Al vaker besteld, maar ook dit keer weer heel tevreden. Prachtig armbandje met aventurijn. Netjes verpakt en ondanks de pre-order toch heel snel ontvangen. Blij mee!
Consulta las opiniones de los clientes
Mijn meeste juwelen zijn van My Unique Style! Super goeie kwaliteit, denk na 3 jaar dat ik oorbellen bijna elke dag draag zijn ze nog steeds als nieuw. Goeie service, snelle levering! Top! Enige red... Ver más
Prachtige brede zilveren ring gekocht, doe bezorgd werd in een mooi doosje en met een handgeschreven kaart erbij, zo leuk! Helaas had ik me vergistven bleek de ring een maat te klein. Ik heb 'm terugg... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
✓ Reizen en fashion komen samen ✓ Unieke sieraden en accessoires ✓ Reisartikelen ✓ Mochila bags ✓ Boho en aztec fashion ✓ Wereldsieraden
Información de contacto
Oosterwoldseweg 2C, 8433 PV, Haulerwijk, Holanda
- www.myuniquestyle.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Snel geleverd en mooie afwerking
Zo tevreden van mijn eerste bestelling !
Zo tevreden van mijn eerste bestelling die zo snel thuis gekomen is, en vergezeld van zo'n leuk kaartje !
Alle items kwamen overeen met wat ik verwachtte (wat niet altijd een uitgemaakte zaak is bij het kopen op internet!).
Ik kijk er naar uit om nog steeds zulke geweldige sieraden op MUS te kunnen vinden !
Een aanrader!
Omschrijving van juwelen klopt volledig. Goede opvolging en klantenservice, ook in geval van retour. Zeer tevreden!
Mooie sieraden lijn
Snelle levering, mooie sieraden, en een geheel eigen stijl, en daar hou ik van.
Mooie oorbelletjes
Mooie oorbelletjes, goede kwaliteit (had eerst ergens anders gekocht en dat was prut, de oorringetjes verbogen als je er naar keek)
echt heel blij mee!
En dus gelijk nog een bestelling gedaan!
Niets meer gehoord.
Op 21 april was er telefonisch contact met een medewerkster die mij vriendelijk te woord stond.
Ik had een prachtige ring gezien op de site en wilde die bestellen.
Helaas was deze niet in mijn maat voorradig maar volgens haar besteld.
Ze was net terug van zwangerschap verlof dus haar eerste werkdag weer.
Ze beloofde mij om uit te zoeken wanneer de ring weer besteld kon worden en zou op maandag 24 april hierover telefonisch contact met me opnemen.
Er is geen telefoon geweest en ondanks dat er ook een mail adres bekend was geen enkel bericht.
Dit was de eerste keer dat ik via hun site wat zou bestellen maar heb er nu weinig vertrouwen meer in.
Blij met jullie!
Heb wat moeilijkheden ondervonden met de aanlevering, maar dat lag zeker niet aan jullie! Ik ben vol lof over de interactie tussen ons en ook heel blij hoe alles dankzij jullie goed is gekomen.
Wat de ring betreft ; ik ben heel tevreden en het is in vergelijking met andere ringen een heel goede prijs kwaliteit verhouding.
De volgende ring ga ik zeker bij jullie bestellen. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer!
Groetjes, Marjan
Mooie sieraden
Ik heb inmiddels 2 ringen en 2 armbanden van Unique style. Alle sieraden waren leuk verpakt en snel geleverd. Mooi ontwerp, de maten klopte en de foto's op de site waren gelijk aan de werkelijkheid. Ik ben zeer tevreden.
Maattabellen zijn perfect
Maattabellen zijn perfect dus mijn aangekochte minimalistische ringen zitten prima.
Heel blij mee, was precies wat ik zocht.
Snelle levering zodat de kinderen op…
Snelle levering zodat de kinderen op tijd hun verjaardagskadootje aan moeder konden geven.
Geweldig mooie ketting met persoonlijke…
Geweldig mooie ketting met persoonlijke hanger. Ik draag hem sinds ik hem heb ontvangen. Super! Snelle service. Gewoon: prima!
Topbedrijf!
My Unique Style verleent een geweldige service. De eerste keer dat mijn armband kapot ging, kreeg ik na overleg en retournering vrij snel een nieuwe. Toen de tweede armband ook niet goed bleek te zijn, kreeg ik direct de kans om deze om te ruilen voor iets anders.
Gewoon een topbedrijf met vriendelijke, begripvolle medewerksters!

Respuesta de myuniquestyle.nl
Super snelle en goede verzending
Super snelle en goede verzending. En de earcuff is echt mooi!

Respuesta de myuniquestyle.nl
Super blij met mijn oorringetjes,goede…
Super blij met mijn oorringetjes,goede kwaliteit en leuk geprijsd en snelle verzending.En een leuk persoonlijk kaartje erbij om te bedanken voor de bestelling erg leuk .

Respuesta de myuniquestyle.nl
Snelle levering en de sieraden zijn…
Snelle levering en de sieraden zijn echt heel mooi. Leuk verpakt ook.

Respuesta de myuniquestyle.nl
Eind Oktober een armbandje gekocht om…
Eind Oktober een armbandje gekocht om onder de Kerstboom cadeau te doen. Half Januari was het al kapot,
2 x my unique style aangeschreven. Geen antwoord terug gehad. Slechte kwaliteit armbandje en geen goede service. Ik ga hier nooit meer bestellen.
8-3 Na contact met Jaap van Unique Style bleek dat mijn mailtjes in spam terechtgekomen waren, door Jaap is het toch nog netjes opgelost, gratis een nieuw armbandje ontvangen, bedankt👍🏻
Goedemiddag Jaap,
Mijn vrouw heeft jullie gemaild, ordernr is 299286
Op 21-1 en op 2-2 verstuurd met foto van het kapotte armbandje erbij.

Respuesta de myuniquestyle.nl
Mooie sieraden van mooie kwaliteit
Al jaren bestel ik hier prachtige sieraden van mooie kwaliteit en die ook mooi blijven!
Ik heb de mooie oorbellen (2 paar)ontvangen 1 dag na mijn bestelling, bedankt daarvoor Gerda en Margreet en het handgeschreven kaartje maakt het speciaal voor mij!
Ring mooi, de rest jammer maar helaas.
Rging besteld, was erg mooi maar een ietsje te wijd. Terug gestuurd en een kleine besteld.
Wat bleek. Eerstens 1 dag voor korting besteld maar feen coulance en wat beroerder uitkwam, de pist nam het niet aan als brievenbuspakket. Was te breed voir briefgleuf. Kosten 7,95 om terug te sturen. Met korting voor de 2e zending eraf was ik toch stuk duurder uit wat niet had gehoeven als men de verpakking, eerstens een stuk kleiner zou doen en goed opmetem. Ring is mooi en dochter is er blij mee. Voor mij een eerste en laatste keer hier te bestellen.
De exacte datum weet ik niet meer maar het was wel in nobvember ‘22.
Ketting die ik gewoon niet kan dragen…
Ketting die ik gewoon niet kan dragen door fout van hun! Contact gehad en kunnen je gewoon niet veder helpen en reageren niet meer!