Myprotein Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Received a faulty product in the mail and send a message to the customer service of MyProtein. After sending them the pictures of the damages, I almost immediately received confirmation that a new p... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I just ordered omega-3 supplements. I was offered a €16 discount, with a big button inviting me to claim it. Only the small print underneath revealed that clicking it would sign me up for an €18-per... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lovely selection of taste and dietary preference. Their Whey protein powder with Brownie flavour is delicious! We've also tried both pea protein and soy protein powder (neutral). The pea protein is q... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden over dit bedrijf. Tijdens het transport van onze bestelling, was een zak met poeder opengebarsten en was er een (klein) gedeelte uit. Bij wijze van feedback lieten we dit via mail weten... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

105 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Flavdrops besteld

Flavdrops besteld, maar het potje is maar voor 3/4 gevuld... kwaliteitscontroles moeten beter worden opgevolgd..

24 de febrero de 2021
Opinión espontánea

Hallo Max,

Bedankt voor de review.

Het spijt mij dit te horen, ik wil dit graag nader bekijken.

Kunt u contact met ons opnemen via uw account? Wij zullen het dan graag verder onderzoeken.

Vriendelijke groet,
Vanessa

Feedbackteam

excellent service

19 de febrero de 2021

Respuesta de Myprotein

Cheers for leaving your 5 star review!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

achat de glucosamine avec chondroitine…

achat de glucosamine avec chondroitine en publicité (-60%)
Les dates de péremption ne sont que de quelques mois (jusque fin novembre 2021alors que j' en ai déjà achetées avec des dates de péremption jusqu'à fin 2022. Faire des ristournes dans ce cas n'est pas très normal car je n'utiliserais pas ces produits entièrement.

Respuesta de Myprotein

Bonjour Magnan, Je suis vraiment désolée pour les problèmes que vous avez rencontrés avec l'article que vous avez commandé, je comprends à quel point cela peut être décevant. Grâce au numéro de commande fourni, j'ai pu me connecter sur votre compte et je vous ai envoyé un message. Je suis désolée pour la gêne occasionnée. Sophie - L'équipe SAV Myprotein

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lage prijs met snelle levering

Respuesta de Myprotein

Bedankt voor het delen van je ervaringen en het is altijd een plezier om deze feedback van onze trouwe klanten te ontvangen.

Wij danken u voor uw tijd en wensen u een goede dag.

Vriendelijke groeten,

Myprotein Klantenservice

Great site and service

Great site and service! But daily publicity email is too much!!! Otherwise it would be a 5 star rating. Regards.

Thanks for the review.

I am pleased to hear this, you can turn off marketing emails if you wish on your account.

Kind regards,

Super expérience !

Respuesta de Myprotein

Bonjour Lucas, Nous vous remercions de nous avoir laissé cet avis et de nous avoir accordé 5 étoiles. Nous espérons vous revoir bientôt! Cordialement, Sophie L'équipe SAV Myprotein

Super

Super transaction, produis aussi.

Respuesta de Myprotein

Nous vous remercions d’avoir partagé votre expérience avec nous. C’est toujours un plaisir de connaitre l’avis de nos fidèles clients.Merci pour votre temps. Passez une bonne journée.

Myprotein Customer Support

Goede service

Het kwam op het moment dat ik verwachtte, dank je

Respuesta de Myprotein

Wij danken u voor uw tijd en wensen u een goede dag.

Vriendelijke groeten,

Myprotein Klantenservice

Parfait!

Parfait! Bon goût et se mélange parfaitement

Myprotein Customer Support

Afschuwelijk!

Goederen na 3maand nog steeds niet aangekomen, na 10 keer contact op te nemen met klantendienst (als je het dan zelfs klantendienst kan noemen) nog steeds geen geld ontvangen, oplossing gekregen,... Enige wat je krijgt zijn standaard antwoorden waar je niets mee bent. Afschuwelijk!!

2 de febrero de 2021
Opinión espontánea

Hallo,

Bedankt voor je feedback op Trustpilot.

Om u te helpen dit probleem op te lossen, vragen wij u ons uw bestelnummer te verstrekken.

Of schrijf ons vanuit uw account om aan te geven dat u ons hier hebt geschreven.

Bedankt voor je medewerking.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Myprotein

Very easy,nice

Very easy,nice, delicious product 👍👏

28 de enero de 2021

Respuesta de Myprotein

Cheers for leaving your 4 star review!

Great products!!!

28 de enero de 2021

Respuesta de Myprotein

Cheers for leaving your 5 star review!

Goede en vlotte levering

Goede en vlotte levering. Goede producten

Respuesta de Myprotein

Bedankt voor de feedback, wij zijn er erg blij mee. Als u in de toekomst hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klanten-service via uw online account, wij helpen u graag. Een fijne dag toegewenst. Feedbackteam Myprotein

Very good product

Very good product. Taste is very nice!

Hi Mathias,

Thank you for taking the time to leave us your 5-star review.

Please make sure you are registered to receive our newsletter to ensure you are the first to hear about all of the new exciting products that we have for you along with the best discounts to use on your future orders.

Thanks Jeanette

Goed, maar nie perfect.

Bezorging mag sneller, kan ook aan de drukte liggen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Merci beaucoup pour la commande

Respuesta de Myprotein

Bonjour Redouan, Nous vous remercions de nous avoir laissé cet avis et de nous avoir accordé 5 étoiles. Nous espérons vous revoir bientôt! Cordialement, Sophie L'équipe SAV Myprotein

good stuf

great flovars and quality protein powder

Hi Arthur,

Thank you for taking the time to leave us your 5-star review.

Thanks Jeanette

Very quick delivery

Very quick delivery, good service and the most delicious protein powder and protein bars I have tasted so far!

17 de diciembre de 2020

Hi,

We are really happy to see read this feedback from you and thank you for this review.

If you will have anything that you will need any help with in the future, please do not hesitate to contact our customer service team through your online account and we will help you.

Have a lovely day.

Feedback team

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.