Valorada con 5 estrellas sobre 5

De beste prijs voor C (LR14) batterijen ten behoeve van mijn (veel te dure) kattenluik met wifi. Via Bol besteld en binnen enkele uren was het al verzonden. Had graag direct besteld om jullie de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zoals reeds uit de titel blijkt wist NedRo de bestelde zaklampjes binnen korte tijd op het opgegeven adres af te leveren. Helaas begaf een van de drie lampjes het na korte tijd. Maar NedRo loste dit p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

100% recommendation! Best service I've experienced with an online shop ever! I ordered a replacement battery pack for a very old and outdated PocketPC. First one didn't work, they sent a second on... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De HDMI-DVI adapter en USB naar parallel kabel werden netjes verpakt en snel geleverd. Het enige minpuntje bij de bestelling vond ik dat voor iDeal betaling een toeslag gerekend werd. Aan de andere ka... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ordenadores y accesorios
  2. Tienda de baterías
  3. Tienda de accesorios para teléfonos celulares
  4. Tienda de informática
  5. Tienda de fotografía
  6. Tienda de videojuegos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

E-mail: contact@nedro.nl +31 (0) 611 707 397 Post en retouradres: NedRo Postbus 8025 5601 KA, Eindhoven Nederland Bezoekadres & Showroom: NedRo Kanaaldijk-Noord 111 5642 JA, Eindhoven Nederland KvK registratienummer: 58025871 BTW nummer: NL261356483B02 Europese EORI DOUANE nummer: NL261356483

5,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

5,0

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer snelle levering

Om ca. 17.00 uur heb ik een bestelling geplaatst.
tegen 21.00 uur kreeg ik een bericht van afhandeling en de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis.
Perfecte service dus !

14 de septiembre de 2015

Tevreden

Ik heb div malen al spullen bij jullie besteld en ik ben daar zeer tevreden over.
De site is vrij overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
Afleveren gebeurd altijd binnen een dag en of enkele dagen.
Alles is netjes verpakt en komt heel aan.

Prettige dag daar
Groet,
Johan van haaren

14 de septiembre de 2015

Scherpe prijzen

Vlotte levering, goede contacten. Helaas paste de bestelde accu niet helemaal.
Edit: Zeer netjes en adequaat op gereageerd door NedRo.

13 de septiembre de 2015
Logotipo de NedRo

Respuesta de NedRo

En waarom neemt u dan geen contact met ons op om op te lossen?
Als die niet past kan gewoon terug. Daarom hebben wij GELD TERUG garantie op alle producten.

Wat een super service!

Ik had een loep besteld en had het de volgende dag nodig. Ik heb daarna contact opgenomen met NedRo en zij hebben er voor gezorgd dat ik het de volgende dag in huis had! Super service!

10 de septiembre de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service van een professioneel team

Bestelde artikelen werden zeer snel geleverd. Helaas waren de verzonden producten foutief. Na contact bleek dat NedRo zelf een foute levering had ontvangen; de correcte artikelen werden door NedRo enkele dagen later verstuurd. De communicatie en aanpak was zeer professioneel, deze shop is een sterke aanrader!

7 de septiembre de 2015

Goede en snelle service

Had een nieuwe lader, siliconen hoesje en nog een hoesje voor psp bestelt.
Heel snel in huis op zondag besteld dinsdags in de brievenbus. Ziet er verder allemaal goed uit en ook heel goed betaalbaar. Top hier!!!!

7 de septiembre de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Toch iets sneller verwacht

Ik bestel veel via Internet en de levering gebeurt gewoonlijk binnen de 2 á 3 dagen. Maar gaat het via de post, reken dan best 1á 2 dagen langer.
Al bij al goede aankoop.

30 de agosto de 2015

Uitstekend !!!

Bestelling keurig op tijd in huis, snelle levering!!!! Er wordt gecommuniceerd over het leveren. Zal vaker bestelen
Klein minpuntje ik vindt de site erg druk en door de kleuren een beetje onoverzichtelijk.

30 de agosto de 2015
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.