Neckermann Reizen

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

J'ai réservé un voyage chez eux en janvier 2024, qui avait lieu en octobre 2024. Neckermann me prévient PAR MAIL que le tour opérateur à fait faillite. Sans explication, rien, je ne savais pas c... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onze jongens zitten vast in Thailand doordat FTI het faicement heeft aangevraagt Krijgen verkeerde informatie en willen niet helpen Zeer ondermaats waardoor ze genoodzaakt zijn alles dubbel te be... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Neckermann Reizen is zeer goed met vakantieplanningen. We kopen al jaren bij Neckermann en tot nu toe zijn alles naar onze wensen. Enige issue is tijdens online reservering dat systeem continu aang... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nous sommes parti il y a deux semaines à Lanzarote - Spain RESERVATION NR.: 3410694 la societe corendo qui est repris cette société est vraiment mauvais sur place il y personne qui a voulu nous aide... Ver más

Información sobre la empresa

1. Operador de excursiones
  2. Agencia de viajes

Sobre Neckermann Reizen

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Het aanbod aan vakanties van Neckermann bestaat uit vliegvakanties naar de populaire zonbestemmingen en naar verre bestemmingen maar ook uit autovakanties in zowel zomer als winter. Als bekroning op haar activiteiten heeft Neckermann de laatste jaren de felbegeerde 'Veer' van de Nederlandse reisagenten in de wacht weten te slepen voor "beste reisorganisatie op het gebied van last minutes".

Neckermann heeft een groot aanbod aan vliegvakanties naar Spanje, Turkije, Griekenland en Egypte, en biedt ook verre reizen aan naar onder meer Mexico, Cuba, Curaçao en Bali. Naast vliegvakanties kunt u bij Neckermann ook terecht voor autovakanties naar bijvoorbeeld Italië, Frankrijk of Spanje, en stedentrips.

Neckermann is onderdeel van de Thomas Cook Group

Información de contacto

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

heel prettig en goed verzorgd alles…

heel prettig en goed verzorgd alles door neckermann

23 de mayo de 2019

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling!

Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enige onduidelijkheid over de terugvlucht met Smartlynx.

De enige onduidelijkheid gaat over de terugvlucht. Niet Tuifly zelf verzorgt die. Maar een andere mij onbekende maatschappij. Namelijk Smartlynx. Kun je stoelen reserveren bij hen? De ene bron zegt ja, de andere nee. Afwachten dus. Voor de rest traditioneel goed geregeld bij Neckermann.

23 de mayo de 2019

Geachte heer Urbach,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent. De terugvlucht wordt uitgevoerd door Getjet Airlines. Het is mogelijk om via de website van TUI in te loggen met ons reserveringsnummer. Dat kan vanaf 30 dagen voor vertrek. Het is ook nog steeds mogelijk om online in te checken.

Zeer duidelijk

Zeer duidelijk, goed geregeld

22 de mayo de 2019

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij met zo een goede feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben al eerder geboekt Neckermann…

Wij hebben al eerder geboekt Neckermann en alles was goed geregeld vandaar deze nieuwe boeking.
Wij zijn tevreden bedankt hiervoor.

21 de mayo de 2019

Geachte heer Buschgens,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. Leuk dat wij u weer mogen verwelkomen op één van onze bestemmingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

uitstekend geholpen door storing bij…

uitstekend geholpen door storing bij ing niet kunnen afrekenen maar telefonisch opgelost

20 de mayo de 2019

Geachte heer Zandee,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij helpen u graag verder. Goed dat u telefonisch contact met ons heeft opgenomen.

Snel, helder en duidelijk

Makkelijk boeken, helder en duidelijk en snelle bevestiging.

19 de mayo de 2019

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons boekingsproces en onze website. Leuk dat u een vakantie via ons heeft geboekt!

Snel

Snel. Duidelijk. Makkelijk.

17 de mayo de 2019

Geachte mevrouw Blankvoort,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling.

Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over ons!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met de begeleiding van Neckermann Kan…

Met de begeleiding van Neckermann Kan de vakantie haast niet fout gaan

16 de mayo de 2019

Geachte heer Hofman,

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling en positieve feedback! Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het is makkelijk en duidelijk om een…

Het is makkelijk en duidelijk om een reis te boeken en niet duur

15 de mayo de 2019

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons boekingsproces. Leuk dat u via ons heeft geboekt!

Te vroeg

Nog nauwelijks ervaring. Alleen nog maar geboekt. Dat verliep soepeltjes maar geeft geen totaalbeeld.
Ik mis wel een Neckermann-app voor op de telefoon.

15 de mayo de 2019

Geachte heer Roozeboom,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback. Wij stellen uw mening zeer op prijs.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jammer dat de site het niet goed doet…

Jammer dat de site het niet goed doet dus dat je moet bellen

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij stellen uw mening zeer op prijs.

Vervelend om te horen dat de website niet goed werkte. Wel fijn om te lezen dat het telefonisch wel in orde is gekomen. Leuk dat u via ons heeft geboekt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Samen met mijn vader en mijn zusje een…

Samen met mijn vader en mijn zusje een heerlijke reis gemaakt met Neckermann. Hetgeen we gekregen hebben was precies zoals omschreven in de folder. Alles verliep vlotjes en de reisleiding deed echt haar best.

Geachte mevrouw Snatervaart,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling!

Fijn om te lezen dat u heerlijk heeft genoten van de vakantie! We hopen u graag nog eens terug te zien op één van onze bestemmingen.

Misleidende info!

Ik had een ,hoop ik, leuke vakantie voor een leuke prijs gevonden. Ik zag in het begin al dat er geen transfer bij zat, maar de site gaf aan dat ik dit telefonisch kon regelen na boeken.
Maandag ochtend belde ik met de klantenservice om dit te regelen daar vertelde men mij dat er op mijn bestemming ( Bulgarije- Bourgas ) geen transfers waren te boeken.
Dit vindt ik een domper daar ik midden in de nacht aankom en ook vertrek, nu moet ik dit zelf vanuit Nederland regelen en dan maar hopen dat ik een betrouwbaar iets vindt.!!

Geachte mevrouw Nagel,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Vervelend om te horen dat het niet helemaal duidelijk was over de transfer. Bij onze flexreizen hebben we inderdaad niet op alle bestemmingen een transfer beschikbaar helaas.

Mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen, dan kunt u contact met ons opnemen via de telefoon, mail of chat.

Kosteloze overboeking

Ik ben zeer tevreden over de service van het telefonisch afhandelen van een overboeking van het ene hotel naar het andere. Deze kosteloze service ging vlot en deskundig. Dank hiervoor

13 de mayo de 2019

Geachte heer Hoorens,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verfijning van iets wat l goed was!!!

Prima site en makkelijk boekbaar. Maar die van VRIJUIT was ook al erg goed.

11 de mayo de 2019

Geachte heer Appelman,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en boeking. Fijn te vernemen dat u zo tevreden
bent over onze website.

super

zeer behulpzaam.de gekste vraag is voor hen niet gek genoeg. je wordt zeker en vast serieus genomen. klantvriendelijk.

9 de mayo de 2019

Geachte mevrouw van Rooij,

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling en feedback! Het is fijn te lezen dat u zo tevreden bent.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De aanbiedingsprijs komt niet overeen…

De aanbiedingsprijs komt niet overeen met de prijs op de factuur van de boeking. Als je daar dan over belt dan krijg je van verschillende personen een nietszeggend flut antwoord. Het gaat nu niet over 12 euro maar het principe.
Philip Willekes

Geachte heer Willekes,

Hartelijk dank voor uw review en boeking. Neckermann hanteert flexprijzen. De prijs die getoond wordt alvorens u tot boeken overgaat, kan afwijken van de prijs in de daadwerkelijke boeking. Wij vermelden het volgende op onze website: Deze prijs kan afwijken van de definitieve prijs. De definitieve prijs wordt berekend wanneer u klikt op ‘bereken totaalprijs’. Excl. €25 reserveringskosten en €2,50 calamiteitenfonds per boeking, exclusief transfer. Het spijt ons dat dit niet duidelijk voor u is geweest. Wij hebben uit coulance de reserveringskosten voor u tegengeboekt. U ontvangt een factuur/bevestiging van deze wijziging.
Wij vertrouwen erop u hiermee van dienst te zijn.

Boeken vliegticket zonder problemen

Boeken van mijn vliegticket ging heel snel en makkelijk. Niets op aan te merken.

Geachte mevrouw van Dam,

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Het is fijn te lezen dat het boeken naar tevredenheid is verlopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zelf reis geboekt op verkeerde data

Zelf reis geboekt op verkeerde data, na 1 telefoontje was de reis omgezet naar de juiste data op een bijzonder vriendelijke en efficiënte manier

Geachte heer van der Kooij,

Hartelijk dank voor uw goede review en feedback! Fijn te lezen dat u tevreden bent.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had een foutje gemaakt qua datum

Had een foutje gemaakt qua datum. De volgende dag Neckermann gebeld en prima geholpen. Dank daarvoor.

5 de mayo de 2019

Geachte heer Honhoff,

Hartelijk dank voor de prachtige beoordeling en boeking.

Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze service.

Neckermann Reizen

8 consejos para escribir buenas reseñas.