Correct, snel en topmateriaal. Het persoonlijke briefje van Thomas dat bij onze bestelling zat en de extra brokjes en snoepjes voor onze teckels vonden wij echt superlief! Wij zullen zeker nog beste... Ver más
Snelle levering, vlotte communicatie. Als we in de buurt zijn komen we ook graag eens fysiek naar de winkel, ook daar worden we altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen. Een aanrader!
Heb lang gezocht naar een goede overdekte slaapmand en heb deze bij jullie eindelijk gevonden! Hoes is volledig afritsbaar en ook de zak met vulling heeft een rits waardoor je zelf kan bepalen hoe vee... Ver más
Erg goeie en vlugge sevice. Mooie collectie manden. Ook leuk een persoonlijke handgeschreven boodschap op de bestelbon die in de doos zit. Altijd lekker geschenkje voor mijn hond. Dankjewel .
Alle producten voor hond, kat, paard, knaagdieren, pluimvee, vogels,... en tuin! Fysieke winkel in Nazareth met webshop. We beschikken ook over een openbare weegbrug.
Steenweg Deinze 68a, 9810, Nazareth, Bélgica
- +3293861572
- info@nachtergaeledier-tuin.be
- www.nachtergaeledier-tuin.be
Een correcte en snelle service
Top!
Overzichtelijke site, mooie manden van goede kwaliteit, netjes verpakt en snel bezorgd.
altijd een lieve attentie bij de…
altijd een lieve attentie bij de bestelling !
heel fijn bedrijf en onze hond is heel blij met zijn heerlijke lamspezen
Prima ervaring
Prima ervaring, bezorging vlot en een vriendelijke kaart en wat lekkers voor de hond bijgesloten.
Zeer positieve ervaring 💛🐶
Onze Oscar is helemaal in z'n nopjes met zijn nieuwe RIDGE mand 🥰
Bestelling en levering liepen vlot en het product is van zeer goede kwaliteit. Het persoonlijke briefje was de kers op de taart! 🫶🏼
Vlotte en correcte bediening
Vlugge levering
Vlugge levering , blijkbaar niet duidelijk genoeg voor mij om een 5 te geven , was puppyvoeding dat ik moest hebben , maar was voor abdult .
Mooie producten ontvangen...
Mooie producten ontvangen...
Online bestelling gedaan.
Zeer vlot geleverd , goede communicatie over bestelling en levering.
xxxxxxxxxxx
Fijn extraatje bij de bestelling.
Goede en snelle levering.