Mysafety Försäkringar Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Deras försäkringar funkar nog, men lite ironiskt att de skickar ut en bedrägeriförsäkring som ser ut som ett bedrägeri. Ett fönsterkuvert med ett erbjudande i form av en ”faktura”. Avskyr sådant bedrä... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Inte värt att använda sig av deras Avbeställningsskydd på konsertbiljetter. Innebär endast att du betalar drygt 90 kronor / per biljett extra och inget skydd eller möjlighet till avbokning av ev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Haft denna försäkring sedan vi köpte vår nya bil 2024. Bytte rutan fram nyligen och behövde således använda mig att självriskreduceringen. Tog tre dagar så hade jag pengarna på kontot. Föredömligt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köper alltid avbeställningsskydd i samband med biljetter till olika evenemang, för man vet aldrig. Det här blev första gången jag var tvungen att använda det, då jag blev sjuk i influensa i tid till S... Ver más

1. Electrónica y tecnología

Escrito por la empresa

Försäkringsbolag sedan 1999. Uppfann ID-skyddet 2008. Ledande i Norden med vårt Bedrägeriskydd 2023.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

87 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

The insurance that promises but doesn't deliver

I paid for the insurance so that in case of unforeseen circumstances I can have the price of a concert ticket reimbursed. I purchased the ticket several months in advance. I couldn't have known then that on that day (29th August - the day of the concert) I'll have to participate in a work-related event as representative and board member. The insurance asked for proof first and I sent my ticket as well as the meeting agenda. This was not enough. The insurance then asked to send the agenda signed by my employer. I did that, but apparently this was not enough either. The insurance refused to reimburse me stating I was not forced to work extra. Can anyone really be forced to do an extra work or they can be asked/suggested etc. in Sweden in the 21st century? Such disappointing service, never again I'd purchase it, or recommend it.

24 de septiembre de 2025

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Sorry to hear that, please contact our customer support if you have any questions about your case.

Lurendrejeri

När du en gång tackat ja till deras försäkringar är det nästan omöjligt att ta sig ur. Ett års uppsägningstid! Nya försäkringar tecknas åt dig fastän du inte tackat ja pga att du måste kontakta företaget att du inte vill ta på dig ett nytt erbjudande. Svårt för äldre utan mejl och internet. Telefonnummer finns inte på fakturorna.
Låg sannolikhet för äldre äldre utan bankid, internet och mobiltelefon att behöva nyttja dessa försäkringar överhuvudtaget.

24 de septiembre de 2025

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Tråkigt att du känner så, du får gärna kontakta våran kundtjänst om du har frågor kring ditt ärende eller avtalsperiod.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lite krånglig och dyr

Lite krånglig och förhållandevis rätt dyr försäkring. Men den funkade bra för mig med en rätt kostsam festivalbiljett jag inte kunde använda.
Totalt 4 stjärnor -övervägt + & -.

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Tack för din feedback, härligt att det löste sig för dig!

Seriösa och snabba

Supersnabb hantering och de håller vad de lovar gällande deras avbeställningsförsäkring. Rekommenderas!

23 de septiembre de 2025

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Tack för ditt fina omdöme, kul att du är nöjd!

Snabb respons

Snabb respons, mycket elegant bemötande.
Tack

18 de septiembre de 2025

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Kul att du är nöjd, tack för ditt omdöme!

Snabbt och effektivt

Jag är väldigt nöjd med att mitt ärende handlades så snabbt, det är precis det man önskar sig! Tack!

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Härligt att höra, tack för ditt omdöme!

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling. Relativt enkelt att ansöka om återbetalning. Upplevelsen blir naturligtvis bättre då återbetalningen gick bra.

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Kul att du är nöjd! Tack för din feedback!

Suverän

Suverän snabbhet

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Härligt att höra, tack för ditt omdöme!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra och enkel service

Återkoppling inom ett par dagar, tydlig information om vilka handlingar som behövs. Kommunikation via sms och mail. Hjälpsamma.

15 de septiembre de 2025

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Tack för ditt fina omdöme, kul att du är nöjd!

Bra och snabb service

Bra och snabb service. Enkelt att göra anmälan

11 de septiembre de 2025

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Kul att höra och tack för det fina omdömet!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oerhört och utstuderat krångligt att få…

Oerhört och utstuderat krångligt att få tillbaka pengar efter att ha köpt biljetter med avbeställningsskydd. Att de dessutom vill ha detaljerade upplysningar om vilken typ av sjukdom man drabbats av känns integritetskränkande. Därtill vill de ha personuppgifter till den som blivit sjuk även fast biljetterna som köpts varit opersonliga. Därtill får man inte tillbaka pengarna med samma betalsätt man använt som var Swish.

11 de septiembre de 2025

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Tråkigt att höra, hoppas att allt är ok med er. Självklart inte vår mening att misstro er på något sätt, men vi behöver underlag för att ta beslut. Kontakta gärna oss om du har frågor kring ditt ärende.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har fått ett SMS angående en anmälan…

Har fått ett SMS angående en anmälan jag skulle ha gjort. Har ingen försäkring i det bolaget. Vid närmare kontroll vill de att jag loggar in med BankID och anger kontonummer. Helskumt. Det kan de bara drömma om.
Ärendenummer SEC-129340

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Hejsan, det låter inte som ett sms från oss men vill du kontrollera så kan du kontakta vår kundservice på 0850553000.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra hantering och snabb…

Mycket bra hantering och snabb återbetalning då vi blev sjuka och inte kunde vara på evenemanget.

30 de agosto de 2025

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Härligt att höra, kul att du är nöjd. Tack för ditt omdöme!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min man fick hjärtflimmer på kvällen…

Min man fick hjärtflimmer på kvällen när konserten skulle vara. Detta ifrågasattes och vi var tvungna att lämna läkarintyg. Jag kände mig misstänkliggjord! Godkändes till slut efter att jag skickat in komplettera.
Jag kan inte rekommendera denna försäkring till någon!!

30 de agosto de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köper alltid avbeställningsskydd då vi…

Köper alltid avbeställningsskydd då vi har småbarn för man vet aldrig när det behövs. Har aldrig behövt använda detta förrän nu, och det fungerade toppen. Hela familjen insjuknande och vi fick återkoppling om en återbetalning på 2 dagar :-)

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Tråkigt att ni blev sjuka, men härligt att det löste sig!

Bästa försäkringen

Bästa försäkringen! Aldrig något krångel när man skickar in en skada.

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Härligt att höra, kul att du är nöjd. Tack för ditt omdöme!

DONT TRUST!!!!!

BIG TIME LIARS They will do everything they can to not return your money, im pretty sure most reviews on here are fake as well do not trust them the slightest better of just not buying protection for whatever it is you wanna secure as they are not on your side,

tried atleast 9 times to get refunds rewriting the same formula but they find excuses and are pros at lying and decieving, FAKE FAKE FAKE! Dont trust them with a dollar

29 de agosto de 2025

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Sorry to hear that! Please contact us if you have any questions about your case.

SCAMMER WARNING!

Dont understand how this can have such good ratings must be bot driven

Mysafety is a scam and will do everything to find reasons not to pay your money back, i have atleast 5 time resent my appeal explaining more and more and they kept finding faults until they straight up used my own words against me and literally lied.

DO NOT TRUST!!!!!

29 de agosto de 2025

Utmärkt

Utmärkt

Jättebra snabb service, utan problem

2 de septiembre de 2025

Respuesta de Mysafety Försäkringar

Kul att höra! Tack för ditt omdöme!

8 consejos para escribir buenas reseñas.