myNannyOpiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vår barnvakt Joline är jättefin med barnen, är ansvarstagande, hittar på kul saker med dem och är lätt och mycket trevlig att kommunicera med. Det känns helt och hållet tryggt för mig att lämna barnen... Ver más

1. Agencia de cuidado de casas
  2. Cuidador/a de niños

Sobre myNanny

Escrito por la empresa

Trygg & personlig barnvakt från myNanny:

✔ Trygga, erfarna & utbildade barnvakter
Er barnvakt genomgår intervjuer, gedigna tester, bakgrundskontroller & utbildningar. Våra barnvakter utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

✔ Alla åldrar & behov, oavsett var du bor
Vi finns i hela Sverige, både i stad & på landsbygd. Er certifierade barnvakt väljs för att matcha just er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

✔ RUT-avdrag & prova-på-träff
Börja med en prova-på-träff utan bindning! Med RUT-avdrag kostar det inte mer och ger er nanny en vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Alla upplägg & priser fr. 149 kr/t:

Hämtning/lämning
På förskola eller skola, vanligtvis ett par gånger i veckan, samt passning före eller efter. Ni väljer det som passar er!

Heltid/deltid
Egen barnvakt på heltid, eller återkommande dagar/kvällar. Finns för alla tider — dagtid, nätter, helger och lov.

Sporadiska tillfällen
Barnpassning vid behov. Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.

Vår barnpassning finns i hela Sverige - störst är vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

818 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 28% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

226 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vår barnvakt Rim är fantastisk med…

Vår barnvakt Rim är fantastisk med barnen. Hon är lugn, kreativ och handlingskraftig. Det finns alltid något planerat och barnen är så nöjda efter de umgåtts med Rim. Utöver detta uppskattar vi också hennes flexibilitet och snabbhet att kunna hjälpa till när det krisar

25 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fruktansvärt oseriöst företag

Fruktansvärt oseriöst företag! När vi ville säga upp vårat kontrakt för att våran barnvakt skulle sluta så försöker dom lura av en massa pengar för påhittade timmar.
Sämsta företaget jag någonsin varit i kontakt med! Dyrt som skam och barnvakterna som gör allt jobb får nästan inget betalt. SCAM! Hitta en trevlig privat barnvakt istället för att ge detta skumföretag era dyrbara pengar!!!

11 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vår nanny är super men tjänsten MyNanny…

Vår nanny är super men tjänsten MyNanny är inte vad vi förväntade oss. Den är mer för någon som behöver hjälp med 2 timmar och inte en hel dag eller som i vårat fall en vecka där båda ska jobba heltid. Otroligt Odigital tjänst där jag inte kunnat få kontakt med min kontaktperson någonsin. Vill vara tydlig med att nannyn var super men tjänsten är dålig. Ger 5 stjärnor till vår nanny och 2 till MyNanny

10 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trygghet för en ängslig liten

Laila är jättegullig och tog väl hand om vår son när han var ledsen över att vi skulle vara borta en stund. Han tycker att det är jobbigt att bli lämnad men det gick snabbt över och de verkade ha haft det fint när vi kom hem. Vi känner oss trygga med att det kommer att gå ännu lättare nästa gång. 😊

10 de junio de 2026

Mycket nöjd!

Marie är verkligen toppen! Så engagerad och erfaren. Mycket lyhörd för vad jag som förälder behöver men också intresserad och nyfiken på barnen. Känns som att hon vill lära känna dom och det känns genuint.

24 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi är mycket glada att ha Alice som…

Vi är mycket glada att ha Alice som barnvakt. Sonen gillar henne och återberättar allt roligt som hon tagit med han på. Hon har långa pass och kommer själv med idéer på vad hon och vår son kan hitta på. Hon är driven, ansvarstagande och insyltande.

6 de junio de 2026

Lowa är en duktig nanny

Lowa är en duktig nanny. Barnen tyckte det kändes bra att hon var där. Vår pojk fick de utmaningar han måste ha, och flickan fick den lugn och frid hon behövde.

6 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Disa has been a great and trusted…

Disa has been a great and trusted caretaker with our children over the past few years. The kids were always happy to spend time with her and she was responsive and always had clear communication with us. We are very grateful for all the times she looked after our kids and gave us (parents) opportunities to spend time together.

4 de junio de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.