Mrsushi Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

2,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag sushi besteld voor meer dan € 100. Bij bezorging bleek de helft niet geleverd. De 3 x Spicy tuna roll a € 50,40 was niet geleverd evenals de zogenaamde gratis ebril roll. Gebeld met mr.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zojuist direct via de app bij Mr Sushi Heemskerk besteld. Dit is goedkoper dan via thuisbezorgd.nl Snelle bezorging, heerlijk, warme crispy box, 6 mini loempias en 6 maki zalm/avocado en een sake roll... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

--------- Super irritant personeel. Zeer onprofessioneel,groote mond en eten was Koud(niet te vreten, de rijst viel helemaal uitelkaar)hele rol vergeten en ook nog eens betaald voor saus die we niet... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ernstige klachten na bezorging: Voedselvergiftiging zonder twijfel. Gisteren hebben wij eten laten bezorgen door Mr. Sushi. De bezorging verliep prima, maar de gevolgen waren helaas heel vervelend.... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

74 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het hadden 5 sterren kunnen zijn

Het hadden 5 sterren kunnen zijn. Bezorgtijd was prima, binnen 45minuten was het geleverd.
Direct na levering alles klaar willen zetten maar ik miste een box. Contact gezocht naar telefoon is niet in werking. Ook de chat was niet beschikbaar want zondag. Naar Zevenaar gereden om het te bespreken. Er kon helaas geen excuses vanaf.
Ondanks dat het eten oprecht heel erg lekker was, weet ik niet of ik hier terug kom.

20 de julio de 2025

Super slecht eten

Super slecht eten. Na het eten ontzettend misselijk geworden. Bel je om dit te melden en willen ze er niks mee doen! Echt waardeloos. Hier gaan we dus nooit geen eten weer bestellen.

18 de julio de 2025

Altijd fouten (Meppel)

Altijd fouten, slechte service en lange bezorgtijd

We bestellen hier al langer, maar het gaat bijna nooit goed. Pokébowls worden keer op keer verkeerd samengesteld — waarbij je alles van tevoren duidelijk aanklikt. Laatst kreeg ik een bowl zonder proteïne en met de verkeerde saus. Eerder hadden ze al eens alles door elkaar gegooid, waarna we een kwartier moesten bellen om überhaupt een nieuwe te krijgen. Daarbij deden ze ook nog alsof ze ons een gunst verleenden.

Vandaag opnieuw een foute bestelling — en dit keer is mijn partner maar gewoon fysiek naar de zaak gegaan, omdat telefonisch contact vaak nergens toe leidt. Ze nemen niet op of hangen gewoon op. Ook de bezorgtijd is structureel te lang: vaak meer dan een uur wachten, zonder enig bericht of excuus.

Het eten kan lekker zijn, maar wat heb je daaraan als je nooit krijgt wat je hebt besteld? Geen vertrouwen meer in deze zaak. Wij zijn er klaar mee.

2 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte service en fantastisch eten!

Wij hadden vandaag pokébowl besteld bij Mr Sushi IJsselstein. Samen met een dim Sum box en edamame. Ongeveer 3/4e uur voor de bezorgtijd kwam ik er achter dat ik maar 1 pokébowl had besteld ipv 2. Snel gebeld of het nog erbij kon, dit kon, geen probleem! Bij bezorging kregen we de pokébowl gratis! Dit was natuurlijk fantastisch, maar nog belangrijker was dat het eten echt supergoed en lekker was! Echt een aanrader en wij zullen hier dan ook zeker vaker bestellen!!!

1 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na sluitingstijd nog steeds niks ontvangen…

Net gewerkt en moest nog eten dus bij Mr. Sushi in IJsselstein besteld om 21:20. Zou om 23:00 bezorgd worden, ze sluiten om 23:45 en heb nu (00:00) nog steeds niks ontvangen. Ook echt al 7x gebeld, telefoon gaat over maar krijg niemand te pakken. Heb letterlijk 1 pokebowl besteld cmon😭😭😭

28 de junio de 2025

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Besteld bij mr sushi Roermond, bezorgen voor 18:30. Om 18:50 nog niet ontvangen, gebeld en er werd gezegd het kan zo worden bezorgd. Om 19:10 nogmaals gebeld, er zou contact worden gezocht met de bezorger en ik zou worden teruggebeld. Niks meer gehoord, niet meer telefonisch te bereiken en het eten nog steeds niet ontvangen. Whatsapp-contact is maar tot 17:00 uur. Schandalige service. Nooit meer.

12 de junio de 2025

Om 18:00 besteld 20:00 zelf maar gehaald

Om 18:00 besteld, om 19:30 nog niet bezorgd. Na herhaaldelijk bellen, geen contact (in gesprek) of de hoorn word er weer op gegooid. Uiteindelijk zelf daar masr heen gereden. Stonden 3 scooters buiten. Nasr binnen met de vraag waar onze bestelling was. Stond op de balie. Op de vraag waarom niet opgenomen word met de telefoon werd er geantwoord: ja, als we elk telefoontje opnemen duurt het nog langer…,
Goede klanten service daar…
Voor mij de laatste keer…
Succes met je bedrijf…

27 de mayo de 2025

Niet bestellen!!

We hebben vanavond sushi besteld voor 115 euro. Locatie Hoorn. Een teleurstelling tot en met de box was helemaal uitgelopen en de rijst was hard de ingrediënten waren om te huilen. Ik heb echt staan te kokhalzen boven de meegeleverde plastic zak! Dan bel je ze en wat krijg je stuur maar een foto. Wij zien niks geks op de foto. Maar het binnenwerk en de ingrediënten waren echt verschrikkelijk vies en niet vers. Vaker bestel bij hun maar zo onvriendelijk. 115 euro de prullenbak in. Dit was de laatste keer nooooooit meer dat ik hier bestel! Zooo onvriendelijk. Bestel hier niet!

27 de mayo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na slecht review werd ik gebeld dat ze…

Na slecht review werd ik gebeld dat ze zelf ook niet blij waren met de kwaliteit en of ze de bestelling nog eens mochten leveren kostenloos. Iets anders besteld en keurig een nette korting gehad. Nogmaals de lekkerste sushi is de rijst nog warm en knapperig en zijn ze goed gedraaid en vallen niet uit elkaar.

23 de mayo de 2025

Slechte service, koud eten

3 uur na mijn bestelling het eten geleverd gekregen. Na anderhalf uur gebeld met de vraag waar mijn bestelling bleef. Bleek mijn bestelling klaar te staan maar geen bezorger aanwezig. Gevraagd of ik mijn eten nog wel warm ontvang. Dit zou het geval zijn. Niet dus. Koud eten, kleine portie, veel betaald.
Niet meer telefonisch bereikbaar. Geen vorm van restitutie gekregen. Ik bestel hier nooit meer.

22 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

No delivery and no refund. Awful service

45 minutes after expected delivery time I called the place just to know that they haven't processed the order. Agreed and expected the call back from them to settle the issue, noone called. When in the end of the evening I claimed a refund, was told to call back next day, as the responsible person is not available. So no food and problems to even get my money back. Just awful customer service!

14 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ten eerste kreeg ik mijn bestellinjammerg er…

Ten eerste kreeg ik mijn bestelling er niet door, vervolgens contact gezocht, uit eindelijk na 4x proberen gelukt, bijna 45 minuten te laat bezorgd, mini loempias niet gaar....al met al niet fijn, meestal krijg ik bericht of ik recensie wil achterlaten Nu niet Rond uit slechte ervaring Jamner

29 de abril de 2025

Sushi besteld en betaald

Sushi besteld en betaald! Heb wel 30 keer naar hun gebeld! Telefoon blijft ingesprek! Zijn inmiddels gesloten en geen sushi en een hongerige boos kind. Heel onprofessioneel en zwaar teleurgesteld.

27 de abril de 2025

Aanrader!

Ik heb al een paar keer besteld. Goede ervaringen. Online bestellen gaat goed, ophalen heel vriendelijk personeel. De kwaliteit sushi en powkebol is zalig. Echt een aanrader!

26 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag bij mr sushi Purmerend besteld…

Vandaag bij mr sushi Purmerend besteld voor om 16:15. Nu om 19:00 nog geen bestelling ontvangen, 20x gebeld zonder reactie, langs gereden en blijkt dat de vestiging aan het verbouwen is? Wel betaald en een bevestigingsmail ontvangen. Belachelijk dat jullie niet aangeven dat de vestiging dicht is, kind van 3,5 wachtend op eten dat niet komt, belachelijk dit!!!!! Zwaaaaaar ontevreden.

26 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veelste duur en slechte service

Voor €100+ aan sushi besteld, uiteindelijk kwam het binnen. Er misten een rol en we hebben ipv een crab rol ineens paling in onze mond. Dat was echt heel vies. Vervolgens bellen dat het was fout gegaan. Na een wat moeilijk gesprek zouden wij geld terugkrijgen. Bellen ze 15 minuten later terug met dat het absoluut geen paling kan zijn, dat wij fout zitten en hun er niks aan gaan doen. Want een slechte, overprijsde rotzaak. Niks beters over te zeggen.

16 de abril de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.