Oerhört krångligt att få tillbaka pengarna efter en köpt konsertbiljett. Köpte ett avbokningskydd ifrån dem, men de jag inte visste var att om man ville avboka så behövde man råka ut för ett dödsfall... Ver más
La empresa ha respondido
Jag hade bokat två biljetter till ett evenemang och köpt en försäkring ifall jag skulle få förhinder. När jag blev sjuk och inte kunde gå trodde jag att det skulle bli krångligt att få ersättning, men... Ver más
La empresa ha respondido
Köper alltid avbeställningsskydd i samband med biljetter till olika evenemang, för man vet aldrig. Det här blev första gången jag var tvungen att använda det, då jag blev sjuk i influensa i tid till S... Ver más
La empresa ha respondido
Otroligt smidig hantering av sen avbokning. Hosta och feber ihop med utomhusteater i regn och kyla var ingen bra kombo... Upptäckte att vi hade köpt överraskande nog avbeställningsskydd ( brukar aldri... Ver más
La empresa ha respondido
Försäkringsbolag sedan 1999. Uppfann ID-skyddet 2008. Ledande i Norden med vårt Bedrägeriskydd 2023.
Rådmansgatan 40, 113 57, Stockholm, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snabb och obyråkratisk återbetalning för evenemangbiljetter pga sjukdom

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Fick skada på bilen våren 2025. Har anmält och lämnade all dokument som jag fått av försäkringsbolaget, men gång på gång begär de dokument som är inte relevant samt inte står i deras egna avtal. Det räcker att man skickar beslut från försäkringsbolaget om skadan som uppstått och de har skickat till verkstad och kostnader för självrisk. Nu de vill ha även kvitto från verkstaden som inte står i deras bilförsäkring. De är mer som bedragare som vill bara driva tiden och inte betala. Jag hatar deras sätt att behandla kunder. Jag avråder starkt att folk tecknar någon försäkring hos de.
Jag kommer att anmäla de till konsumentverket. Ni behöver inte bemöda er med att svara att ”Åh vad tråkigt ta kontakt med vår kundservice”…

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Snabbt beslut beträffande självrisk utbetalning
Med vänlig hälsning, Mårten

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Fortsätter att mygla på med försäkring trots att jag sagt upp den.
Ren stöld och bedrägligt beteende.
*** Passa er väldigt noga för att ingå något avtal med detta bolag, går knappt att bli av med dom.***

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Omöjliga att bli av med. Snälla jag ber er, gör inte misstaget att teckna avtal med dem - de är i princip omöjliga att bli av med. Urusel kundservice. Att jag skaffade Mysafety var ett väldigt misstag som jag bittert ångrar. De är tillmötesgående så fort du betalar, men om du vill avsluta sker bara förnyelse och du måste aktivt kämpa mot dem.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Jag har betalat den här försäkringen i flera år och när jag väl behövde ersättning var det jättesvårt att få ut något. Jag skickade in alla underlag som efterfrågades, men de påstod ändå att detaljer saknades – trots att det inte går att få fram mer information än det jag redan skickat. Det känns frustrerande och inte alls tryggt som kund.
Det är åtgärdat nu och de har betalat ut kostnaden. Byter betyg till en 5:a

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Snabb hantering. Vänligt bemötande väldigt viktigt när man insjuknat o inte kan gå på konsert! Pengarna tillbaka tack vare en bra avbokningsförsäkring.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Fungerade snabbt och bra att få ut ersättningen. Inget krångel. Jag är jättenöjd!

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Har haft självriskförsäkring i många år och utnyttjat den ett flertal gånger och aldrig har det varit några problem . Snabbt och enkelt utbetalt självrisk kostnaden .

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Uppdaterat för sista gången (?) längst ner.
Har sedan oktober haft en otrolig röra med Mysafety och Riverty. Började i början på oktober när Riverty skickade en faktura för den försäkring jag har hos Mysafety trots fungerande autogiro.
Antog att det var fel och slängde fakturan men när även en påminnelse kom så kontaktade jag kundtjänsten hos Mysafety som sa att jag kunde slänga även denna. Fick också till mig att autogirot nu skulle fungera framöver.
Den 7/12 hade jag ett missat samtal från Mysafety men ringde upp någon timme senare. Från handledaren fick jag då att jag borde betala fakturan för november (mot påminnelsens OCR) vilket jag gjorde direkt efter samtalet. Precis när jag är klar ser jag ett sms från Mysafety där det står att försäkringen måste starta om fr.o.m. 12/11 och att de bjuder på denna månad och sedan kommer faktureringen att fortsätta via Billogram / autogiro.
Mejl till Mysafety och får till mig att pengarna skall betalas tillbaka automatiskt och att jag skall höra av mig igen när jag väl får min första faktura från Billogram så att de då kan ta bort aviavgiften och lägga in ett nytt autogiro.
Går en vecka och ännu en faktura från Riverty med ett märkligt belopp på 78 kr mer än vad försäkringen kostar. Nytt mejl och jag kan slänga även den saltade fakturan från Riverty. Jag skall sedan kunna välja autogiro inom en vecka (har nu gått två utan att något hänt). Får åter till mig att återbetalningen för fakturan för november kommer att betalas ut automatiskt i slutet av november.
Den 26/11 får jag från Riverty ett brev med något som de kallar ”Förfrågan”. Får att få tillbaka mina 99 kr skall jag fylla i denna förfrågan med diverse uppgifter som mitt banknr men även mer svårfunna som vilket fakturanummer betalningen skall bokas mot, kundnummer och fakturautställare? Sedan skall jag dessutom betala 50 kr för mitt besvär!! Så automatiskt var det…
Har många gånger fått återbetalningar och har aldrig varit med på maken till detta.
Ännu ett mejl till Mysafety som bara kort och helt oengagerat svarar att jag måste göra som Riverty uppmanar för att få ”tillbaka” pengarna. Svarar att detta måste vara ett skämt och ber att de nog får fundera en vända till på det orimliga i situationen och föreslår att de istället ger mig tillgodo på kommande månad / månader.
Detta var för en vecka sedan (3/12 idag) och sedan dess total tystnad från Mysafety. Det var deras sätt att hantera ärendet och det säger väl en del om deras kundtjänst och kanske Rivertys metoder. Bävar för fortsättningen och någon återbetalning eller kompensation för eländet lär jag aldrig se. Bävar också för om jag måste kontakta dem i ett försäkringsärende.
Edit: Min oro över fortsättningen var välgrundad. Nu har jag, från Mysafety, fått en faktura med betalningsperiod 12/11 - 11/12.
Alltså den faktura som jag inte skulle behöva betala p.g.a. krånglet vid övergången från Autogiro / Riverty / Billogram men som jag hann betala och sedan skulle få en automatisk återbetalning för (som inte heller fungerade).
Fakturan kom på mejl igår 4/12 och skall betalas idag den 5/12! Har nu även fått instruktioner på omstart av autogiro. Skall finnas
Har nu i mitt svar om denna faktura även bett att de skickar allt till någon chef på kundrelationer. Att diskutera med 10 olika handläggare varav den ena är mer förvirrande och / eller oengagerad än den andra är meningslöst. Det här är oerhört märkligt, rörigt och frustrerande.
Idag den 5/12 kom nämnda senaste faktura även på posten, d.v.s. samma dag som den förfaller. Skillnaden här är att aviavgiften inte redigerats bort.
Vet ännu inte om jag för andra gången skall betala en faktura för november eller ej. Står att de tar 60 kr om jag inte betalar på senast förfallodatum vilket alltså är idag (plus en ny aviavgift naturligtvis). Något säger mig att det kan bli mer strul.
Edit 8/12: Inte ett knyst har hörts sedan jag skickade mitt mejl den 26/11 förutom då att någon annan skickade ovan faktura med ett helt annat ärendenr.
Även där har jag inte fått svar sedan frågan den 5/12 om jag verkligen skall betala faktura som jag redan har betalt. Det har däremot i det ärendet kommit två automail där de beklagar att svar inte har kommit. Provar imorgon igen och ARN el. KV är nästa steg?
Edit 10/12: Till slut ett samtal och jag skall få tillbaka de 99 kr jag betalat för november så att jag slipper betala dubbelt. Utlovade fria månaden gick upp i rök men fick en chokladkaka. Ligger väl ändå i nivå med det övriga i "affären" så varför inte? Mitt låga betyg får ligga kvar, uselt hanterat.
Edit 1/1: Blir inte ens en chokladkaka. Testat flera Pressbyråer och de lagerför den inte. Skall även finnas på 7 Eleven men det finns väl bara i storstäderna. Ser även att Mysafety inte behöver betala för ej inlösta varor så helt i nivå med övrigt, riktigt usel kundhantering.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Mycket snabb handläggning och snabb utbetalning av försäkringsyresättning.
Hälsningar
Ingvar Lindgren

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Har självrisk försäkring för hemmet. Processen gick smidigt till och pengarna kom fram inom några få dagar. Rekommenderar starkt!!

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Väldigt bra och smidigt under hela processen!

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Tycker inte deras avbokningsförsäkring är tillräckligt bra

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Snabb ärendehantering efter stenskott och återbetalning av självrisken

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Alltid varit nöjda med Mysafety. Deras självriskförsäkringar är toppen. Går snabbt att få tillbaka självrisk och bra kundtjänst.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Más información sobre otros tipos de reseñas.