All a Scam - Letter to someone who hasn't lived at my address for over 30 years. Big hint on back of envelope requesting I contact Sagacity Solutions if Intended Recipient not longer lived here - Thei... Ver más

I made the mistake of using their "Data Suppression" service via the given website on a "Reclaim now" letter, and now I have received even more junk mail than before. It's a scam, do not respond and i... Ver más

junk mail from reclaimnow re car finance to my home address. "option" to opt out at several email addresses, including mydatachoices, (obviously not my data choices but they don't care!), but that wi... Ver más

E.mail address rejected . received letter from Boots offering hearing tests . Contacted Boots via number on letter , they claim not to be able to remove me from data base , they claim they cannot remo... Ver más

1,6

Muy malo

1,6

Unsolicited postal marketing

Received postal marketing for a name not resident at this address. Don't know why or how they've created this marketing profile but now they are sending me spam. I've followed their instructions to suppress future marketing but I don't hold out much hope.

10 de mayo de 2023

Data Thieves?

Data Thieves?

I don’t know where this company got my details. I have always opted out of the electoral roll but they happily sold my details to a company called U.K. phone book who told me where they got my details.

People opt out for a variety of reasons and mine is safety and privacy! You have absolutely no right to publish my information!!!!!!! None!

2 de marzo de 2023

Sells your personal information without your consent

I don't have a clue how they obtained my personal information however they have used it without my consent. Now I'm receiving letters through the post for life insurance and having to jump through hoops to have them remove my personal information. I have a case open with them and I will be filing an ICO report against the company.

13 de septiembre de 2021

¿Es ésta tu empresa?