Naturhuset - Hjem Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

2,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Styr unna svindel fikk en prøve pakke på 79 kr og avslutte abonnementet men fikk en pakke til på 4 månd og den sendte jeg tilbake å etter 1 månd så sier dem at dem ikke har fått tilbake pakken å står... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Styr unna dette. Jeg benyttet meg av et tilbud om magnetsokker som de hadde. Uten at jeg visste det var jeg plutselig fanget i et abonnement der jeg ikke kunne returnere sokkene (ca 500 kr). Det er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da har jeg prøvd magnetsokker i noen uker. Det er bare et helt nytt liv. Sover hele natten nå uten smerter i beina. Har en leddsykdom og knekket ankelen for to år siden. Har derfor mye smerter. Anb... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mamma har blitt lurt til å legge igjen 1000-vis av kroner hos denne svindelsjappa. Absolutt ingenting av de produktene hun har kjøpt har hatt noe som helst i nærheten av effekt. Etter at hun døde har... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de fitness y nutrición
  2. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Det norske Naturhuset as ble stiftet i 1996 og har siden solgt kosttilskudd og helseprodukter. Vi produserer og selger naturmidler i toppklasse. Disse består kun av urter, vitaminer, mineraler og naturlige tilsetningsstoffer. Produktene fra Naturhuset er komponert av vår egen homeopat, og alle produkter gjennomgår markedets mest nøyaktige tester. Dette gjør vi for å sikre deg det aller beste innen kosttilskudd. Når du kontakter oss i Naturhuset på tlf 67 13 90 90, treffer du en av våre hyggelige kundebehandlere. Disse kan hjelpe deg med de aller fleste vanlige spørsmål rundt produktene. Har du andre, mer dyptgående, spørsmål kan du få snakke med vår homeopat.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dette må være tilnærmet svindel!

Dette må være tilnærmet svindel...bla skrive på fakturaen med små skrift enordning tatt ut av luften. Kommer tilbake med mer.

28 de junio de 2024

Hei Jan,

Takk for at du delte erfaringen din. Vi beklager at returprosessen opplevdes som uklar, og skjønner at dette førte til frustrasjon.

Vi forstår at returreglene kan virke uoversiktlige dersom man ikke har hatt abonnement hos oss tidligere, og vi forsøker alltid å gjøre informasjonen om dette så tydelig som mulig ved hver levering.

Takk igjen for at du tok deg tid til å gi beskjed – tilbakemeldinger som din hjelper oss å se hvor vi kan gjøre kommunikasjonen enda klarere for fremtidige kunder.

Grenser til svindel

Grenser til svindel. Sendt utmelding/stopp av abonnement samme dag første pakke var mottatt. Ikke registert hos Naturhuset tydeligvis for de sendte nok en pakke, etter flere mailer og retur av pakke får jeg svar at jeg er slettet som kunde. Likevel får jeg en faktura for returgebyr. Denne blir ikke betalt. Jeg skal ikke ha kostnader for at de har et dårlig system. Og varene, de har null effekt. Det er også verdt å merke seg at de aldri har sendt angrefristskjema. Styr langt unna

12 de febrero de 2024

Hei Lars,

Takk for at du delte opplevelsen din. Vi beklager at prosessen ble frustrerende og jeg håper at saken din ble løst, hvis ikke er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Til info sendes lenke til angrerettskjema per e-post, sammen med ordrebekreftelsen.

Takk igjen for at du tok deg tid til å skrive – vi tar slike erfaringer på alvor og jobber kontinuerlig med å forbedre kommunikasjonen rundt abonnement og levering.

Naturhuset bryter angre rettsloven

Jeg kjøpte et par sokker i en pop up reklame for magnetsokker. Ved en feil så jeg ikke avtalevilkårene på kjøpet, så leste på avtalen inne på selve nettsiden. Der var det ikke opplyst om abonnement. Noen uker senere får jeg en ny pakke og blir da oppmerksom på at det er et abonnement. Jeg ber naturhuset på epost om å stoppe abonnementet mitt og opplyser om at jeg da må betale et retur gebyr på 159 kr + fraktavgiften på 129 kr. I følge angrerett loven kan ikke næringsdrivende kreve returgebyr. Saken er meldt inn og naturhuset har fått et klageskjema. Venter nå på en avgjørelse på om de vil fjerne dette gebyret-

Denne saken er 2 år gammel, så tenker at vi legger den og nettbutikken død. Det var ingen service fra dere da jeg tok kontakt og ble for mye styr. Enke løsning hadde vært å betale en enkel retur sum og sende sokkene tilbake. Men dere krevde at jeg skulle betale ca 60% av summen i porto og dille avgift. Kan umulig være den eneste som har gått på limpinnen her og det var ikke nevnt abonnement, det sendte jeg bilde av til forbrukerombudet også.

8 de agosto de 2023

Hei Linda,

Takk for at du delte erfaringen din, vi beklager at det ble en dårlig opplevelse.

Vi ønsker at informasjon om både kjøp og abonnement skal være tydelig og lett å finne før bestilling. Det er aldri vår hensikt at noen skal oppleve overraskelser i etterkant.

Vi følger angrerettloven og Forbrukertilsynets retningslinjer. Ved retur betaler kunden kun porto for forsendelsen – vi tar ikke gebyr for å benytte angreretten - og jeg håper dette ble rettet opp i din sak.

Dersom du fortsatt ønsker at vi undersøker saken nærmere, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på post@naturhuset.no

Takk igjen for at du tok deg tid til å si ifra – slike tilbakemeldinger hjelper oss å gjøre kommunikasjonen enda klarere for kundene våre.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.