også ved leveringen). Men det hele blev fikset på en enkelt time, og et nyt slips var på vej til mig!
Hurtigere og bedre service skal man lede længe efter!

18 de abril de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Med Mr. Mista går man aldrig galt i byen!

Mr. Mista har styr på sit kram. Virkelig god service, gode stabile priser og ikke mindst den bedste kvalitet af produkterne. Jeg har selv købt 2 butterfly's og 2 slips.
Kan ikke gøre andet end at anbefale Mr. Mista til alle andre, som overvejer at købe lidt lir til skjorten. Om det så er en butterfly eller et slips, kan du kun blive tilfreds!

18 de abril de 2013

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.