Valorada con 1 estrellas sobre 5

J'ai réservé un voyage chez eux en janvier 2024, qui avait lieu en octobre 2024. Neckermann me prévient PAR MAIL que le tour opérateur à fait faillite. Sans explication, rien, je ne savais pas c... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onze jongens zitten vast in Thailand doordat FTI het faicement heeft aangevraagt Krijgen verkeerde informatie en willen niet helpen Zeer ondermaats waardoor ze genoodzaakt zijn alles dubbel te be... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Neckermann Reizen is zeer goed met vakantieplanningen. We kopen al jaren bij Neckermann en tot nu toe zijn alles naar onze wensen. Enige issue is tijdens online reservering dat systeem continu aang... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nous sommes parti il y a deux semaines à Lanzarote - Spain RESERVATION NR.: 3410694 la societe corendo qui est repris cette société est vraiment mauvais sur place il y personne qui a voulu nous aide... Ver más

Información sobre la empresa

1. Operador de excursiones
  2. Agencia de viajes

Sobre Neckermann Reizen

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Het aanbod aan vakanties van Neckermann bestaat uit vliegvakanties naar de populaire zonbestemmingen en naar verre bestemmingen maar ook uit autovakanties in zowel zomer als winter. Als bekroning op haar activiteiten heeft Neckermann de laatste jaren de felbegeerde 'Veer' van de Nederlandse reisagenten in de wacht weten te slepen voor "beste reisorganisatie op het gebied van last minutes".

Neckermann heeft een groot aanbod aan vliegvakanties naar Spanje, Turkije, Griekenland en Egypte, en biedt ook verre reizen aan naar onder meer Mexico, Cuba, Curaçao en Bali. Naast vliegvakanties kunt u bij Neckermann ook terecht voor autovakanties naar bijvoorbeeld Italië, Frankrijk of Spanje, en stedentrips.

Neckermann is onderdeel van de Thomas Cook Group

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Maatwerk service aan de telefoon

Maatwerk service aan de telefoon, heel fijn

4 de mayo de 2019

Geachte heer/mevrouw De Jong,

Hartelijk dank voor uw bericht en mooie beoordeling.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service via onze klantenservice.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Neckermann Reizen is zeer goed met…

Enige issue is tijdens online reservering dat systeem continu aangeeft dat het pagina verlopen is, waardoor je alle ingevulde gegevens opnieuw moet ingediend worden.
Ik verzoek hiermee dat deze issue snel mogelijk verholpen is. Want dit mij opgevallen ook vorig jaar. Graag aandacht hiervoor.
Verder zijn wij erg blij met Neckermann.

3 de mayo de 2019

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en feedback.

Wij stellen uw mening zeer op prijs.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Neckermann zeker niet hetzelfde als Vrijuit.

In januari een 8-daags verblijf in Toscane geboekt. Bij nader inzien bleek dat de reserveringsdatum door het boekingsprogramma werd gewijzigd. Dat is nu nog steeds zo. Ik kwam daar helaas op een later moment achter, uiteraard na de reservering en de betaling. Via de helpdesk de reservering gewijzigd. Moest daarvoor 42,5 % extra betalen. Niet doen was geen optie, gelet op gereserveerde vlucht en huurauto.

Bij Vrijuit was ik een hele andere service gewend.

Geachte heer Kolk.

Hartelijk dank voor uw feedback en vervelend dat het niet naar tevredenheid is verlopen. Wanneer de aangeklikte datum niet meer beschikbaar is dan wordt er op de website een alternatieve datum doorgegeven. Jammer dat het niet duidelijk voor u was. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op: 023-51355516. We leggen het u dan graag uit.

Duidelijk en dus goed

Geachte heer de Roo,

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling!
Fijn te lezen dat de boekingsprocedure duidelijk was.

Duidelijk

Het is duidelijk en kan goed je wensen aangeven.

Geachte mevrouw Meijer,

Hartelijk dank voor uw feedback en goede beoordeling.
Fijn te lezen dat u het boeken via onze website duidelijk vindt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke site en duidelijke…

Duidelijke site en duidelijke informatie, ook nog een goede chat gehad met medewerkster Nicole.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons website en onze service via de chat.

Alles goed geregeld

Super duidelijk....goede prijs

Geachte heer Smits,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Leuk dat u via ons heeft geboekt!

Vakantie geboekt bij Neckermann

Vakantie geboekt bij Neckermann. Meteen een overzichtelijke bevestiging per mail ontvangen en na 3 dagen de factuur. Over de factuur had ik een vraag; ik kreeg direct contact met de klantenservice en heb een duidelijk antwoord gekregen.

Geachte mevrouw Eugster,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling.

Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

stress bij het boeken van een vlucht only

Als je alleen een vlucht wilt boeken heb je te maken met continue wisselende prijzen, dat maakt me echt niet blij. Om niet te zeggen het geeft me stress. En het vinden van de site voor het alleen boeken van een vlucht is ook heel lastig

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback. Wij stellen uw mening zeer op prijs.

Wij werken met flexprijzen, deze wisselen continue en hangen af van vraag en aanbod.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijk en goed bereikbaar.

Ik ben nog niet op vakantie geweest. Dus deze review is alleen gebaseerd op de boeking via internet.
Alles is duidelijk. Goed telefonisch bereikbaar.

30 de abril de 2019

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u het eerste contact met ons als positief ervaren heeft!

Super geregeld,

Alles super geregeld!

27 de abril de 2019

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent.

goede telefonische hulp

26 de abril de 2019

Geachte heer Groot,

Hartelijk dank voor uw bericht en mooie beoordeling.

Fijn dat u zo goed bent geholpen.

Prijs kwaliteit heel goed

Prijs kwaliteit heel goed, en ook de duidelijke boeking.

25 de abril de 2019

Geachte heer Van Iersel,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling over onze prijs-kwaliteit en duidelijkheid tijdens het maken van een boeking.

Telefonisch geboekt

Telefonisch geboekt, vriendelijk contact, snel geholpen

22 de abril de 2019

Geachte meneer/mevrouw

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Online boeken bij Neckermann

Online boeken bij Neckermann is duidelijk en simpel. Ik zie een groot verschil met andere reisorganisaties en dat is niet meer inclusief transfer van/naar het vliegveld. Iedereen moet voor transfer betalen (tot vorige jaar was inclusief). Ik heb gecheckt bijvoorbeeld bij Sunweb dezelfde reis inclusief transfer.

22 de abril de 2019

Geachte heer Tehranchi,

Hartelijk dank voor uw bericht en beoordeling.

Fijn dat u zo tevreden bent over onze website.

We willen zo veel mogelijk flexibiliteit aan onze klanten bieden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen een auto te huren of met de taxi naar het hotel/appartement te gaan.

Of met de transferbus natuurlijk, wat vaak de voordeligste keuze is.

Perfecte service

Perfecte & snelle service via o.a. chat & e-mail.
Altijd snelle en duidelijke info.

21 de abril de 2019

Geachte heer van Gaal,

Hartelijk dank voor uw duidelijke en positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij boeken bijna 20 jaar via Neckermann…

Wij boeken bijna 20 jaar via Neckermann en altijd zeer goed tevreden ,ook als we een vraagje hebben.
Met transavia vliegen gaat altijd goed.
Ook in het Hotel Buenaventura hebben we het heel goed naar onze en al 28 keer geweest, alles is goed schoon en het eten is goed.
(Wij hoeven geen gouden kranen, en dit is een 3 sterren hotel!!!!)
Ze zijn nu begonnen met het hele hotel weer op te knappen.
Dus gaan we daar in December weer heerlijk geneieten.

21 de abril de 2019

Geachte meneer Rademakers,

Hartelijk dank voor uw bericht en positieve beoordeling.

Wat leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent en voor de 28e keer naar Hotel Buenaventura gaat.

Wij wensen u wederom een heerlijke vakantie toe!

Ik boek een last minute

Ik boek een last minute, communicatie

, krijg een boekingsnummer voor de rest moet ik naar alles vragen, krijg van neckermann uit geen info hoe het verder allemaal werkt, een standaardmail met uitleg wanneer ik eea kan verwachten zou al fijn zijn

19 de abril de 2019

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

U heeft gisteren, donderdag 18/04, van ons de bevestiging en de reisbescheiden ontvangen. Hierin staat alle informatie omtrent uw vakantie. Voor vragen en extra informatie zijn wij telefonisch (tijdens openingstijden) en via de chat 24/7 bereikbaar.

Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al jaren boeken we bij Neckermann met…

Al jaren boeken we bij Neckermann met volle tevredenheid onze vakantie .

18 de abril de 2019

Geachte meneer/mevrouw Dijk,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Fijn om te vernemen dat u tevreden bent.

Uitstekende klantbeleving

Uitstekende service!

Vanwege een boekinsfout heeft men toch naar een oplossing gezocht. Uitstekend meegedacht.

15 de abril de 2019

Geachte heer Engels,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.

Neckermann Reizen

8 consejos para escribir buenas reseñas.