Correct, snel en topmateriaal. Het persoonlijke briefje van Thomas dat bij onze bestelling zat en de extra brokjes en snoepjes voor onze teckels vonden wij echt superlief! Wij zullen zeker nog beste... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Snelle levering, vlotte communicatie. Als we in de buurt zijn komen we ook graag eens fysiek naar de winkel, ook daar worden we altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen. Een aanrader!
Heb lang gezocht naar een goede overdekte slaapmand en heb deze bij jullie eindelijk gevonden! Hoes is volledig afritsbaar en ook de zak met vulling heeft een rits waardoor je zelf kan bepalen hoe vee... Ver más
Erg goeie en vlugge sevice. Mooie collectie manden. Ook leuk een persoonlijke handgeschreven boodschap op de bestelbon die in de doos zit. Altijd lekker geschenkje voor mijn hond. Dankjewel .
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Alle producten voor hond, kat, paard, knaagdieren, pluimvee, vogels,... en tuin! Fysieke winkel in Nazareth met webshop. We beschikken ook over een openbare weegbrug.
Información de contacto
Steenweg Deinze 68a, 9810, Nazareth, Bélgica
- +3293861572
- info@nachtergaeledier-tuin.be
- www.nachtergaeledier-tuin.be
Invita a los clientes a opinar
Snelle en vlotte levering
Opzich correcte en snelle afhandeling…
Opzich correcte en snelle afhandeling van mijn order
Wat ik besteld heb was niet per portie verpakt(zoals op de website vermeld 120 x 25 gram) maar zat los als 3 kg in een emmer.

Respuesta de Nachtergaele, Uw partner voor dier & tuin
Super vriendelijke mensen
Super vriendelijke mensen. De jas voor onze hond was te klein gekocht en die werd zonder verpinken en heel vriendelijk gewisseld.
Snelle en nette service verleend!
Een goed product
Een goed product, tegen een prima prijs. En een snelle levering.
Het bestellen ging heel goed en ook was…
Het bestellen ging heel goed en ook was het pakketje snel geleverd.
Ook zat er een leuk kadootje in voor mijn hond op hem afgestemd.
Dus ik ben heel tevreden en bestel er snel weer.
Top service!
Alles perfect!
De bestelde zaken worden altijd goed verpakt. Fijn dat er voor de hondjes altijd een gratis extraatje bijzit!
Ook altijd leuk dat er op het bestelformulier een persoonlijke boodschap geschreven wordt, erg fijn!
Vlotte afhandeling
Fijn contact
Fijn contact, goeie klantenservice, eerlijke en transparante houding.
Een aanrader
Zeer snelle levering, prima verpakt en met een veel snoepjes voor de honden 😊
Vriendelijk en correcte levering!
De altijd vriendelijke geschreven reactie bij levering vind ge nergens meer en altijd een cadeautje bij.
Goede produkt beschrijving en vlotte…
Goede produkt beschrijving en vlotte levering.
Brilliant!! ;-))
Brilliant! Ongelofelijke vriendelijke mensen. Heel fijn dat dit soort bedrijven nog bestaan. Een persoonlijk geschreven bedankje bij de aankoop en nog iets lekkers erbij voor de hond om te proberen. Er was iets kleins misgegaan met de bestelling en dat werd per direct recht getrokken. Zeer professioneel en persoonlijke touch, doe zo voort!!!! Grtz LvD