Mrpotato Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

I really really enjoy Mr Potato

I really really enjoy Mr Potato. When I was new at Bookkeeping I tried all the bigger Websites and they really weren't intuitive.
MrPotato felt a lot easier and while the AI sometimes makes funny (and quite big) mistakes, they are easily correctable and it's realtively easy to see all your bookings and find where you made a mistake.

Now that I've gotten a bit more knowledgable the workflow is really easy and fast.

The support team is absolutly amazing, whenever I have an Issue they usually answer within a day and even when I have a feature request, that goes in super quick. Can't imagine that happening at any of the Old Websites.

24 de julio de 2026

Respuesta de Mrpotato

Thank you so much! We're really glad you're enjoying the service. Your feedback and suggestions mean a lot and help us make the product even better. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett mycket trevligt bokföringsprogram…

Ett mycket trevligt bokföringsprogram med allt man behöver och med en mycket bra prisbild! Jag har testat flera olika system, men detta är helt klart enklast och bäst. Servicen är dessutom helt fantastisk. Ett exempel: Jag saknade en funktion och skrev detta till supporten. Då fixade de helt enkelt fram den funktionen inom en vecka. Har du ett litet (eller stort) företag så kan jag bara varmt rekommendera detta system.

5 de mayo de 2026

Respuesta de Mrpotato

Tack så mycket för de fina orden och för att du tog dig tid att skriva detta. Det betyder mycket för oss. Väldigt kul att höra att du uppskattar både enkelheten, servicen och att vi kunde lösa det du saknade. Stort tack! 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt smidigt, otroligt hjälpsamma!

Jag tycker att det är väldigt smidigt. Bokföring och deklaration, fakturering, allt blir enkelt. Och gratis till en viss omsättning. Så tacksam!

30 de abril de 2026

Respuesta de Mrpotato

Tack så mycket för ditt omdöme! Vad kul att du upplever MrPotato som smidigt och hjälpsamt 😊

Verkar lovande

Verkar lovande, ny teknik, många funktioner.
Alltid ovant efter ett byte.
Prisvärt för mig med skogsförvalning som vissa år har väldigt liten omsättning.

12 de marzo de 2026

Respuesta de Mrpotato

Tack så mycket för ditt omdöme, uppskattas verkligen! Kul att höra att det fungerar bra för din verksamhet.

En fantastisk support

En fantastisk support, och ett lätt program att använda.
Mycket nöjd hittills

16 de noviembre de 2025

Respuesta de Mrpotato

Tack för din recension! Det betyder mycket att höra att du både uppskattar supporten och tycker att systemet är lätt att använda. Vi arbetar hårt för att göra vardagen enklare för småföretagare, så jättekul att det märks. Vi strävar efter att hålla en fortsatt bra och hjälpsam support!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super smidigt hur kan det vara gratis

Super smidigt hur kan det vara gratis ? Helt sjukt

2 de octubre de 2025

Vad roligt att höra att du gillar MrPotato – tack för din fina feedback! 🙌
Vi vill göra bokföring så enkelt och prisvärt som möjligt, därför erbjuder vi en generös kostnadsfri nivå så att alla kan prova och komma igång utan risk.

Teamet bakom MrPotato

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Man ska aldrig lita på deras bokföring.

Man ska aldrig lita på deras bokföring.
Jag skrev till deras support för fyra dagar sedan och har fortfarande inte fått något svar. Jag avslutade direkt – det här systemet orsakar bara huvudvärk.

1 de octubre de 2025

Respuesta de Mrpotato

Tråkigt att du upplevde det så. Vi försöker alltid bemöta frågor på ett konstruktivt sätt där det finns möjlighet till en fortsatt bra dialog. I det här fallet blev kommunikationen tyvärr svår att fortsätta på ett bra sätt.

Vi uppskattar dock din tidigare positiva återkoppling om själva programmet, och tar till oss av att vår support kan vara tydligare med varför ett ärende eventuellt inte besvaras.

Önskar dig lycka till framåt – du är alltid välkommen tillbaka.
Teamet bakom MrPotato

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det är så här det är en ny app som har…

Det är så här det är en ny app som har haft lite problem MEN som löst inom några timmar oavsett vad klockan är. Det är superlätt att använda och jag rekommenderar starkt att om ni är enmans eller fåmansfirma använd MrPotato

15 de septiembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

MrPotato är både en pålitlig assistent…

MrPotato är både en pålitlig assistent och en riktig vän i vardagen. Bokföring har plötsligt blivit så roligt att man nästan blir besviken när det inte finns mer att bokföra. Jag använder bara den ”vanliga” bokföringen i mitt företag, och det fungerar snabbt, smidigt och utan krångel. Även funktioner som att bokföra kostnader och intäkter innan företaget startade fungerar utmärkt – även om en liten guide för just det vore välkommet. Att ta fram olika finansiella rapporter går också helt problemfritt.
Demoversionen är dessutom riktigt generös: man får tillgång till hela programmet i 30 dagar eller tills omsättningen når 75 000 kronor. Det innebär att man faktiskt kan komma igång och låta företaget växa en bra bit med hjälp av MrPotato, innan man behöver betala något. Därefter kostar tjänsten bara 179 kr i månaden – utan bindningstid. Jämfört med många andra bokföringsprogram är det ett riktigt bra erbjudande.
En extra bonus är att MrPotato hela tiden utvecklas och får nya funktioner, vilket gör att programmet växer med dig och ditt företag.

9 de septiembre de 2025

Nöjd - rekommenderas

Har använt MrPotato ett tag nu för min firma och är mycket nöjd med hur enkelt och smidigt det är att använda, enkel navigation och snabbt att komma igång och förstå. Hade ett tekniskt problem med faktureringen först men supporten fixade det snabbt. Rekommenderas ..

16 de julio de 2025

MrPotato

8 consejos para escribir buenas reseñas.