Deras försäkringar funkar nog, men lite ironiskt att de skickar ut en bedrägeriförsäkring som ser ut som ett bedrägeri. Ett fönsterkuvert med ett erbjudande i form av en ”faktura”. Avskyr sådant bedrä... Ver más
La empresa ha respondido
Inte värt att använda sig av deras Avbeställningsskydd på konsertbiljetter. Innebär endast att du betalar drygt 90 kronor / per biljett extra och inget skydd eller möjlighet till avbokning av ev... Ver más
La empresa ha respondido
Haft denna försäkring sedan vi köpte vår nya bil 2024. Bytte rutan fram nyligen och behövde således använda mig att självriskreduceringen. Tog tre dagar så hade jag pengarna på kontot. Föredömligt... Ver más
La empresa ha respondido
Försäkringsbolag sedan 1999. Uppfann ID-skyddet 2008. Ledande i Norden med vårt Bedrägeriskydd 2023.
Rådmansgatan 40, 113 57, Stockholm, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Sällskap på 4 personer där 2 personer behövde hoppa av en vecka innan vistelse med avbeställningsskydd.
2 rum + middag bokade på The Winery.
Ville ha ersättning för ena rummet + en middag för två.
Slutade med att de vägrar betala ut nästan 5000:- på grund av den lilla detaljen att återbudet lämnades mer än 48h innan incheckning.
Skulle alltså ha väntat in i sista sekund innan vi avbokade TROTS avbeställningsskydd.
Om inte det är lurendrejeri så vet jag inte vad man annars ska kalla det.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Köpte ett avbeställning skydd för ett evenemang.
Skickade in från arbetsgivaren ett intyg att jag trots allt skulle arbeta. Avslag. De behövde ordet”beordrad” från arbetsgivaren i intyget. Fått besvära min arbetsgivare tre gånger pga en petitess.
Kundtjänst kan du inte ringa för de gör inget och kan inte koppla ditt samtal till skadeavdelningen?? Mejla är enda sättet att kontakta företaget. Alltså hamna mitt ärende i en mail korrespondens.
Det har tagit mig tre veckor för att få tillbaka en summa på 1890 kr då de även gör andra avdrag som jag inte vet vad det är.
Om man bedriver ett försäkringsbolag borde det finnas kompetent personal samt att man kan kommunicera med skadeavdelningen via telefon? De skickar även sms som du inte kan svara på??
Äldre människor kan/ vill inte sitta och maila. Det tjänar företaget på då de flesta släpper sitt ärende.
Nej, detta är inget företag som jag rekommenderar eller kommer att använda.
Känns väldigt oseriöst

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Meningslös försäkring. Långsam handläggning.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Hade tagit extra försäkring på konsertbiljetter då min rygg är opålitlig. Fick tillbaka hela beloppet då vi inte kunde gå. Försäkringen fungerade perfekt!

Respuesta de Mysafety Försäkringar
När vi väl förstått varandra så fungerade allt jättesnabbt och bra!

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Mitt ärende blev mycket snabbt reglerat och återbetalningen kom omgående till mitt konto.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Det gick snabbt och lätt att få tillbaka pengarna! Toppen!

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Tack för all hjälpen jag får ni är underbara 😊👍

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Köpte till avbeställningsskydd till mina konsertbiljetter men får inte annullera köpet fast jag tagit kontakt med dem flera veckor innan konserten. Har bevisat att jag blivit tvångsbeorderad arbete pga av plötslig utbildning samma helg som konserten utspelar sig.
Rekommenderar INTE deras försäkring, då när man ska utnyttja den så gäller inte valid orsak.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Fick självrisk ersättning utan byråkratiska krångel !

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Köper alltid avbeställningsskydd i samband med biljetter till olika evenemang, för man vet aldrig. Det här blev första gången jag var tvungen att använda det, då jag blev sjuk i influensa i tid till SYML. Jag tog kontakt innan konsertens starttid och förklarade situationen och skickade med ett kvitto på mitt läkarbesök (mer än vad som bads om) - Fick tillbaka pengarna för biljetterna snabbt och enkelt. Tack!

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Ärendet gick fort när man väl fick iväg det, skadeanmälan ska man väl kunna skicka på en gång med bilagor, inte krångla med mail. Annars högsta betyg.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Betalade ca 400 per biljett i avbeställningsskydd. Avbokar biljetterna i god tid då vi fått förhinder. Biljetterna jag hade var inte ens giltiga vid evenemangets tidpunkt då de blivit inaktiverade. Jag som betalat för avbeställningsskydd känner mig trygg med att få mina pengar tillbaka. Dessa ska betalas ut av mysafety vilka nu påstår att behöva gå in och arbeta inte är en giltig orsak. Det framgick inte ens vid bokning att en ”orsak” skulle behövas. Sedan när det finns en orsak, då är den inte giltig nog. De slingrar sig runt för att slippa betala. Jag hade kunnat sälja mina biljetter istället för att avboka dom fått alla pengar tillbaka OCH sluppit betala ca 1000 kr i avbeställningsskydd.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
vi skulle gå på diggelo men fick avbryta detta eftersom vår hund blev akut sjuk och vi var tvugna att åka in till blåsjärnan fredag eftermiddag och även åka in lördag morgon för opration , vi hade avbeställningsskydd men mysafety säger bara att det inte går att få tillbaka några pengar då det inte gäller något som ingår i försäkringen men dom talar inte om ordagrant vad dom menar !! så jag skickar in igen då jag inte är nöjd med beslutet så jag överklagar men får avslag ingen men står inte än varför så jag ringer upp dom men han jag pratar med kan inte kommentera några beslut säger han !! och då frågar jag ge mig numret till skadeavdelningen ? han svarar dom har inget nummer så jag säger bara vilka idioter dom är så passa er för dom

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Mitt första försäkringsärende hos Mysafety efter att vi tog avbeställningsskydd för ett evenemang, fungerade över förväntan. En av oss blev tyvärr akut sjuk samma morgon som konserten skulle vara. Detta var en söndag och jag kollade upp hur jag skulle gå tillväga då kundtjänst var stängt. Det fanns dock ett mycket enkelt formulär att fylla i på webbsidan, vilket jag gjorde och bara ett par dagar senare fick vi tillbaka hela beloppet på den biljetten till mitt konto. Undrar dock hur det hade blivit ifall konserten hade varit på annan ort med allt vad det innebär, om jag hade fått även min biljett ersatt trots att det bara var en av oss som var sjuk. Nu kunde jag dock gå ändå, då det var på hemmaplan och jag fick sällskap iallafall.