J'ai réservé un voyage chez eux en janvier 2024, qui avait lieu en octobre 2024. Neckermann me prévient PAR MAIL que le tour opérateur à fait faillite. Sans explication, rien, je ne savais pas c... Ver más
Neckermann Reizen
Consulta las opiniones de los clientes
Onze jongens zitten vast in Thailand doordat FTI het faicement heeft aangevraagt Krijgen verkeerde informatie en willen niet helpen Zeer ondermaats waardoor ze genoodzaakt zijn alles dubbel te be... Ver más
Neckermann Reizen is zeer goed met vakantieplanningen. We kopen al jaren bij Neckermann en tot nu toe zijn alles naar onze wensen. Enige issue is tijdens online reservering dat systeem continu aang... Ver más
La empresa ha respondido
Nous sommes parti il y a deux semaines à Lanzarote - Spain RESERVATION NR.: 3410694 la societe corendo qui est repris cette société est vraiment mauvais sur place il y personne qui a voulu nous aide... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Neckermann Reizen
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Neckermann heeft een groot aanbod aan vliegvakanties naar Spanje, Turkije, Griekenland en Egypte, en biedt ook verre reizen aan naar onder meer Mexico, Cuba, Curaçao en Bali. Naast vliegvakanties kunt u bij Neckermann ook terecht voor autovakanties naar bijvoorbeeld Italië, Frankrijk of Spanje, en stedentrips.
Neckermann is onderdeel van de Thomas Cook Group
Información de contacto
Spicalaan 41, 2132 JG, Hoofddorp, Holanda
- 023 5135 556 (lokaal tarief)
- customerservice@thomascook.nl
- www.neckermann.nl
Maatwerk service aan de telefoon
Maatwerk service aan de telefoon, heel fijn

Respuesta de Neckermann Reizen
Neckermann Reizen is zeer goed met…
Enige issue is tijdens online reservering dat systeem continu aangeeft dat het pagina verlopen is, waardoor je alle ingevulde gegevens opnieuw moet ingediend worden.
Ik verzoek hiermee dat deze issue snel mogelijk verholpen is. Want dit mij opgevallen ook vorig jaar. Graag aandacht hiervoor.
Verder zijn wij erg blij met Neckermann.

Respuesta de Neckermann Reizen
Neckermann zeker niet hetzelfde als Vrijuit.
In januari een 8-daags verblijf in Toscane geboekt. Bij nader inzien bleek dat de reserveringsdatum door het boekingsprogramma werd gewijzigd. Dat is nu nog steeds zo. Ik kwam daar helaas op een later moment achter, uiteraard na de reservering en de betaling. Via de helpdesk de reservering gewijzigd. Moest daarvoor 42,5 % extra betalen. Niet doen was geen optie, gelet op gereserveerde vlucht en huurauto.
Bij Vrijuit was ik een hele andere service gewend.

Respuesta de Neckermann Reizen
Duidelijke site en duidelijke…
Duidelijke site en duidelijke informatie, ook nog een goede chat gehad met medewerkster Nicole.

Vakantie geboekt bij Neckermann
Vakantie geboekt bij Neckermann. Meteen een overzichtelijke bevestiging per mail ontvangen en na 3 dagen de factuur. Over de factuur had ik een vraag; ik kreeg direct contact met de klantenservice en heb een duidelijk antwoord gekregen.

Respuesta de Neckermann Reizen
stress bij het boeken van een vlucht only
Als je alleen een vlucht wilt boeken heb je te maken met continue wisselende prijzen, dat maakt me echt niet blij. Om niet te zeggen het geeft me stress. En het vinden van de site voor het alleen boeken van een vlucht is ook heel lastig

Respuesta de Neckermann Reizen
Duidelijk en goed bereikbaar.
Ik ben nog niet op vakantie geweest. Dus deze review is alleen gebaseerd op de boeking via internet.
Alles is duidelijk. Goed telefonisch bereikbaar.

Prijs kwaliteit heel goed
Prijs kwaliteit heel goed, en ook de duidelijke boeking.

Telefonisch geboekt
Telefonisch geboekt, vriendelijk contact, snel geholpen

Online boeken bij Neckermann
Online boeken bij Neckermann is duidelijk en simpel. Ik zie een groot verschil met andere reisorganisaties en dat is niet meer inclusief transfer van/naar het vliegveld. Iedereen moet voor transfer betalen (tot vorige jaar was inclusief). Ik heb gecheckt bijvoorbeeld bij Sunweb dezelfde reis inclusief transfer.

Perfecte service
Perfecte & snelle service via o.a. chat & e-mail.
Altijd snelle en duidelijke info.

Respuesta de Neckermann Reizen
Wij boeken bijna 20 jaar via Neckermann…
Wij boeken bijna 20 jaar via Neckermann en altijd zeer goed tevreden ,ook als we een vraagje hebben.
Met transavia vliegen gaat altijd goed.
Ook in het Hotel Buenaventura hebben we het heel goed naar onze en al 28 keer geweest, alles is goed schoon en het eten is goed.
(Wij hoeven geen gouden kranen, en dit is een 3 sterren hotel!!!!)
Ze zijn nu begonnen met het hele hotel weer op te knappen.
Dus gaan we daar in December weer heerlijk geneieten.

Ik boek een last minute
Ik boek een last minute, communicatie
, krijg een boekingsnummer voor de rest moet ik naar alles vragen, krijg van neckermann uit geen info hoe het verder allemaal werkt, een standaardmail met uitleg wanneer ik eea kan verwachten zou al fijn zijn

Respuesta de Neckermann Reizen
Al jaren boeken we bij Neckermann met…
Al jaren boeken we bij Neckermann met volle tevredenheid onze vakantie .

Uitstekende klantbeleving
Uitstekende service!
Vanwege een boekinsfout heeft men toch naar een oplossing gezocht. Uitstekend meegedacht.